Autoserwis Wodzyński Sławomir to doświadczony warsztat samochodowy, który powstał z pasji do motoryzacji. Nasza historia sięga 1992 roku, kiedy to rozpoczęliśmy działalność w przydomowym garażu. Z biegiem lat zdobyliśmy niezbędne doświadczenie... oraz wiedzę, które przekazujemy z pokolenia na pokolenie. Oferujemy szeroki zakres usług, w tym naprawy samochodów osobowych i dostawczych, serwis klimatyzacji oraz diagnostykę komputerową. Naszym celem jest zapewnienie klientom kompleksowej opieki nad ich pojazdami, aby każdy samochód opuszczał nasz serwis w doskonałym stanie technicznym.
W naszym warsztacie korzystamy z nowoczesnego sprzętu oraz licencjonowanych narzędzi, co pozwala nam na świadczenie usług na najwyższym poziomie. W 2004 roku przenieśliśmy siedzibę do nowego obiektu, co umożliwiło nam dalszy rozwój i zwiększenie liczby stanowisk obsługi. W 2015 roku rozszerzyliśmy naszą ofertę o modyfikację sterowników silnika oraz chip tuning, co pozwala naszym klientom na maksymalne wykorzystanie potencjału ich pojazdów.
Nasza misja to nieustanne doskonalenie usług oraz dostosowywanie ich do potrzeb klientów. Dążymy do tego, aby być liderem w branży serwisów samochodowych, oferując innowacyjne podejście do napraw i konserwacji pojazdów. Dzięki naszemu zaangażowaniu i profesjonalizmowi, zyskaliśmy zaufanie wielu klientów, którzy chętnie wracają do nas z kolejnymi pojazdami.