Oferujemy profesjonalne usługi odzyskiwania danych z różnych nośników pamięci, w tym dysków twardych, kart pamięci, pendrive'ów oraz płyt CD, DVD i Blue-Ray. Nasza firma, RecoveryPC, działa na rynku od 2015 roku, zapewniając kompleksową obsługę
zarówno dla klientów indywidualnych, jak i biznesowych. Nasze doświadczenie oraz wiedza pozwalają nam skutecznie przywracać dane utracone w wyniku uszkodzeń mechanicznych, elektronicznych oraz logicznych. W przypadku utraty danych, zalecamy natychmiastowe odłączenie urządzenia i unikanie samodzielnych prób naprawy, co może pogorszyć sytuację.
Nasze usługi obejmują również serwis komputerowy, w tym naprawę laptopów, komputerów stacjonarnych, smartfonów i tabletów. Dzięki indywidualnemu podejściu do każdego klienta oraz atrakcyjnym cenom, zyskaliśmy zaufanie wielu zadowolonych klientów. Oferujemy bezpłatną diagnozę i wycenę, co pozwala na podjęcie świadomej decyzji o dalszych krokach. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych specjalistów, którzy są gotowi do szybkiej reakcji na zgłoszenia.
W przypadku potrzeby odzyskania danych, zachęcamy do kontaktu z nami. Nasza siedziba znajduje się w Białymstoku, a także posiadamy punkt przyjęć w Jurowcach. Jesteśmy dostępni od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00. Zaufaj profesjonalistom i odzyskaj swoje dane z RecoveryPC.