Wild Service to warsztat samochodowy, który łączy pasję do motoryzacji z inżynierską precyzją. Znajdujący się w Pasikurowicach, zaledwie 13 km od centrum Wrocławia, oferuje kompleksowe usługi dla różnych typów pojazdów. Niezależnie od tego, czy... potrzebujesz serwisu dla codziennego samochodu, luksusowego pojazdu premium, czy też przygotowania auta do wyścigów, nasz zespół zapewnia najwyższy standard obsługi. Dzięki zaawansowanej diagnostyce i wykorzystaniu nowoczesnych technologii, jesteśmy w stanie szybko i skutecznie zidentyfikować oraz naprawić wszelkie usterki.
Nasze usługi obejmują nie tylko standardową mechanikę, ale także specjalistyczne przygotowanie samochodów wyścigowych. Oferujemy precyzyjne ustawienie geometrii kół w technologii 3D, co zapewnia optymalne prowadzenie pojazdu. Dodatkowo, zajmujemy się budową aut motorsportowych, co obejmuje m.in. montaż systemów bezpieczeństwa oraz modyfikacje silnika. Nasze podejście do serwisu opiera się na transparentności i braku ukrytych kosztów, co sprawia, że klienci zawsze wiedzą, za co płacą.
W Wild Service stawiamy na jakość i zadowolenie klientów. Nasze doświadczenie w motorsporcie pozwala nam wprowadzać innowacyjne rozwiązania, które podnoszą standardy w branży. Dzięki temu, każdy klient może być pewny, że jego pojazd jest w najlepszych rękach.