Den, der har flest positive anmeldelser, bliver foreslået først. Af Google, af AI og i lokale søgninger.
Sikr dit forspring nu“ Takket være de positive anmeldelser har jeg tiltrukket mig nye kunders opmærksomhed og dermed øget mit salg med 18 %."
“ Du kan skabe en reel omdømmeeffekt med et lille budget. Med ProvenExpert bliver omdømmet en vækstdriver - uden dyr markedsføring."
“ Mere synlighed og autenticitet - et stort plus for vores image. Vi har været i stand til at generere 15 % flere forespørgsler i de seneste år."
“ 20 % flere klik i Googles søgeresultater, næsten 30 % flere forespørgsler og op til 12 % flere nye kunder - alt sammen uden nogen ekstra markedsføringsindsats."
“ Omfattende funktioner, hurtig opsætning og, vigtigst af alt, det genererer indtægter."
“ Siden vi har indsamlet anmeldelser via ProvenExpert, har vores JGA-bystævner fået endnu mere opmærksomhed og opbakning. En reel fordel for vores tilbud!"
“ Et virkeligt højdepunkt er muligheden for at samle feedback fra forskellige portaler centralt og præsentere dem sammen - unikt og ekstremt praktisk."
“ Opsætningen var hurtig, det er nemt at indsamle anmeldelser, og profilen ser professionel ud. Supporten reagerer hurtigt og hjælper virkelig."
Potentielle kunder ser dig ikke engang.
Google, ChatGPT & Co. tager hensyn til omdømme mere end nogensinde før.
Dine kunders tilfredshed er det mest overbevisende salgsargument.
Google, AI og regionale søgninger viser dig fortrinsvis.
Interesserede vælger dig, fordi de stoler på dig med det samme.
Dine kunders tilfredshed er det mest overbevisende salgsargument.
Google, Facebook og mange andre portaler ender i en enkelt profil. Det imponerer de besøgende meget mere end et par spredte anmeldelser her og der.
Der skabes en unik score ud fra alle anmeldelserne. Det gør det lettere for Google, AI og GEO-rangordningen at se, hvorfor du er et godt valg.
Med vores rating-segl kan du vise overalt, hvor tilfredse dine kunder er. For eksempel på din hjemmeside, på de sociale medier eller i dine forretningslokaler.
Ingen skjulte gebyrer.
Klar til bedømmelse
Større rækkevidde, mindre indsats
Årlig fakturering
Strategi og automatisering
Årlig fakturering
Alt hvad du behøver at vide om ProvenExpert
Nej, slet ikke. Du kan komme i gang på få minutter.
Ja - fra alle større platforme. Vi har i øjeblikket 470 eksterne kilder, der kan linkes til. Hvis en platform ikke er tilgængelig, bedes du kontakte support@provenexpert.com, så vil vi arbejde på at opfylde din anmodning.
Det tager kun et par minutter at sætte op. Opret profil, vælg undersøgelse, send link - færdig. Dine kunder gør resten for dig. Mange starter med deres første nye anmeldelser samme dag.
I gennemsnit opnår vores kunder 25 % mere salg inden for de første 6 måneder.
Ja, du kan opsige til enhver tid, dog senest 14 dage før udløbet af den aktuelle periode. Du kan opsige via kontaktformulareller via e-mail til support@provenexpert.com. Hvis fristen overskrides, forlænges kontrakten automatisk med den aftalte periode (månedligt eller årligt).
Bare nogle få stemmer er nok til at blive synlig - og til at opbygge mere tillid end de fleste af dine konkurrenter. Mange starter med 5-10 anmeldelser og ser straks flere klik, forespørgsler og samtaler.
Har du nogle spørgsmål? Kontakt vores supportteam