SetSystem to firma specjalizująca się w produkcji unikalnych moto mebli oraz przekrojów technicznych urządzeń mechanicznych. Nasze stoliki wykonane są z silników V6, V8, V12 oraz boxer, co czyni je idealnym rozwiązaniem dla fanów motoryzacji oraz... firm związanych z branżą samochodową. Każdy produkt jest starannie wykonany z dbałością o detale, co obejmuje szkiełkowanie, lakierowanie, chromowanie oraz polerowanie. Dzięki innowacyjnym rozwiązaniom, nasze stoliki mogą być uruchamiane za pomocą włącznika, stacyjki lub pilota, co dodaje im wyjątkowego charakteru.
Oferujemy również przekroje techniczne, które są dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów. Wykonujemy modele silników spalinowych, skrzyń biegów, turbosprężarek oraz innych elementów mechanicznych. Nasze produkty są idealne jako pomoce dydaktyczne w szkołach zawodowych oraz technikach, a także dla firm zajmujących się szkoleniami z zakresu techniki motoryzacyjnej. Dzięki nowoczesnemu zapleczu produkcyjnemu, jesteśmy w stanie zrealizować jednostkowe zamówienia, które spełniają oczekiwania naszych klientów.
SetSystem to nie tylko jakość, ale także innowacyjność. Nasze moto meble i przekroje techniczne są doskonałym połączeniem funkcjonalności i estetyki, co sprawia, że są one atrakcyjne zarówno dla klientów indywidualnych, jak i biznesowych. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą oraz realizacjami, które pokazują naszą pasję do motoryzacji i rzemiosła.