Kostbaar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken uit Rotterdam, een traditiegetrouw familiebedrijf sinds 1926.
In Nederland onder de naam Kostbaar.nl en in Duitsland onder de naam Bares und Wahres, zorgen wij ervoor dat u een betrouwbare partner heeft in het taxeren en eventueel aankopen van uw objecten!
Het ProvenExpert Quality Seal wordt toegekend aan serviceproviders die ten minste 10 klantbeoordelingen hebben ontvangen met een aanbevelingspercentage van 90% of hoger.
Heel aardig ontvangen door Antaeus Tsakonis en partner, en gaven duidelijke uitleg en vertrouwen. Voor een volgende keer kiezen wij zeker weer voor kostbaar.nl
Duidelijk uitleg over het taxeren van de stenen. Konden ook meekijken met hoe de kwaliteit vastgesteld wordt,
Verschil marktprijs en handelsprijs duidelijk verwoord.
Aangeboden prijs voor ons acceptabel.
Al met al een prettig en professioneel gesprek . Wij bevelen kostbaar.nl aan
Ik had een afspraak op de locatie in Amersfoort om wat “ oud” goud in te wisselen.
Het voelde gelijk heel erg vertrouwd en werd op een vakkundige manier geholpen voor een eerlijke prijs. Alles gebeurd waar je bij zit en al je vragen worden beantwoord, ze nemen alle tijd voor je. Bij het vertrek kreeg ik nog een heerlijk flesje wijn mee.
Echt een aanrader dus ! Ik ben zeer tevreden !
Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Wat fijn om te horen dat u zich bij ons zo op uw gemak voelde en tevreden bent over het bezoek. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om dit te delen!
Bedankt voor dit grote compliment. Het was ons een plezier u en uw vrouw te mogen ontmoeten. Wij willen u niet alleen bedanken voor uw komst en het vertrouwen, maar ook voor het aangename en interessante gesprek.
Ik had spullen van mijn tante, die in een doosje lagen, waarvan ik geen idee had if er iets van waarde bij zat. Bij kostbaar hebben ze de sieraden bekeken, alles werd uitgelegd en hierbij bleken toch verschillende gouden artikelen te zijn met een behoorlijke waarde. Heb een heel goed gevoel met hoe men dit professioneel heeft bekeken en zal dit bedrijf zeker aanraden.
Alle beoordelingen en ervaringen over Kostbaar.nl zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen. | De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina |
Profiel actief sinds 27.01.2025 | Laatst bijgewerkt: 04.12.2025
| Verslag profiel
Laat je bedrijf nu groeien door je bedrijfsprofiel op te eisen, krijg volledige controle over je bedrijfsinformatie en ontgrendel krachtige tools om met klanten in contact te komen.
Voordelen van het opeisen van je profiel:
Werk je bedrijfsinformatie en openingstijden bij
Toegang tot analyses en klantinzichten
Een rapport indienen bij ProvenExpert
Kwaliteitsborging is de topprioriteit van ProvenExperts gebruiksvoorwaarden en evaluatierichtlijnen.
Mocht u echter van mening zijn dat een beoordeling in strijd is met onze richtlijnen, dan kunt u een verzoek indienen om de beoordeling te laten beoordelen door het ProvenExpert kwaliteitsborgingsteam via het volgende contactformulier.
Stuur e-mail naar beoordelaar
* Verplichte velden
Je hebt deze beoordeling al eerder geplaatst op . Nogmaals posten kan leiden tot duplicatie.
Doorgaan?