Hans ile çalışmak benim için danışmanlıktan daha fazlasıydı – bir bakış açısı değişikliğiydi. Danışmanlarla birçok görüşme yaptım. Ancak Hans ile olan görüşmelerim farklıydı. O gerçekten dinliyor. Sadece rakamları anlamıyor, insanları da anlıyor. Ve işte farkı yaratan da bu.
Beni özellikle etkileyen şey, onun netliği. Gösteriş yok. Teknik terimler yok. Satış baskısı yok. Bunun yerine dürüst sözler, net stratejiler ve sadece sermayemin değil, girişimci olarak benim de büyümeme yönelik gerçek bir ilgi var. Onun sayesinde, tek başıma asla göremeyeceğim yatırım fırsatlarına erişimim oldu. Aynı zamanda, satışımı yeniden yapılandırmama ve düşünme biçimimi keskinleştirmeme yardımcı oldu.
30 yıllık tecrübesini hissedebiliyorsunuz. Ama daha da fazlasını, tutkusunu hissediyorsunuz. Hans hızlı sonuçlar için çalışmıyor. Sürdürülebilir sonuçlar için çalışıyor. Kendimi danışmanlık hizmeti almış gibi hissetmiyorum – kendimi eşlik edilmiş gibi hissediyorum. Ve tam da bu yüzden onu içtenlikle tavsiye ediyorum, çünkü o olmasaydı bugün kesinlikle bulunduğum yerde olmazdım.
Orijinali göster
Çeviri