Usługi Informatyczne "NET" Paweł Jankowski oferują kompleksowe rozwiązania w zakresie bezpieczeństwa dla domów i firm. Specjalizujemy się w nowoczesnych systemach monitoringu oraz alarmowych, które zapewniają skuteczną ochronę przed włamaniami.... Nasze usługi obejmują instalację kamer IP wysokiej rozdzielczości, które umożliwiają podgląd obrazu na żywo z dowolnego miejsca za pomocą smartfona. Dzięki profesjonalnemu montażowi i estetyce wykonania, nasze systemy CCTV są nie tylko funkcjonalne, ale również estetyczne.
Oferujemy również kompleksową obsługę IT, która obejmuje wsparcie techniczne oraz szybkie serwisy w przypadku awarii. Nasze usługi są skierowane zarówno do klientów indywidualnych, jak i biznesowych. Zajmujemy się tworzeniem nowoczesnych stron internetowych oraz sklepów online, co pozwala naszym klientom na efektywne prowadzenie działalności w sieci. Gwarantujemy, że każda strona jest dostosowana do potrzeb klienta oraz optymalizowana pod kątem SEO.
Nasza firma zapewnia również pełne wsparcie po montażu, w tym przeglądy techniczne i szybką reakcję w razie usterki. Jako specjaliści od IT, nie tylko instalujemy systemy, ale także dbamy o ich prawidłowe funkcjonowanie w sieci. Zapraszamy do kontaktu, aby umówić się na bezpłatną wizję lokalną i uzyskać najlepsze rozwiązania dopasowane do Twojego budżetu.