Warsztat samochodowy Radzymin działa na rynku od 2006 roku, oferując kompleksowe usługi napraw mechanicznych dla samochodów osobowych i dostawczych wszystkich marek. Nasz zespół składa się z doświadczonych mechaników, którzy nieustannie podnoszą... swoje kwalifikacje poprzez uczestnictwo w szkoleniach z zakresu układów zasilania, klimatyzacji oraz hamulcowych. Dzięki temu jesteśmy w stanie zapewnić najwyższą jakość usług oraz profesjonalne podejście do każdego zlecenia.
W naszym warsztacie korzystamy z nowoczesnego sprzętu diagnostycznego, co pozwala na szybką i precyzyjną identyfikację problemów w pojazdach. Oferujemy m.in. serwis filtrów DPF/FAP, diagnostykę komputerową oraz naprawę automatycznych skrzyń biegów DSG. Dzięki współpracy z czołowymi hurtowniami części motoryzacyjnych, zapewniamy konkurencyjne ceny oraz szybki dostęp do części zamiennych.
Nasza oferta obejmuje również usługi takie jak chip tuning silników turbo, naprawa zawieszenia oraz ustawianie geometrii. Posiadamy hamownię obciążeniową, która umożliwia dokładne pomiary mocy i momentu obrotowego, co jest niezbędne do strojenia i modyfikacji pojazdów. Jesteśmy przekonani, że nasze doświadczenie oraz zaangażowanie w rozwój sprawiają, że jesteśmy jednym z najlepszych warsztatów w Radzyminie.