Kancelaria Frydrych Sp. z o.o. jest przedstawicielem Grupy UNIQA w Polsce od 2004 roku, oferując kompleksowe ubezpieczenia dla osób, firm i instytucji. UNIQA, obecna na polskim rynku ubezpieczeniowym od ponad trzech dekad, specjalizuje się w... ubezpieczeniach majątkowych oraz życiowych. Wyróżnia się szczególną ofertą dla wspólnot i spółdzielni mieszkaniowych, zapewniając ochronę dla ponad 50% spółdzielni i 40% wspólnot w Polsce. Nasze innowacyjne produkty są dostosowane do potrzeb tych grup, co czyni nas liderem w tej dziedzinie.
Nasza misja to wsparcie klientów i partnerów w każdej sytuacji. Chociaż segment ubezpieczeń mieszkaniowych jest kluczowy, UNIQA działa aktywnie we wszystkich sektorach rynku. Nieustannie udoskonalamy proces likwidacji szkód, co potwierdzają badania przeprowadzone przez Puls Marktforschung, wskazujące na efektywność zgłaszania szkód w UNIQA. Nasze produkty zdobyły liczne wyróżnienia, w tym Laur Konsumenta oraz tytuł Instytucji Roku.
Bezpieczeństwo klientów jest dla nas priorytetem. Dążymy do budowania relacji opartych na zaufaniu, wiedzy i doświadczeniu. Dzięki naszej szerokiej sieci doradców w Polsce oraz rozbudowanemu serwisowi, jesteśmy w stanie zapewnić pełne wsparcie na każdym etapie współpracy. Z nami klienci mogą czuć się pewnie, że ich majątek jest odpowiednio zabezpieczony.