Witamy na stronie miazek.net, gdzie oferujemy kompleksowe usługi informatyczne oraz teleinformatyczne. Nasza oferta skierowana jest głównie do małych i średnich przedsiębiorstw, które nie posiadają własnego wsparcia informatycznego, a także do
klientów indywidualnych potrzebujących pomocy wykwalifikowanego informatyka. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w branży IT, nasza wiedza oraz zaangażowanie w powierzone nam zadania sprawiają, że jesteśmy wiarygodnym partnerem w biznesie.
Nasze usługi obejmują szeroki zakres działań, takich jak nadzór nad działaniem sieci i oprogramowania, instalacja oraz aktualizacja oprogramowania, konfiguracja serwerów oraz baz danych. Oferujemy również usuwanie awarii, konfigurację sprzętu sieciowego oraz wsparcie użytkowników. Dodatkowo, zajmujemy się tworzeniem oprogramowania, co pozwala nam dostosować rozwiązania do indywidualnych potrzeb naszych klientów.
W zakresie monitoringu i alarmów, instalujemy nowoczesne systemy, które umożliwiają podgląd przez internet, co jest szczególnie przydatne dla właścicieli posesji oraz przedsiębiorstw. Nasze systemy alarmowe wysyłają powiadomienia na telefon, co zwiększa bezpieczeństwo. Koszty usług wyceniamy indywidualnie, co pozwala na elastyczne dopasowanie oferty do potrzeb klienta.
Tekst wygenerowany przez AI