Nasza firma, KOZIOŁ Zarządzanie Nieruchomościami, oferuje kompleksowe usługi dla wspólnot mieszkaniowych, zapewniając profesjonalne zarządzanie nieruchomościami od 2015 roku, z doświadczeniem sięgającym 2009 roku. Specjalizujemy się w obsłudze
administracyjnej, księgowej, technicznej oraz prawnej, co pozwala nam na efektywne wsparcie mieszkańców i zarządów wspólnot. Naszym celem jest zapewnienie przejrzystości działań oraz komfortu mieszkańców poprzez partnerską współpracę i dostosowanie usług do ich potrzeb.
W ramach naszej oferty zapewniamy pełną obsługę księgową, która obejmuje prowadzenie ewidencji, rozliczenia zaliczek oraz przygotowywanie sprawozdań finansowych. Dodatkowo, oferujemy kompleksową obsługę administracyjną, w tym organizację zebrań, kontakt z mieszkańcami oraz nadzór nad dokumentacją. Nasze usługi techniczne koncentrują się na stałym nadzorze nad stanem budynków oraz organizacji prac konserwacyjnych, co zapewnia bezpieczeństwo i komfort użytkowania nieruchomości.
Współpracujemy z doświadczoną kancelarią prawną, co pozwala nam na oferowanie wsparcia w zakresie doradztwa prawnego oraz reprezentacji wspólnot w sprawach sądowych. Dzięki temu mieszkańcy mogą czuć się bezpiecznie, wiedząc, że ich interesy są odpowiednio chronione. Nasza oferta jest skierowana zarówno do kameralnych osiedli, jak i większych kompleksów, co czyni nas elastycznym partnerem w zarządzaniu nieruchomościami.