Wojmar to międzynarodowa firma z siedzibą w Polsce, specjalizująca się w automatyce przemysłowej oraz komponentach elektrycznych. Zespół Wojmar składa się z młodych, dynamicznych ludzi, którzy posiadają ponad 10-letnie doświadczenie w handlu.... Nasza oferta obejmuje elastyczne ceny, które mają na celu zapewnienie płynności działania Twojego biznesu. Zależy nam na satysfakcji klienta, dlatego kładziemy duży nacisk na jakość obsługi, od momentu zapytania po serwis posprzedażowy.
Nasze usługi obejmują szybkie odpowiedzi na zapytania oraz poszukiwanie produktów na całym świecie. Dzięki naszym kontaktom i doświadczeniu jesteśmy w stanie zaoferować najlepsze możliwe ceny. Oferujemy również wsparcie w poszukiwaniu części zamiennych oraz trudnodostępnych elementów na rynku europejskim. Nasza filozofia opiera się na ludziach, którzy są kluczowym czynnikiem sukcesu firmy.
Wojmar to nie tylko dostawca, ale także partner, który dba o potrzeby swoich klientów. Oferujemy pełną obsługę dostaw, co pozwala na oszczędności dzięki skonsolidowanym przesyłkom. Nasz zespół jest gotowy, aby sprostać wszelkim wymaganiom, w tym ekspresowym dostarczaniu oraz inspekcji towarów przed wysyłką. Współpracuj z nami, aby zapewnić sobie najlepsze rozwiązania w zakresie automatyki przemysłowej.