Ustronie Park to wyjątkowy resort wypoczynkowy położony w malowniczej okolicy, tuż przy plaży i w sosnowym lesie. Oferujemy komfortowe, ogrzewane domki, które są dostępne przez cały rok. Nasze miejsce zostało stworzone z myślą o osobach ceniących... aktywny wypoczynek oraz bliskość natury. W Ustronie Park każdy znajdzie coś dla siebie – od spacerów po malowniczych trasach, przez sporty wodne, aż po relaks w saunie i balii.
W naszym ośrodku organizujemy różnorodne atrakcje, które umilą pobyt zarówno dorosłym, jak i dzieciom. W sezonie letnim oferujemy całodzienne animacje, ogniska z muzyką na żywo oraz warsztaty. Dla rodzin z dziećmi przygotowaliśmy specjalne programy, które zapewnią niezapomniane chwile. Nasza restauracja serwuje pyszne dania, a Otuli Spa to idealne miejsce na relaks po dniu pełnym wrażeń.
Ustronie Park to także doskonałe miejsce na organizację eventów i imprez integracyjnych. Nasza oferta obejmuje wieczorne kolacje biznesowe oraz inne wydarzenia, które można zorganizować w przyjaznej atmosferze. Zadbamy o każdy szczegół, aby Twoje spotkanie było udane i niezapomniane.