Ubezpieczenia i finanse

Dane kontaktowe
Nasze podstawowe kompetencje: Tworzenie Państwa osobistych celów i życzeń dzięki indywidualnej analizie potrzeb! Rozstrzyganie roszczeń w sektorze samochodowym, mieszkaniowym, mienia domowego, handlowym i odpowiedzialności cywilnej, często w...

Dane kontaktowe

Zadowolenie klienta

5 recenzje

158 opinii na ProvenExpert.com

Rekomendacja
Nie wszystkie ubezpieczenia są takie same.
Często wykupują Państwo ubezpieczenie i życzą sobie, aby nigdy nie musieć z niego korzystać, ale sprawy często przybierają inny obrót niż się Państwu wydaje.

Obsługa szkód w naszym budynku mieszkalnym przez LVM była po prostu wzorowa. W żadnym momencie nie mieliśmy wrażenia, że musimy ścigać firmę ubezpieczeniową lub rzemieślników, a regularnie kontaktowano się z nami, aby dowiedzieć się o aktualnej sytuacji. Nasz partner LVM był również do naszej dyspozycji w razie jakichkolwiek pytań.

W dzisiejszych czasach ludzie często wydają się poirytowani lub zirytowani, jeśli zadasz kilka dodatkowych pytań, ale nigdy nie mieliśmy wrażenia, że jesteśmy "niechciani".

Naprawa naszego budynku trwa już ponad 2 miesiące, a LVM nadal aktywnie zapewnia nam wszelką potrzebną pomoc i wsparcie.

Viktor Neb i jego zespół nie tylko rozumieją techniczną stronę biznesu, ale także znajdują właściwy sposób rozmowy z ludźmi, z którymi rozmawiają.

Dziękujemy, że pozwolili nam Państwo doświadczyć, co może oznaczać obsługa i dotrzymywanie obietnic w dzisiejszych czasach!
18.11.2024Anonimowo
Rekomendacja
Bardzo dobra współpraca pod każdym względem!
Bardzo Państwu dziękujemy!
17.11.2024Nevenka M.
Rekomendacja
Są zawsze gotowi do pomocy. Najlepszy zespół
Rekomendacja
Współpracuję z LVM Versicherung Blehm & Neb od kilku lat i mogę ich gorąco polecić! Zadowolenie klienta jest tutaj najwyższym priorytetem i czują Państwo, że są w dobrych rękach. Bardzo dziękuję za doskonałą obsługę!
17.11.2024Eduard S.
Rekomendacja
Kompetentny, przyjazny, niezawodny i zawsze dostępny.
17.11.2024Viktor D.
Rekomendacja
5 gwiazdek to wciąż za mało na wszystkie usługi!
Super przyjazny kontakt z klientem,
Bezpośrednia i szybka pomoc.
Na każde pytanie odpowiadają otwarcie i szczerze, a cena jest bezkonkurencyjna! Nigdy więcej innej firmy ubezpieczeniowej! Dziękuję Państwu za wszystko.
Z wyrazami szacunku, Sascha Tärrer
17.11.2024Sascha T.
Rekomendacja
Zespół jest super & pomocny.
Przede wszystkim jestem bardzo zadowolony z usług świadczonych przez Pana Blehma. Jestem bardzo szczęśliwy, że jestem z LVM i mogę powiedzieć z własnego doświadczenia, że zdecydowanie warto!
17.11.2024S.
Rekomendacja
Nasze doświadczenie było wspaniałe! Wysoka dostępność, zawsze przyjazny, zespół jest po prostu świetny!
Rekomendacja
Panowie są zawsze dostępni i pomocni.
17.11.2024Andrej W.
Rekomendacja
Jestem klientem LVM Versicherung od dwóch lat i nadal jestem w pełni zadowolony. Mój doradca, Pan Blehm, naprawdę poświęcił mi dużo czasu i wszystko szczegółowo wyjaśnił. Stosunek ceny do jakości jest tutaj po prostu odpowiedni: nie płacę dużo i otrzymuję naprawdę dobrą ochronę. Dlatego z czystym sumieniem mogę polecić LVM Versicherung;
Rekomendacja
Od 3 lat posiadamy wszystkie ubezpieczenia u Pana Blehm.
Pan Blehm ...
Jeszcze 3 lata temu nigdy nie miałem dobrych doświadczeń z ubezpieczeniami, na początku byłem bardzo sceptyczny i zacząłem z Panem Blehmem tylko z dwoma ubezpieczeniami, obecnie wszystko z nim, łącznie z naszą samozatrudnieniem, nawet moje dzieci się zmieniły i są u niego dobrze ubezpieczone ...
Mogę go polecić z czystym sumieniem, a nawet szczerą rekomendacją
17.11.2024Kadiriye C.
Rekomendacja
Jesteśmy ubezpieczeni w LVM Blehm und Neb od ponad 10 lat. Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi. Pracownicy są zawsze dostępni, kompetentni i pomocni. Jeśli coś nie leży w ich kompetencjach, bardzo szybko wyjaśniają to z kierownictwem. Osobiste doradztwo telefoniczne z kierownikiem jest również zawsze możliwe w odpowiednim czasie. To, co należy podkreślić, to bezbłędne przetwarzanie za pośrednictwem aplikacji. Zdecydowanie polecamy Państwu firmę LVM Blehm and Neb. Dziękujemy Państwu za długą i dobrą współpracę.
17.11.2024Inna Ši.
Rekomendacja
Bardzo bardzo dobra cena wykonanie i obsługa 1A!!!!
17.11.2024Deniz k.
Rekomendacja
Zawsze pomocny, profesjonalne doradztwo, przyjazny.
Z przyjemnością Państwa polecamy.
Rekomendacja
Obsługa i doradztwo są zawsze na najwyższym poziomie! Jako klient czują Państwo, że są w dobrych rękach.
15.03.2024Marc K.
Szanowny Panie Kleinegees,

Dziękujemy za Państwa recenzję i podzielenie się swoimi doświadczeniami.

Bardzo dziękujemy w imieniu całego zespołu Blehm & Neb
08.03.2024Stefan K.
LVM Blehm & Neb Komentarz od LVM Blehm & Neb:
Vielen Dank for deine Bewertung, we werden weiter unser Bestes geben und freuen uns auf eine gute und lange Zusammenarbeit. Państwa zespół Blehm & Neb
Cały zespół jest super
08.03.2024Fikret k.
LVM Blehm & Neb Komentarz od LVM Blehm & Neb:
Bardzo dziękujemy za Państwa ocenę, będziemy nadal dokładać wszelkich starań i liczymy na dobrą i długą współpracę. Państwa zespół Blehm & Neb
Rekomendacja
Jestem pod szczególnym wrażeniem obsługi zorientowanej na klienta. Pierwszorzędni pracownicy dbają o moje sprawy. Zawsze wychodzę z rozmowy z pozytywnymi odczuciami. Dziękuję za obsługę, drogi zespole Blehm i Neb!
08.03.2024Anonimowo
LVM Blehm & Neb Komentarz od LVM Blehm & Neb:
Bardzo dziękujemy za Państwa opinię, będziemy nadal dokładać wszelkich starań i liczymy na dobrą i długą współpracę. Dziękujemy również za bardzo miłe i ciepłe słowa. Państwa zespół Blehm & Neb
Rekomendacja
Jesteśmy bardzo zadowoleni. Doradztwo jest doskonałe. Mieliśmy teraz również szkodę, w przypadku której zadziałali natychmiast i naprawili szkodę. Z czystym sumieniem mogę polecić tę agencję.
06.03.2024Viktor R.
LVM Blehm & Neb Komentarz od LVM Blehm & Neb:
Bardzo dziękujemy za Państwa recenzję Viktor, będziemy nadal dokładać wszelkich starań i liczymy na dobrą i długą współpracę. Państwa zespół Blehm & Neb
Rekomendacja
Bardzo dobra współpraca pod każdym względem!
Bardzo Państwu dziękujemy!

20 Oceny na Facebook

07.06.2025
Oceń teraz

Wiadomość do LVM Blehm & Neb

Proszę wypełnić oznaczone na czerwono pole.
Proszę wypełnić oznaczone na czerwono pole.
Nieprawidłowy adres e-mail
* Pola wymagane
Nieprawidłowe znaki. Możliwe są tylko cyfry i spacje.

Akceptuję politykę prywatności .

* Wszystkie recenzje są subiektywnymi ocenami autorów  |  Właściciel profilu jest odpowiedzialny za zawartość tej strony  |   Profil aktywny od 06.07.2022  |  Ostatnia aktualizacja: 02.12.2025   |  Zgłoś profil

Większa przejrzystość i bezpieczeństwo w poszukiwaniu ekspertów

Autentyczne opinie klientów
Skorzystaj z doświadczeń innych klientów: uwierzytelnione opinie klientów na stronie ProvenExpert. com pomogą Ci wybrać usługodawcę lub firmę.
Przekonujące opinie klientów
Na stronie ProvenExpert oceniana jest całość działania usługodawcy lub firmy (np. obsługa klienta, doradztwo). Daje to szczegółowy przegląd jakości usług we wszystkich obszarach.
Niezależne opinie
ProvenExpert jest darmowy, niezależny i neutralny. Klienci wystawiają recenzje z własnej woli - ich opinie nie są na sprzedaż. Na treść recenzji nie można wpływać za pomocą pieniędzy ani w żaden inny sposób.

Dobra reputacja jest najlepszą reklamą na świecie!

85% wszystkich konsumentów ufa opiniom online w takim samym stopniu, jak osobistym rekomendacjom.

Korzystając z usług ProvenExpert postaw na najlepszą reklamę świata: głosy zadowolonych klientów.
Wytyczne dot.­oceniania  |  Gwarancja jakości  |  Polityka prywatności  |  Informacja prawna  © 2011 - 2025 Expert Systems GmbH