Witamy w Kempny Ubezpieczenia Rybnik, gdzie znajdziesz kompleksową ofertę ubezpieczeń dostosowanych do Twoich potrzeb. Oferujemy szeroki wybór produktów ubezpieczeniowych, w tym ubezpieczenia samochodowe, nieruchomości, zdrowia i życia, a także
ubezpieczenia dla firm oraz rolników. Dzięki współpracy z ponad 40 towarzystwami ubezpieczeniowymi, możemy zaproponować najlepsze rozwiązania, które zapewnią Ci spokój i bezpieczeństwo.
Nasze ubezpieczenia samochodowe obejmują OC, AC, NNW oraz Assistance, co pozwala na pełną ochronę na drodze. Ubezpieczenia nieruchomości zapewniają zabezpieczenie Twojego domu lub mieszkania przed różnymi zdarzeniami losowymi, a także przed działaniem osób trzecich. Oferujemy również ubezpieczenia zdrowotne, które obejmują pakiety medyczne oraz ochronę na życie, co jest niezwykle istotne dla bezpieczeństwa Twojego i Twoich bliskich.
W Kempny Ubezpieczenia stawiamy na indywidualne podejście do każdego klienta. Analizujemy potrzeby i oczekiwania, aby dobrać najlepsze rozwiązania. Nasza doświadczona kadra, w tym jedna z najlepszych agentek w Polsce, Krystyna Kempny, jest zawsze gotowa, aby służyć pomocą i doradztwem. Zapraszamy do kontaktu telefonicznego, mailowego lub osobistego w naszym biurze w Rybniku.