Firma powstała w 2007 roku, specjalizując się w opracowywaniu dokumentacji projektowej oraz pełnieniu nadzorów w branży elektrycznej i niskoprądowej. Od początku działalności współpracujemy z biurami projektowymi, architektami, firmami... wykonawczymi oraz inwestorami. Nasze usługi obejmują kompleksowe projektowanie, które zaczyna się od koncepcji, przez obliczenia techniczne, projekty budowlane, aż do pełnej dokumentacji przetargowej i wykonawczej, w tym kosztorysów. Posiadamy również doświadczenie w pełnieniu funkcji inspektora nadzoru branży elektrycznej oraz poświadczenie bezpieczeństwa w zakresie dostępu do informacji niejawnych.
Nasze kompetencje i doświadczenie pozwalają nam na terminowe i solidne wykonywanie zadań zgodnie z najnowszymi standardami technicznymi. Specjalizujemy się w projektowaniu, kosztorysowaniu oraz nadzorze nad realizacją instalacji elektrycznych i słaboprądowych. Realizujemy projekty dla różnych obiektów, w tym użyteczności publicznej, obiektów służby zdrowia, przemysłowych, handlowych, sportowych, hotelowych, usługowych oraz mieszkalnych. Dodatkowo zajmujemy się instalacjami kolektorów słonecznych, pomp ciepła, ogniw fotowoltaicznych oraz urządzeń transportowych i technologicznych w przemyśle.
Nasza oferta obejmuje również instalacje kogeneracyjne, co czyni naszą firmę wszechstronnym partnerem w branży elektrycznej. Dzięki współpracy z doświadczonym zespołem oraz nowoczesnym podejściem do projektowania, jesteśmy w stanie sprostać oczekiwaniom nawet najbardziej wymagających klientów.