Vendo Nieruchomości to firma, która rozpoczęła swoją działalność na solidnych podstawach wiedzy i doświadczenia w zakresie obrotu nieruchomościami. Zespół posiada 21-letnie doświadczenie w planowaniu przestrzennym, geodezji, budownictwie oraz... wycenie nieruchomości. Dzięki temu klienci mogą liczyć na kompleksową obsługę podczas transakcji, co jest kluczowe w tak wymagającej branży. Nasze zaangażowanie w dbałość o klienta oraz profesjonalizm to fundamenty, na których opieramy naszą działalność.
Oferujemy szeroki wachlarz usług, w tym określanie cen rynkowych nieruchomości, prowadzenie postępowań administracyjnych oraz doradztwo prawne i podatkowe. Współpracujemy z instytucjami finansowymi, co umożliwia naszym klientom uzyskanie kredytów na zakup nieruchomości. Nasze biuro działa na podstawie licencji pośrednika obrotu nieruchomościami, co zapewnia dodatkowe bezpieczeństwo w transakcjach. Jesteśmy również ubezpieczeni od odpowiedzialności cywilnej, co stanowi dodatkową gwarancję dla naszych klientów.
Vendo Nieruchomości to nie tylko sprzedaż i wynajem, ale także budowanie długotrwałych relacji z klientami. Każdy klient jest dla nas ważny, a nasze usługi są dostosowane do indywidualnych potrzeb. Dzięki współpracy z nami zyskują Państwo nie tylko profesjonalną obsługę, ale także oszczędność czasu i bezpieczeństwo transakcji.