Kvalitetssikring

Kvalitetssikring er et spørgsmål af højeste prioritet for ProvenExpert. Samtidig med at vi garanterer vores Vilkår og betingelser og Retningslinjer for gennemgang, lægger vi særlig vægt på at varetage vores brugeres interesser:

• Tjenesteudbydere og virksomheder (registrerede profilejere);
  • Afsendere af kundefeedback (evalueringer, anmeldelser og ratings); og
  • internetbrugere, der leder efter oplysninger om registrerede tjenesteudbydere eller virksomheder.

ProvenExpert er ikke en anmeldelsesplatform baseret på en klassificeret virksomhedsbog; ProvenExpert giver snarere sine profilejere uafhængighed med hensyn til brugen af kundefeedback. Hver ProvenExpert-profil oprettes af dens respektive ejer, ikke af ProvenExpert. Profilejeren er ansvarlig for profilens indhold. Evalueringer, anmeldelser og bedømmelser er subjektive meninger fra dem, der udarbejder og indsender dem.

Profilejeren kan selv bestemme, hvordan kundefeedback indsamles og indsendes: (1) ved hjælp af e-mailinvitationer; (2) ved at offentliggøre undersøgelseslinks på websider eller sociale netværk; (3) ved at offentliggøre undersøgelser på Facebook-profiler; (4) ved hjælp af mundtlige invitationer med adgangskoder, der kan indtastes på webstederne ProvenExpert.com/expert-rating og ProvenExpert.com; og/eller (5) ved at profilejeren tillader profilbesøgende at indsende evalueringer ved at ændre hans eller hendes profilindstillinger.

ProvenExpert giver bl.a. grundlag for at gennemføre intern kvalitetssikring. Derudover kan profilejere offentliggøre deres profiler og ProvenExpert rating seals til reklameformål. Hvis profilejeren tillader det, kan profilejeren kontaktes, og adgangskoder kan indtastes direkte eller anmodes om fra ham eller hende. Adgangskoder kan også udskrives på undersøgelseskort, som kan gives til andre.

Kundefeedback indsendes ved hjælp af standardiserede onlineundersøgelser. Disse undersøgelser er udviklet af brancheeksperter på baggrund af evalueringsmetoder, der anvendes i kvalitative kompetencevurderinger. De er specielt skræddersyet til hvert forretningsområde og optimeret på baggrund af omfattende testning. Hver undersøgelse indeholder op til 60 branchespecifikke kompetencekriterier. Relationen mellem disse kriterier og det respektive undersøgelsesemne bestemmes af profilejeren. Profilejere kan også beslutte, hvilke kategorier og kompetencer der skal undersøges, tilpasse adgangskoder og sætte undersøgelser på pause eller slette dem.

ProvenExpert accepterer kun verificeret kundefeedback:

• Feedbackgivere skal bekræfte, at de har benyttet sig af den tjenesteudbyder eller virksomhed, der anmeldes.
  • Feedbackgivere skal acceptere ProvenExpert's generelle Review Guidelines og Privacy Policy.
  • Hvis gyldigheden af de oplysninger, som komponisten har givet, ikke allerede er blevet bekræftet af profilejeren ved hjælp af en invitation eller tilladelse sendt via e-mail, skal komponisten gøre det: enten (1) via e-mail; (2) ved hjælp af en social netværkskonto (LinkedIn, Xing, Facebook); eller (3) ved hjælp af deres ProvenExpert-konto.
  • Samlede anmeldelser skal verificeres og skal være i overensstemmelse med profilejerens forretningsområde. Det betyder, at anmeldelser skal bekræftes og autentificeres af anmelderen ved at angive en e-mailadresse, logge ind på anmeldelseswebstedet eller ved at bruge en konto på sociale medier, og de skal henvise til tjenester, der svarer til den aktivitet, der er angivet på ProvenExpert.
  • Kundefeedback, der ikke er bekræftet, vil ikke blive sendt til profilejeren eller offentliggjort.
  • Hver feedbackgiver må kun deltage i en given undersøgelse én gang.
  • Profilejere må ikke deltage i deres egne undersøgelser.
  • Engangs- eller smid-væk-e-mailadresser accepteres ikke til indsendelse eller bekræftelse af kundefeedback.

Profilens ejer vil automatisk blive informeret om ny kundefeedback via e-mail.

Profilejere kan analysere kundefeedback separat eller som en helhed og kan udpege, hvilke anmeldelser der skal vises offentligt. Hvis profilejeren vælger ikke at offentliggøre alle sine anmeldelser, vil visningen af hans eller hendes offentlige profil og rating-segl blive ændret for at bevare gennemsigtigheden. Du kan finde flere oplysninger i vores ofte stillede spørgsmål.

For at forhindre misbrug af platformen forbeholder ProvenExpert sig ret til at fjerne kundefeedback og profiler, der ikke er i overensstemmelse med de generelle vilkår og betingelser. Dette omfatter især følgende årsager:

• stødende indhold;
  • falske oplysninger; og/eller
  • mistanke om manipulation.

Hvis en ProvenExpert-profil eller -anmeldelse mistænkes for at overtræde vilkårene og betingelserne, kan de til enhver tid rapporteres direkte til ProvenExpert.

ProvenExpert overholder de mest moderne webstandarder og overvåger løbende webstedsaktivitet for at give det højeste niveau af datasikkerhed. Dataoverførsler til afsendelse af kundefeedback samt ikke-offentlige ProvenExpert-profiler er beskyttet af SSL-kryptering. Vi overfører ikke data til tredjeparter. Hvis du vil vide mere, kan du læse vores Privatlivspolitik eller kontakte vores datasikkerhedsadministrator.

Har du spørgsmål om vores kvalitetssikring?

Send os en e-mail på support@provenexpert.com eller kontakt os via Facebook, Twitter, XING, eller LinkedIn. Vi svarer gerne på alle spørgsmål, du måtte have.
ProvenExpert.com 7083 Anmeldelser på ProvenExpert.com