Unique Clean & Restore to firma oferująca kompleksowe usługi sprzątania oraz prace wykończeniowe, które są dostosowane do potrzeb zarówno firm, jak i klientów indywidualnych. Nasza oferta obejmuje sprzątanie po zgonie, sprzątanie po remoncie,... sprzątanie biur oraz sprzątanie obiektów handlowych. Dzięki naszemu doświadczeniu i profesjonalnemu podejściu, zapewniamy wysoką jakość usług oraz elastyczność w realizacji zleceń. Każde zlecenie traktujemy indywidualnie, co pozwala nam na dostosowanie zakresu prac do specyfiki obiektu oraz oczekiwań klienta.
W zakresie naszych usług znajduje się również sprzątanie pobudowlane, które obejmuje usuwanie pyłu i zabrudzeń po zakończonych pracach budowlanych. Nasz zespół korzysta z profesjonalnego sprzętu oraz bezpiecznych detergentów, co gwarantuje skuteczność i bezpieczeństwo wykonywanych prac. Dodatkowo, oferujemy sprzątanie magazynów i fabryk, co pozwala na utrzymanie porządku w obiektach wielkopowierzchniowych.
Nasza misja to świadczenie usług na najwyższym poziomie, z dbałością o każdy detal. Działamy na terenie Lublina, Warszawy oraz województwa lubelskiego i mazowieckiego, co pozwala nam na szybki kontakt i sprawną realizację zleceń. Jesteśmy przekonani, że nasze usługi przyczynią się do poprawy komfortu i estetyki przestrzeni, w których pracują i żyją nasi klienci.