D&O Partners

D&O biedt Xerox printers aan en helpt deze te installeren en onderhouden met onze experts.

Contactgegevens
D&O Partners is een van de grootste erkende Xerox dealers in België en Luxemburg. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en leasing van Xerox printers, multifunctionals en kopieerapparaten voor bedrijven van elke grootte. Naast hardware...

Contactgegevens

10 Beoordelingen op ProvenExpert.com

top service en betrouwbaar! dank je wel Leslie & David
03.07.2025Sofie H.
Aanbeveling
Geweldige samenwerking met D&O! Altijd attent en zeer professioneel. Hun menselijke aanpak maakt echt een verschil. Een betrouwbare partner, ik zou ze zonder aarzelen aanbevelen. :)
01.07.2025S.
Aanbeveling
Ik had een geweldige ervaring met het team van D&O Partners, en behalve dat ze geld besparen zijn de machines ook nog eens top! Ik vond vooral het contact met de vertegenwoordiger, Daniel, erg prettig, hij zorgde overal goed voor. Een echte aanrader :)
01.07.2025Caroline V.
Aanbeveling
geweldig contact, ze zijn echt professioneel
01.07.2025nathalie v.
Aanbeveling
Geweldige ervaring met D&O Partners! Vanaf het begin hadden we echt het gevoel dat er naar ons geluisterd werd en dat we begrepen werden. Pawel nam de tijd om onze behoeften echt te begrijpen en adviseerde ons over een oplossing die ons dagelijks leven gemakkelijker zou maken. Het hele team is beschikbaar, vriendelijk en reageert snel, of het nu gaat om de installatie of om het kleinste probleem. Je hebt het gevoel dat ze weten waar ze mee bezig zijn en dat je ze kunt vertrouwen. Eerlijk gezegd zou ik iedereen die op zoek is naar betrouwbare afdrukoplossingen en een uitstekende klantenservice 100% aanbevelen!
01.07.2025P.
Aanbeveling
Zeer goede algemene indruk. Het verschil zit hem duidelijk in het contact en de follow-up. Sébastien, de installateur, aarzelt niet om je iets meer te helpen dan contractueel is afgesproken, zodat het opstarten en de opleiding vlot verlopen.
01.07.2025C.
Aanbeveling
Een zeer professioneel team dat zijn klanten echt adviseert. Ik zou ze aanbevelen!
15.06.2023Anoniem
Aanbeveling
Heel professioneel en behulpzaam.
Machines zijn prijs kwaliteit aan te raden :-) !
12.06.2023Anoniem
Aanbeveling
Persoonlijke, adaptieve ondersteuning. Levering, installatie en ingebruikname
12.06.2023Anoniem

4.85 van 5
S&S Software und Service GmbH
Een beoordeling indienen

Uw bericht aan D&O Partners

Vul het rood gemarkeerde veld in.
Vul het rood gemarkeerde veld in.
Ongeldig e-mailadres
* verplichte velden
Ongeldige tekens. Alleen cijfers en spaties zijn mogelijk.

Ik accepteer het privacybeleid van .

* Alle beoordelingen en ervaringen over D&O Partners zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen.  |  De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina  |   Profiel actief sinds 13.04.2023  |  Laatst bijgewerkt: 18.11.2025   |  Verslag profiel

Meer transparantie en veiligheid bij het zoeken naar competente professionals

Authentieke meningen van klanten
Profiteer van de ervaringen van andere klanten: De geverifieerde klantbeoordelingen van ProvenExperts kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste product of de juiste dienst.
Effectieve feedback van klanten
ProvenExpert maakt het mogelijk om het volledige dienstenspectrum van een bedrijf (bv. klantenservice, consulting) te beoordelen. Zo krijg je een gedetailleerd overzicht van je servicekwaliteit op alle vlakken.
Onafhankelijke beoordelingen
ProvenExpert is gratis, onafhankelijk en neutraal. Klanten geven uit eigen beweging beoordelingen - hun meningen zijn niet te koop. En de inhoud van beoordelingen kan niet worden beïnvloed door geld of op welke andere manier dan ook.

Een goede reputatie is 's werelds
beste vorm van reclame!

85% van alle consumenten vertrouwt online beoordelingen net zoveel als persoonlijke aanbevelingen.

Laat ProvenExpert uw bedrijf een boost geven met de beste reclame ter wereld: de mening van tevreden klanten.
Richtlijnen herzien  |  Kwaliteit  |  Privacybeleid  |  Wettelijke kennisgeving  © 2011 - 2025 Expert Systems GmbH