UBEZPIECZENIA PROTEKTOR to agencja ubezpieczeniowa z siedzibą w Nawojowej, która oferuje kompleksowe usługi w zakresie doradztwa, sprzedaży oraz obsługi ubezpieczeń. W naszej ofercie znajdują się ubezpieczenia komunikacyjne, majątkowe, firmowe,
osobowe, podróżne oraz rolne. Dzięki współpracy z wieloma towarzystwami ubezpieczeniowymi, jesteśmy w stanie zapewnić naszym klientom szeroki wybór produktów dostosowanych do ich indywidualnych potrzeb i budżetu. Naszym priorytetem jest zaufanie klientów oraz ich satysfakcja z oferowanych usług.
Oferujemy ubezpieczenia OC, NNW, Autocasco oraz wiele innych, które chronią zarówno osoby prywatne, jak i firmy. Nasz zespół wykwalifikowanych agentów służy pomocą na każdym etapie współpracy, od doboru odpowiedniej oferty po obsługę posprzedażową. Dzięki doświadczeniu i wiedzy naszych pracowników, klienci mogą liczyć na profesjonalne doradztwo oraz wsparcie w trudnych sytuacjach, takich jak likwidacja szkód.
Zachęcamy do skorzystania z naszych usług, aby zadbać o bezpieczeństwo swoje i swoich bliskich. Ubezpieczenia Protektor to gwarancja wysokiej jakości obsługi oraz korzystnych cen. Skontaktuj się z nami, aby uzyskać więcej informacji i wybrać najlepsze ubezpieczenie dla siebie.