Immobilien Management Tasci

Konut, ticari mülk ve inşaat finansmanı aracılığı

İletişim bilgileri
Gelsenkirchen, Gladbeck, Herten, Marl ve çevresindeki gayrimenkuller. Bizimle doğru yerdesiniz, çünkü biz sadece gayrimenkuller üzerine odaklanıyoruz. 2003 yılından bu yana, Gelsenkirchen Buer'deki güvenilir emlakçınız, uzman, ciddi ve özverili...

İletişim bilgileri

Müşteri desteği

137 Yorum ProvenExpert.com'da

4,86 5 üzerinden
Tavsiye
Sayın Taşçı ile iletişim kurmak her zaman kolaydı ve her şeyle büyük bir özen ve bağlılıkla ilgilendi. Kendimi çok iyi bakılmış hissettim ve onu tereddütsüz tavsiye edebilirim.
14.02.2026Anonim olarak
Immobilien Management Tasci Immobilien Management Tasci adresinden yorum yapıldı:
Olumlu geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Sayın Taşçı'nın endişeleriniz konusunda size yardımcı olmak için bu kadar kararlı olduğunu ve iyi bakıldığınızı hissettiğinizi duymaktan mutluluk duyuyoruz. Tavsiyeniz için çok teşekkür ederiz ve müşterilerimize mükemmel hizmet sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Gelecekte başka önerileriniz veya talepleriniz olursa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
Tavsiye
Sayın Taşçı'ya çok teşekkür ederim. Mükemmel, profesyonel bir hizmet sundu ve bir mülk satın alırken bana en iyi tavsiyeleri verdi ve tüm satın alma süreci boyunca beni destekledi. Özellikle sürekli ulaşılabilirliğini ve soruların ve satın alma süreçlerinin hızlı bir şekilde ele alınmasını takdir ettim.
Keyifli ve her zaman dostça işbirliği için teşekkür ederim!
14.02.2026Nadine V.
Olumlu geri bildiriminiz için teşekkür ederiz, Nadine V. Sayın Taşçı'nın mülk satın alma sürecinde size mükemmel ve profesyonel bir hizmet sunduğunu duymaktan memnuniyet duyuyoruz. Kendisinin ulaşılabilirliği ve soruların hızlı bir şekilde ele alınması konusundaki takdiriniz bizim için çok önemlidir. Gelecekte başka taleplerinizde de size destek olabilmeyi umuyoruz.
Tavsiye
İş için sık sık yurt dışına seyahat ederken dairemi Bay Taşçı aracılığıyla sattım. Bu nedenle, tüm süreci güvenilir ve bağımsız bir şekilde yürütebilecek bir emlakçı bulmak benim için önemliydi.

Sayın Taşçı çok hızlı bir şekilde iyi bir fiyata uygun bir alıcı buldu ve satışı son derece profesyonel ve iyi organize edilmiş bir şekilde gerçekleştirdi. Alıcı ve noter ile tüm iletişimi sağladı ve tüm belgeleri hazırladı, böylece hiçbir şey için endişelenmeme gerek kalmadı.

İşbirliğinin e-posta yoluyla tamamen dijital olarak gerçekleşebilmesini ve yalnızca sözleşmeyi imzalamak için sahada bulunmam gerekmesini özellikle takdir ettim. Sayın Taşçı her zaman cana yakın, yardımsever ve gerekli tüm adımlar ve faturalar hakkında beni zamanında bilgilendirdi.

Sayın Taşçı'yı bir emlakçı olarak tereddütsüz tavsiye edebilirim.
26.11.2025Anonim olarak
Hizmetimizden memnun kaldığınız için çok mutluyuz. İyi değerlendirmeniz için teşekkür eder, yeni evinizde her şeyin gönlünüzce olmasını dileriz.
Tavsiye
Sayın Taşçı ile bir mülk satın aldık ve tüm süreç boyunca çok profesyonel destek aldık. İletişim her zaman hızlı, şeffaf ve çözüm odaklıydı. İşbirliği kişisel düzeyde de çok hoştu - her yönden iyi tavsiye edildiğimizi hissettik. Harika destek için çok teşekkürler! İyi işbirliğimizi sürdürmeyi dört gözle bekliyoruz.
16.05.2025Ergin C.
Harika yorumunuz için çok teşekkür ederiz.
Tavsiye
Süper pazarlamacılar, kusursuz, şeffaf ve kişiselleştirilmiş hizmet. Görüntülemeden evrak işlerine kadar her şey halledildi ve tam memnuniyetimizle tamamlandı. Herhangi bir sorunuz
veya sorunlarla ilgilenildi ve hemen yanıtlandı. Sadece 10/10 tavsiye edebilirim.
17.07.2024Anonim olarak
Çok iyi değerlendirme için çok teşekkür ederim.
Tavsiye
2023'te kaderin iki ciddi darbesinden sonra, Temmuz 2024'te Sayın Taşçı bana yeni bir hayatın kapısını açtı. Sayın Taşçı her zaman güler yüzlü ve çözüm odaklıydı ve tüm isteklerime cevap verdi. Fazlasıyla memnunum ve inanılmaz mutluyum. Sayın Taşçı'ya çalışmaları için teşekkür ediyorum ve kendisini her zaman tavsiye ediyorum.
Emma ile MTF
14.07.2024Anonim olarak
Olumlu yorumunuz için teşekkür ederiz ve sizin adınıza çok sevindik. Yeni evinizde nice mutlu anlar geçirmenizi dileriz.
Tavsiye
Sorun yok ve çok arkadaş canlısı.
Sorular için hızlı geri arama.
01.07.2024Anonim olarak
Tavsiye
Sayın Rainer Borutta'ya evimin satışını çok samimi, yetkin ve hızlı bir şekilde gerçekleştirdiği için teşekkür etmek istiyorum.
Kendisi beklentilerimi tam bir memnuniyetle karşıladı.
Bay Borutta'yı ve Taşçı Emlak Yönetimini kesinlikle başkalarına tavsiye edebilirim.
Martin L.
23.06.2024Anonim olarak
Olumlu yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Hizmetlerimizden memnun kaldığınız için mutluyuz.
Tavsiye
Her zaman olduğu gibi, Bay Borutta'dan bir daireyi başarılı bir şekilde kiralamada mükemmel tavsiye, destek ve yardım. Immobilien Management Taşçı şirketini sadece tavsiye edebilirim
24.04.2024Anonim olarak
Olumlu yorumunuz için çok teşekkür ederiz.
5 üzerinden 4,40
İyi
Tavsiye
Hizmet ve taahhüt mükemmeldi, Bay Taşçı her şeyle ilgilendi ve kiracılarımla hiçbir sorun yaşamadım, teşekkür ederim.
16.04.2024Gino S.
Tavsiye
Güvenilir, bağlayıcı, hızlı ve güvenli satın alma işlemi.
Baştan sona profesyonel ve kesinlikle tavsiye edilebilir.
29.02.2024Anonim olarak
Tavsiye
Başından sonuna kadar, Sayın Taşçı her iki tarafı da %100 memnun etmek için çaba gösterdi ve hatta bir emlakçı olarak yaptığı işin ötesine geçen sorunlarla bile ilgilendi.
Büyük tecrübesi daha ilk görüşmede belli oldu. Çok memnun kaldık ve bir dahaki sefere onu tekrar kullanacağız.
06.02.2024A.
Olumlu yorumunuz için çok teşekkür ederiz.
Merhaba Sayın İsmail Taşçı,
Şimdiye kadarki çalışmalarınızdan tamamen memnun kaldım ve sizi bir emlakçı olarak tekrar tekrar tavsiye ederim! Çok teşekkür ederim.
(5 üzerinden 5 yıldız) %100 tavsiye!
Saygılarımla
Atilla C.
03.02.2024Anonim olarak
Olumlu yorumunuz için teşekkür ederiz. Hizmetlerimizden memnun kaldığınız için mutluyuz ve yeni dairenizden memnun kalmanızı dileriz.
Tavsiye
Sayın Taşçı son derece yardımcı oldu ve endişelerime derhal yanıt verdi. Verdiği hızlı yanıt beklentilerimi aştı.
03.02.2024Anonim olarak
Olumlu yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Size hızlı bir şekilde yardımcı olabildiğimiz için memnun olduk.
5 üzerinden 4,60
Tavsiye
Süper hızlı işlem güler yüzlü personel çok hızlı iletişim.
31.01.2024Anonim olarak
Tavsiye
Çok iyi hizmet, tavsiye ve destek.
Memnuniyetle tekrar!
31.01.2024Anonim olarak
Harika yorumunuz için çok teşekkür ederiz.
Tavsiye
Dairemin Immobilien Management Taşçı tarafından satışından çok memnun kaldım. Daire profesyonelce sunuldu ve kısa bir süre sonra alıcı bulundu.
Tüm görüntüleme randevuları ve gerekli tüm formaliteler Sayın Taşçı tarafından halledildi.
Satış sırasında Sayın Taşçı beni gelişmeler hakkında bilgilendirdi.
Sayın Taşçı sayesinde tüm süreç benim için çok stressiz geçti. Immobilien Management Taşçı'yı her zaman tavsiye edebilirim.
05.10.2023C. R.
Tavsiye
Kiralamam sırasında mükemmel ve çok hoş hizmet için çok teşekkürler.
03.08.2023A. A.
Tavsiye
Bay Borutta evimizi hızlı bir şekilde ve tam memnuniyetimizle sattı. Kendisi ve ayrıca Sayın Taşçı tarafından her zaman iyi bir şekilde bilgilendirildiğimizi hissettik.
Immobilien Management Taşçı'yı tereddütsüz tavsiye edebiliriz.
28.07.2023G. B.
Tavsiye
Bay Borutta bir kez daha evimizi hızla sattı
ve evimizi yetkin bir şekilde sattı.
Tüm zaman boyunca iyi bakıldığımızı hissettik
tüm zaman boyunca.
Bay Borutta'yı kesinlikle tavsiye edebiliriz
Bay Borutta'yı tavsiye ederim.
05.05.2023S.

58 Derecelendirmeler ImmobilienScout24

19.02.2026
Submit a review

Mesajınız Immobilien Management Tasci

Lütfen kırmızı ile vurgulanan alanı doldurun.
Lütfen kırmızı ile vurgulanan alanı doldurun.
Geçersiz e-posta adresi
* zorunlu alanlar
Geçersiz karakterler. Yalnızca rakamlar ve boşluk karakterleri kullanılabilir.

gizlilik politikasını kabul ediyorum.

Immobilien Management Tasci hakkındaki tüm yorumlar ve deneyimler, bunları oluşturan ve gönderen kişilerin öznel görüşleridir  |  Bu sayfanın içeriğinden profil sahibi sorumludur  |   Profil o zamandan beri aktif 15.12.2020  |  Son güncelleme: 03.03.2026   |  Rapor profili

Yetkin profesyoneller ararken daha fazla şeffaflık ve güvenlik

Gerçek müşteri görüşleri
Diğer müşterilerin deneyimlerinden yararlanın: ProvenExperts onaylı müşteri yorumları, doğru ürün veya hizmeti seçmenize yardımcı olabilir.
Etkili müşteri geri bildirimi
ProvenExpert, bir şirketin tüm hizmet yelpazesinin (örneğin müşteri hizmetleri, danışmanlık) gözden geçirilmesine olanak tanır. Bu şekilde, tüm alanlardaki hizmet kaliteniz hakkında ayrıntılı bir genel bakış elde edersiniz.
Bağımsız incelemeler
ProvenExpert ücretsiz, bağımsız ve tarafsızdır. Müşteriler değerlendirmelerini kendi rızalarıyla yaparlar - görüşleri satılık değildir. Ve incelemelerin içeriği para veya başka herhangi bir yolla etkilenemez.

İyi itibarınız:
Dünyanın en iyi reklamı!

Tüm tüketicilerin yüzde 85'i çevrimiçi incelemelere kişisel tavsiyeler kadar güveniyor.

ProvenExpert ile dünyanın en iyi reklamcılığına güvenebilirsiniz: memnun müşterilerinizin sesleri.
Değerlendirme Kuralları  |  Kalite Güvencesi  |  Gizlilik Politikası  |  Yasal Uyarı  © 2011 - 2026 Expert Systems GmbH