Paintball laserowy, znany również jako laser tag, to innowacyjna forma rozrywki, która łączy w sobie emocje rywalizacji z bezpieczeństwem. Nasza wypożyczalnia oferuje przenośny zestaw do gry, który można z łatwością ustawić w dowolnym miejscu, od
ogrodu po halę sportową. Dzięki zaawansowanej technologii bezprzewodowej, gra staje się dostępna dla każdego, niezależnie od wieku. Uczestnicy mogą cieszyć się różnymi trybami rozgrywki, takimi jak deathmatch czy team deathmatch, co sprawia, że każda gra jest unikalna i pełna adrenaliny.
Zestaw zawiera ergonomiczne pistolety laserowe oraz inteligentne kamizelki, które rejestrują trafienia. Sterowanie grą odbywa się za pomocą tabletu, co pozwala na łatwe dostosowanie parametrów rozgrywki. Dodatkowo, oferujemy możliwość wynajmu dymiarki, co jeszcze bardziej uatrakcyjnia zabawę. Nasza oferta jest idealna na różne okazje, takie jak urodziny, imprezy firmowe czy eventy szkolne. Dzięki elastycznym warunkom wynajmu, każdy może zorganizować niezapomniane chwile pełne emocji i rywalizacji.
Zachęcamy do skorzystania z naszej oferty i odkrycia nowego wymiaru zabawy. Paintball laserowy to doskonały sposób na integrację, rozwijanie umiejętności strategicznych oraz po prostu świetną zabawę w gronie przyjaciół czy rodziny.