Łuków Ubezpieczenia to placówka ubezpieczeniowa z ponad 20-letnim doświadczeniem, która oferuje szeroki wachlarz ubezpieczeń dla mieszkańców Łukowa oraz okolic. Nasza siedziba znajduje się w dogodnej lokalizacji przy ul. Warszawskiej 20, gdzie... zapewniamy wygodny parking dla naszych klientów. Dzięki długim godzinom otwarcia, od poniedziałku do piątku od 8:00 do 18:00 oraz w soboty od 8:00 do 12:00, jesteśmy dostępni dla osób, które chcą skorzystać z naszych usług po pracy.
W naszej ofercie znajdziesz ubezpieczenia na życie, ubezpieczenia podróżne, ubezpieczenia samochodowe, a także ubezpieczenia domu i mieszkania. Dzięki współpracy z około 20 ubezpieczycielami, jesteśmy w stanie dostosować ofertę do indywidualnych potrzeb każdego klienta. Nasi certyfikowani doradcy ubezpieczeniowi pomogą w wyborze optymalnych rozwiązań, które zapewnią Ci i Twoim bliskim odpowiednią ochronę.
Zachęcamy do skorzystania z możliwości zakupu ubezpieczeń online, co pozwala na szybkie i wygodne załatwienie formalności bez wychodzenia z domu. Nasza placówka wyróżnia się profesjonalizmem oraz dbałością o klienta, co czyni nas jednym z liderów na lokalnym rynku ubezpieczeń.