Firma PTAK Ubezpieczenia od 20 lat wspiera swoich klientów w wyborze najlepszych rozwiązań ubezpieczeniowych. Oferujemy szeroki wachlarz produktów, które obejmują ubezpieczenia zdrowotne, rolne, na życie, majątkowe oraz firmowe. Nasza misja to... dostarczenie klientom ubezpieczeń w najkorzystniejszych cenach, co czyni naszą ofertę atrakcyjną i dostosowaną do indywidualnych potrzeb.
W naszej ofercie znajdują się ubezpieczenia OC, AC, NNW oraz ubezpieczenia dla rolników, które są niezbędne do zabezpieczenia upraw. Dodatkowo, oferujemy ubezpieczenia majątkowe, które obejmują mieszkania, domy, domki letniskowe oraz inne budynki. Nasz zespół wykwalifikowanych specjalistów jest gotowy, aby pomóc w doborze odpowiednich wariantów ubezpieczeń, które będą najlepiej odpowiadały Twoim potrzebom.
Ubezpieczenia zdrowotne, które oferujemy, zapewniają finansowe wsparcie w przypadku nieprzewidzianych zdarzeń losowych, co daje poczucie bezpieczeństwa zarówno osobie ubezpieczonej, jak i jej bliskim. Nasza oferta skierowana jest również do przedsiębiorców, którzy mogą ubezpieczyć swoje mienie oraz działalność gospodarczą. Dzięki współpracy z 25 towarzystwami ubezpieczeniowymi, jesteśmy w stanie zaproponować konkurencyjne ceny i szeroki zakres ochrony.