Gelsenkirchen, Gladbeck, Herten, Marl ve çevresindeki gayrimenkuller. Bizimle doğru yerdesiniz, çünkü biz sadece gayrimenkuller üzerine odaklanıyoruz. 2003 yılından bu yana, Gelsenkirchen Buer'deki güvenilir emlakçınız, uzman, ciddi ve özverili... aracılık hizmetleri sunmaktadır. Satıcıları ve alıcıları, ev sahiplerini ve kiracıları bir araya getiriyoruz - tüm tarafların yararına.
Tek ailelik evler çok ailelik evler mülkiyet daireleri ticari mülkler kiralık daireler yatırım amaçlı gayrimenkuller gayrimenkuller satış kiralama emlakçı emlak komisyoncusu inşaat finansmanı
Sayın Taşçı ile iletişim kurmak her zaman kolaydı ve her şeyle büyük bir özen ve bağlılıkla ilgilendi. Kendimi çok iyi bakılmış hissettim ve onu tereddütsüz tavsiye edebilirim.
Olumlu geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Sayın Taşçı'nın endişeleriniz konusunda size yardımcı olmak için bu kadar kararlı olduğunu ve iyi bakıldığınızı hissettiğinizi duymaktan mutluluk duyuyoruz. Tavsiyeniz için çok teşekkür ederiz ve müşterilerimize mükemmel hizmet sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Gelecekte başka önerileriniz veya talepleriniz olursa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
Sayın Taşçı'ya çok teşekkür ederim. Mükemmel, profesyonel bir hizmet sundu ve bir mülk satın alırken bana en iyi tavsiyeleri verdi ve tüm satın alma süreci boyunca beni destekledi. Özellikle sürekli ulaşılabilirliğini ve soruların ve satın alma süreçlerinin hızlı bir şekilde ele alınmasını takdir ettim.
Keyifli ve her zaman dostça işbirliği için teşekkür ederim!
Olumlu geri bildiriminiz için teşekkür ederiz, Nadine V. Sayın Taşçı'nın mülk satın alma sürecinde size mükemmel ve profesyonel bir hizmet sunduğunu duymaktan memnuniyet duyuyoruz. Kendisinin ulaşılabilirliği ve soruların hızlı bir şekilde ele alınması konusundaki takdiriniz bizim için çok önemlidir. Gelecekte başka taleplerinizde de size destek olabilmeyi umuyoruz.
İş için sık sık yurt dışına seyahat ederken dairemi Bay Taşçı aracılığıyla sattım. Bu nedenle, tüm süreci güvenilir ve bağımsız bir şekilde yürütebilecek bir emlakçı bulmak benim için önemliydi.
Sayın Taşçı çok hızlı bir şekilde iyi bir fiyata uygun bir alıcı buldu ve satışı son derece profesyonel ve iyi organize edilmiş bir şekilde gerçekleştirdi. Alıcı ve noter ile tüm iletişimi sağladı ve tüm belgeleri hazırladı, böylece hiçbir şey için endişelenmeme gerek kalmadı.
İşbirliğinin e-posta yoluyla tamamen dijital olarak gerçekleşebilmesini ve yalnızca sözleşmeyi imzalamak için sahada bulunmam gerekmesini özellikle takdir ettim. Sayın Taşçı her zaman cana yakın, yardımsever ve gerekli tüm adımlar ve faturalar hakkında beni zamanında bilgilendirdi.
Sayın Taşçı'yı bir emlakçı olarak tereddütsüz tavsiye edebilirim.
Sayın Taşçı ile bir mülk satın aldık ve tüm süreç boyunca çok profesyonel destek aldık. İletişim her zaman hızlı, şeffaf ve çözüm odaklıydı. İşbirliği kişisel düzeyde de çok hoştu - her yönden iyi tavsiye edildiğimizi hissettik. Harika destek için çok teşekkürler! İyi işbirliğimizi sürdürmeyi dört gözle bekliyoruz.
Süper pazarlamacılar, kusursuz, şeffaf ve kişiselleştirilmiş hizmet. Görüntülemeden evrak işlerine kadar her şey halledildi ve tam memnuniyetimizle tamamlandı. Herhangi bir sorunuz
veya sorunlarla ilgilenildi ve hemen yanıtlandı. Sadece 10/10 tavsiye edebilirim.
2023'te kaderin iki ciddi darbesinden sonra, Temmuz 2024'te Sayın Taşçı bana yeni bir hayatın kapısını açtı. Sayın Taşçı her zaman güler yüzlü ve çözüm odaklıydı ve tüm isteklerime cevap verdi. Fazlasıyla memnunum ve inanılmaz mutluyum. Sayın Taşçı'ya çalışmaları için teşekkür ediyorum ve kendisini her zaman tavsiye ediyorum.
Emma ile MTF
Sayın Rainer Borutta'ya evimin satışını çok samimi, yetkin ve hızlı bir şekilde gerçekleştirdiği için teşekkür etmek istiyorum.
Kendisi beklentilerimi tam bir memnuniyetle karşıladı.
Bay Borutta'yı ve Taşçı Emlak Yönetimini kesinlikle başkalarına tavsiye edebilirim.
Martin L.
Her zaman olduğu gibi, Bay Borutta'dan bir daireyi başarılı bir şekilde kiralamada mükemmel tavsiye, destek ve yardım. Immobilien Management Taşçı şirketini sadece tavsiye edebilirim
Başından sonuna kadar, Sayın Taşçı her iki tarafı da %100 memnun etmek için çaba gösterdi ve hatta bir emlakçı olarak yaptığı işin ötesine geçen sorunlarla bile ilgilendi.
Büyük tecrübesi daha ilk görüşmede belli oldu. Çok memnun kaldık ve bir dahaki sefere onu tekrar kullanacağız.
Merhaba Sayın İsmail Taşçı,
Şimdiye kadarki çalışmalarınızdan tamamen memnun kaldım ve sizi bir emlakçı olarak tekrar tekrar tavsiye ederim! Çok teşekkür ederim.
(5 üzerinden 5 yıldız) %100 tavsiye!
Saygılarımla
Atilla C.
Dairemin Immobilien Management Taşçı tarafından satışından çok memnun kaldım. Daire profesyonelce sunuldu ve kısa bir süre sonra alıcı bulundu.
Tüm görüntüleme randevuları ve gerekli tüm formaliteler Sayın Taşçı tarafından halledildi.
Satış sırasında Sayın Taşçı beni gelişmeler hakkında bilgilendirdi.
Sayın Taşçı sayesinde tüm süreç benim için çok stressiz geçti. Immobilien Management Taşçı'yı her zaman tavsiye edebilirim.
Bay Borutta evimizi hızlı bir şekilde ve tam memnuniyetimizle sattı. Kendisi ve ayrıca Sayın Taşçı tarafından her zaman iyi bir şekilde bilgilendirildiğimizi hissettik.
Immobilien Management Taşçı'yı tereddütsüz tavsiye edebiliriz.
Bay Borutta bir kez daha evimizi hızla sattı
ve evimizi yetkin bir şekilde sattı.
Tüm zaman boyunca iyi bakıldığımızı hissettik
tüm zaman boyunca.
Bay Borutta'yı kesinlikle tavsiye edebiliriz
Bay Borutta'yı tavsiye ederim.
Immobilien Management Tasci hakkındaki tüm yorumlar ve deneyimler, bunları oluşturan ve gönderen kişilerin öznel görüşleridir | Bu sayfanın içeriğinden profil sahibi sorumludur |
Profil o zamandan beri aktif 15.12.2020 | Son güncelleme: 03.03.2026
| Rapor profili
İşletme profilinizin sahipliğini alarak işletmenizi büyütün, işletme bilgileriniz üzerinde tam kontrol sağlayın ve müşterilerinizle etkileşim kurmak için güçlü araçların kilidini açın.
Profilinizin sahipliğini almanın avantajları:
Müşteri yorumlarına doğrudan yanıt verme
İşletme bilgilerini ve çalışma saatlerini güncelleme
Analitik ve müşteri içgörülerine erişim
ProvenExpert'e bir rapor gönderin
Kalite güvencesi, ProvenExpert için en önemli önceliktir ve kullanım şartlarına ve inceleme yönergelerine sıkı sıkıya bağlıdır.
Hala şartların ihlal edildiğini düşünüyorsanız, ProvenExpert kalite güvence ekibi tarafından incelenmek üzere bildirmek için aşağıdaki iletişim formunu kullanabilirsiniz.
Hakeme e-posta gönder
* Gerekli alanlar
Bu yorumu üzerinde zaten paylaştınız. Tekrar paylaşmanız çoğaltmaya neden olabilir.
Devam edilsin mi?