Agencja ubezpieczeniowa Szczepanik działa na rynku od 1993 roku, oferując szeroki wachlarz usług ubezpieczeniowych. Współpracujemy z wieloma renomowanymi firmami, takimi jak PZU, Warta, Allianz, czy Ergo Hestia, co pozwala nam na dostosowanie
oferty do indywidualnych potrzeb klientów. Naszym celem jest zapewnienie kompleksowej obsługi, która obejmuje nie tylko doradztwo w wyborze odpowiednich ubezpieczeń, ale także pomoc w likwidacji szkód oraz obsługę posprzedażową. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu i licznym certyfikatom, możemy zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług.
Oferujemy ubezpieczenia komunikacyjne, w tym OC, AC, NNW oraz assistance, a także ubezpieczenia dla domów, mieszkań i firm. Nasza oferta obejmuje również ubezpieczenia zdrowotne, turystyczne oraz transportowe. Realizujemy również ubezpieczenia zdalnie, co umożliwia załatwienie wszystkich formalności przez telefon lub internet, bez konieczności osobistej wizyty w biurze. Dzięki temu, nasi klienci mogą cieszyć się wygodą i oszczędnością czasu.
Nasza agencja stawia na indywidualne podejście do każdego klienta, co pozwala nam na skuteczne negocjowanie warunków ubezpieczeń oraz dostosowywanie ofert do specyficznych potrzeb. Jesteśmy tu, aby pomóc w każdej sytuacji, oferując wsparcie i fachowe doradztwo. Zapraszamy do kontaktu, aby dowiedzieć się więcej o naszych usługach i skorzystać z najlepszych ofert ubezpieczeniowych.