Edukacja Leśna WooHoo Forest to innowacyjne przedszkole i szkoła leśna z siedzibą w Rzeszowie, które oferuje unikalne podejście do nauczania dzieci. Nasze zajęcia odbywają się w naturalnym otoczeniu, co sprzyja wszechstronnemu rozwojowi dzieci... oraz ich zdrowiu. Wierzymy, że nauka w plenerze jest nie tylko efektywna, ale także przyjemna. Oferujemy różnorodne warsztaty leśne, półkolonie oraz przyjęcia urodzinowe, które łączą zabawę z edukacją. Nasza oferta skierowana jest do szkół i przedszkoli, a także do rodziców, którzy pragną, aby ich dzieci spędzały czas w aktywny sposób na świeżym powietrzu.
Jako prekursorzy Edukacji Leśnej na Podkarpaciu, posiadamy najwyższe kwalifikacje w tej dziedzinie, w tym Brytyjski certyfikat „Forest School Leader Level 3”. Nasze zajęcia są prowadzone przez wykwalifikowanych nauczycieli, którzy mają doświadczenie w pracy z dziećmi w różnym wieku. Dzięki skandynawskiej metodzie nauczania, dzieci uczą się poprzez zabawę, co pozwala im na lepsze przyswajanie wiedzy. W WooHoo Forest stawiamy na ekologię i zdrowy styl życia, co jest szczególnie ważne w dzisiejszych czasach.
Nasza oferta obejmuje również angielskie warsztaty, które odbywają się w leśnym otoczeniu. Uczymy dzieci języka angielskiego w sposób naturalny, co sprawia, że nauka staje się przyjemnością. W WooHoo Forest każde dziecko ma szansę na rozwój swoich umiejętności w przyjaznej i inspirującej atmosferze.