ZKJ SERWIS to firma specjalizująca się w dostarczaniu osprzętu do maszyn leśnych i rolniczych. W ofercie znajdują się chwytaki, łyżki, czerpaki oraz inne akcesoria, które są niezbędne w codziennej pracy w branży leśnej i rolniczej. Nasze produkty... charakteryzują się wysoką jakością oraz niezawodnością, co sprawia, że są idealnym wyborem dla profesjonalistów. Oferujemy również szeroki asortyment części zamiennych do maszyn, co pozwala na ich efektywne użytkowanie przez długi czas.
W naszej ofercie znajdą Państwo także maszyny do przetwarzania drewna, takie jak młyny, łuparki oraz kruszarki. Dzięki współpracy z renomowanymi producentami, możemy zapewnić naszym klientom dostęp do nowoczesnych technologii oraz innowacyjnych rozwiązań. Nasze maszyny są projektowane z myślą o wydajności i oszczędności, co przekłada się na zadowolenie naszych klientów.
ZKJ SERWIS to także regeneracja i serwis hydrauliki siłowej. Oferujemy regenerację pomp, silników oraz rozdzielaczy, co pozwala na przedłużenie żywotności maszyn. Nasz zespół składa się z doświadczonych specjalistów, którzy służą pomocą w doborze odpowiednich rozwiązań oraz w serwisie maszyn. Zapraszamy do kontaktu i skorzystania z naszych usług.