Firma WDM-KONSTRUKCJE, działająca na rynku budowlanym od 2008 roku, oferuje kompleksowe usługi w zakresie nadzoru i kierowania robotami budowlanymi. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, zdobytemu podczas realizacji różnorodnych projektów, firma
zyskała zaufanie wielu klientów. WDM-KONSTRUKCJE specjalizuje się w projektowaniu budynków szkieletowych, użyteczności publicznej oraz obiektów mieszkalnych. Nasza oferta obejmuje również doradztwo inwestycyjne oraz kosztorysowanie, co pozwala na efektywne zarządzanie każdym etapem inwestycji budowlanej.
W ramach naszych usług zapewniamy fachową obsługę procesu inwestycyjnego, co obejmuje zarówno projektowanie, jak i nadzór nad pracami budowlanymi. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych specjalistów, którzy są w stanie doradzić w zakresie wyboru odpowiednich technologii oraz materiałów budowlanych. Współpracujemy z architektami i innymi branżystami, co pozwala nam na oferowanie innowacyjnych rozwiązań dostosowanych do potrzeb klientów.
WDM-KONSTRUKCJE to firma, która nieustannie się rozwija, inwestując w wiedzę i umiejętności swojego zespołu. Dzięki temu jesteśmy w stanie sprostać oczekiwaniom nawet najbardziej wymagających klientów. Nasze usługi obejmują również przygotowywanie certyfikatów energetycznych, które są niezbędne w procesie budowlanym. Z przyjemnością zapraszamy do współpracy oraz na wstępne spotkania, podczas których omówimy szczegóły dotyczące planowanych inwestycji.