Firma Virgo clean specjalizuje się w profesjonalnym czyszczeniu i praniu dywanów, wykładzin oraz mebli tapicerowanych. Dzięki zastosowaniu nowoczesnych metod, takich jak ekstrakcja, jesteśmy w stanie skutecznie usunąć brud, roztocza oraz alergeny,
co jest szczególnie ważne dla osób z alergiami. Nasze usługi obejmują również pranie tapicerek samochodowych, co pozwala na utrzymanie czystości w pojazdach.
W procesie czyszczenia korzystamy z wysokiej jakości sprzętu renomowanych firm, takich jak BKF, KIRBY oraz PROCHEM. Nasze metody czyszczenia są skuteczne i bezpieczne dla materiałów, co zapewnia ich długotrwałą trwałość. Pranie odbywa się w sposób, który nie powoduje przemoczenia materiału, a jedynie delikatne nawilżenie, co pozwala na szybkie wyschnięcie.
Dzięki zastosowaniu profesjonalnych środków chemicznych, które posiadają wszelkie atesty, jesteśmy w stanie skutecznie pozbyć się nie tylko brudu, ale także tłuszczu i bakterii. Nasze usługi są dostępne na terenie województwa zachodniopomorskiego, głównie w Szczecinie i Policach. Oferujemy również bezpłatną prezentację naszych usług, co pozwala na zapoznanie się z naszą ofertą przed podjęciem decyzji.