Bij Beschadigingen.nl zijn we supergoed in het repareren van dingen in huis die beschadigd zijn, zoals vloeren, trappen, badkamermeubels en keukenbladen. Wat wij doen, is die spullen er weer zo goed als nieuw uit laten zien. Waarom? Zodat jij weer
kunt genieten van een huis dat er netjes en verzorgd uitziet — zonder krassen, deuken of andere beschadigingen. Dat is waar wij blij van worden.
Ons team bestaat uit vier echte vakmensen die precies weten hoe je beschadigde vloeren, trappen, badkamerkasten en keukenbladen netjes kunt repareren. Ze doen dit werk al jaren en weten dus precies wat ze doen.
We werken door heel Nederland en zorgen ervoor dat elke klus goed en professioneel wordt uitgevoerd. Ons doel is altijd om ervoor te zorgen dat alles er weer top uitziet.
Bij Beschadigingen.nl houden we van persoonlijk contact. We beginnen altijd met goed kijken naar de schade en luisteren naar wat jij belangrijk vindt. Daarom vragen we je om van tevoren foto's te sturen van wat kapot is. Zo weten we precies wat we moeten doen en komen we goed voorbereid langs.
We weten dat ons werk invloed kan hebben op het milieu. Daarom proberen we zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. We kiezen voor slimme en verantwoorde materialen en methodes die beter zijn voor de natuur. Zo zorgen we niet alleen voor tevreden klanten, maar helpen we ook een beetje mee aan een groenere wereld.