Camping WAJK to idealne miejsce na wypoczynek nad jeziorem Drawsko, w sercu Pojezierza Drawskiego. Oferujemy komfortowo wyposażone domki letniskowe, które zapewnią wygodę i relaks w otoczeniu pięknej natury. Nasza oferta obejmuje różnorodne opcje... noclegowe, w tym domki z łazienkami oraz pole namiotowe, które jest doskonale przystosowane do potrzeb turystów. W okolicy znajduje się wiele atrakcji, takich jak spływy kajakowe, wędkarstwo oraz szlaki rowerowe, co sprawia, że każdy znajdzie coś dla siebie.
Dodatkowo, Camping WAJK oferuje szereg udogodnień, takich jak sauna fińska z widokiem na jezioro, czarter jachtów oraz motorówek, a także rejsy katamaranem. Nasza lokalizacja w pobliżu malowniczych wzgórz i lasów stwarza doskonałe warunki do aktywnego wypoczynku. Dla rodzin z dziećmi przygotowaliśmy plac zabaw oraz codzienne animacje, które umilą czas najmłodszym.
Zachęcamy do skorzystania z naszej oferty i rezerwacji domków z widokiem na jezioro. Camping WAJK to miejsce, gdzie można odpocząć od zgiełku miasta i cieszyć się bliskością natury. Nasza przyjazna obsługa zadba o to, aby każdy gość czuł się u nas wyjątkowo.