Zapolisowani to multiagencja ubezpieczeniowa, która od 20 lat wspiera agentów ubezpieczeniowych w ich działalności. Dzięki współpracy z wieloma towarzystwami ubezpieczeniowymi, oferujemy szeroki wachlarz produktów, w tym ubezpieczenia... komunikacyjne, majątkowe oraz zdrowotne. Nasze doświadczenie pozwala nam dostosować ofertę do potrzeb zarówno doświadczonych, jak i początkujących agentów, co czyni nas idealnym partnerem w branży ubezpieczeniowej.
Stawiamy na nowoczesne technologie, co ułatwia naszym partnerom codzienną pracę. Posiadamy autorski system online, który umożliwia szybkie przygotowanie ofert ubezpieczeniowych oraz zarządzanie dokumentacją klientów. Nasz zespół wsparcia składa się z doświadczonych specjalistów, którzy są zawsze gotowi do pomocy, wyjaśniając zawiłości ogólnych warunków ubezpieczeń oraz wspierając w tworzeniu propozycji dla klientów.
W Zapolisowani dbamy o transparentność współpracy, oferując atrakcyjne zasady prowizyjne oraz terminowe wypłaty. Naszym celem jest odciążenie partnerów od administracyjnych obowiązków, co pozwala im skupić się na budowaniu relacji z klientami i rozwijaniu swojego biznesu. Dzięki intuicyjnej platformie, automatyzujemy procesy, co znacząco zwiększa efektywność pracy agentów.