MRI Münster, Radiologie Münster, Radioloog Münster

TOP DIENSTVERLENER 2025
4,89 van 5
280 Beoordelingen
Contactgegevens
MRI-onderzoeken van hoge kwaliteit met korte afspraken. MRI-onderzoeken vormen een belangrijk onderdeel van de diagnose van ziekten. In de praktijk van Dr. Michael Ho in Münster krijgen patiënten een radiologisch MRI-onderzoek en nauwkeurige...

Contactgegevens

Uitstekend (4,68)

28 Beoordelingen op ProvenExpert.com

4,75 van 5
Aanbeveling
Ik kan Aristra Münster absoluut aanbevelen. Ik werd heel hartelijk ontvangen bij de registratiebalie. Ik werd heel netjes behandeld bij het MRI-apparaat en in alle rust voorbereid op het onderzoek. De radioloog die me bij het vervolgconsult behandelde, gaf me uitstekend
over de resultaten van de beeldvorming.
26.07.2025S.
Aanbeveling
Hartelijke ondersteuning en topcompetentie van alle medewerkers/chef.
Afspraken zijn ook 's avonds en in het weekend mogelijk.
Hier voelt u zich in goede handen.
100% aanbeveling
Ga zo door!
07.06.2025Anoniem
Aanbeveling
Supervriendelijk team. Van de ontvangst tot de eigenlijke MRI en het daaropvolgende consult, alles verliep vlot en snel. Ik heb deze praktijk met een heel goed gevoel verlaten!
24.09.2024Anoniem
Aanbeveling
Er was een uitgebreid voor- en nagesprek met Dr Ho en hij nam mijn angsten ook heel serieus. Het hele personeel van de praktijk was zeer attent en vriendelijk, ik voelde me erg goed verzorgd. Ik heb nog nooit zo'n ontspannen MRI gehad. Na afloop vond er ook een gedetailleerde bespreking van de bevindingen plaats. Ik vond Dr Ho een bijzonder empathische en betrokken arts die oprechte interesse heeft in mensen en in goede diagnostiek en die zelfs graag meedenkt over hoe het verder moet.
Alleen de wachttijd van 1 uur voor het onderzoek was een beetje lang voor mij, vooral omdat ik erg nerveus was. De bijzonder goede behandeling woog hier echter absoluut tegenop. Ik zou hier graag nog eens een onderzoek laten doen. Bedankt, Dr Ho en team!
11.09.2024Annika S.
2,50 van 5
Gemiddeld
Ondanks de afspraak wachtte ik meer dan 1,5 uur op het onderzoek. Ik was niet de enige die zeer ontevreden reageerde op het wanbeleid. De receptioniste was behulpzaam en zorgde voor drankjes.

Het onderzoek zelf werd uitgevoerd door vriendelijk personeel en er was niets om over te klagen.

Vanwege de vertraging vroeg ik om een telefonisch consult met de arts. Helaas heeft de radioloog tot op heden nog geen contact met mij opgenomen, ondanks twee telefonische vragen.
26.08.2024J.
04.06.2024R. S.
Een zeer nadrukkelijke, vriendelijke ,
professioneel competente, humane, stressvrije behandeling, onderzoek en gesprekken. Ik ben blij dat ik deze aanbeveling heb gekregen en kan haar alleen maar aan anderen aanbevelen!
30.05.2024Petra F.
Aanbeveling
Op basis van een zeer goed, voorbereidend consult met de specialist werd ik voorbereid op de MRI en werd ik de hele tijd zeer goed verzorgd door de medische staf. Direct na het onderzoek werd ik begeleid door de specialist en de specialist tijdens de follow-up van de MRI. Het evaluatiegesprek met de specialist was zeer gedetailleerd, zeer diepgaand en alle vragen werden uitgebreid beantwoord. Naar mijn mening maakte de mogelijkheid om verdere specialistische expertise van het Arista netwerk te krijgen met betrekking tot mijn specifieke klinische beeld het mogelijk om een bijzonder nauwkeurige algemene beoordeling af te leiden. Ik had het gevoel dat ik in alle fasen van de behandeling in zeer goede handen was.
25.05.2024Ute B.
Aanbeveling
Al het personeel is uiterst vriendelijk en beleefd, zodat u wachttijden van 30 minuten of langer gemakkelijk kunt verdragen.
Er wordt tijd genomen voor de patiënten, zelfs voor de bespreking van de bevindingen, die niet 100% berekenbaar is.
Iedereen lijkt ook zeer competent en zeer patiëntgericht.
21.05.2024Anoniem
Aanbeveling
Ik kan het alleen maar aanraden! Ik had binnen een paar uur een afspraak. Iedereen is erg vriendelijk en beleefd!
07.05.2024R.
Aanbeveling
Zeer vriendelijke en professionele service. Sterk aanbevolen
03.05.2024Anoniem
Aanbeveling
In 1997 werd een derde van mijn linkernier verwijderd vanwege een niersteen die helaas niet meer te vinden was. De operatie werd gevolgd door bijna 26 jaar lijden. Als gevolg van de operatie had ik constant drukpijn in mijn linkerflank. Als ik bewoog of diep ademde, had ik helse, snijdende pijn. Ik vermoedde al die jaren dat er mogelijk verklevingen door de operatie waren ontstaan. Ik had ook last van duizeligheid, slapeloosheid en overmatige nervositeit. Ik werd 26 jaar lang van dokter naar dokter gestuurd. Er werden talloze onderzoeken gedaan, zoals MRI, CT of sonografisch onderzoek. Helaas zonder een concrete diagnose. Door onderzoek op internet ontdekte ik toen dat verklevingen helemaal niet ontdekt kunnen worden met normale beeldvormingsmethoden.
Dankzij een lotgenoot op internet, die ongeveer dezelfde odyssee als ik had doorgemaakt, kwam ik erachter dat verklevingen kunnen worden opgespoord met behulp van een cine-MRI. Cine-MRI betekent dat de MRI wordt uitgevoerd met beweging, bijvoorbeeld door diep in en uit te ademen, en daardoor de organen in beweging kan visualiseren.
Ik kwam bij toeval in contact met de ARISTRA-praktijk en vertelde Dr. Michael Ho over mijn symptomen. Hij is erg emphatisch en voor het eerst tijdens mijn lange lijdensweg had ik het gevoel dat er iemand echt naar me luisterde en mijn klachten serieus nam. Slechts een korte tijd later had ik een afspraak voor deze speciale cine-MRI. Ik zat ongeveer 1,5 uur in de machine en moest mijn organen op commando bewegen door diep in en uit te ademen. Daarna volgde een zeer gedetailleerd gesprek waarin alles heel duidelijk aan mij werd uitgelegd. Het bleek dat de geopereerde nier duidelijk met verklevingen vastzit aan de thoraxwand achter en de iliopsoas (heupbuigspier). Het is goed om eindelijk een diagnose te hebben en mogelijk het vooruitzicht om de verklevingen door middel van een minimaal invasieve procedure los te kunnen maken en zo weer een leefbaar leven te kunnen leiden.
Hartelijk dank aan Dr. Ho en het hele team van de radiologiepraktijk ARISTRA voor deze ervaring, voor het luisteren naar mij en voor het gevoel dat ik precies op de juiste plaats was.
Karl-Heinz K.
03.05.2024Karl-Heinz K.
4,75 van 5
Aanbeveling
Ik kreeg dezelfde dag nadat ik gebeld had een MRI-afspraak. De ontvangst door de receptioniste was erg hartelijk en professioneel. Het onderzoek in de RÖHRE was ook verdraaglijk en probleemloos dankzij de erg aardige arts. Over het geheel genomen kan ik deze praktijk van harte aanbevelen.
01.05.2024Kerstin K.
Aanbeveling
Zie aardig personeel, ontspannen sfeer en alles mooi en schoon.
24.04.2024Denis G.
Aanbeveling
Zeer aangename sfeer en personeel, Dr. Neumann maakt indruk met haar duidelijkheid en opmerkelijke CV.
17.04.2024S.
Aanbeveling
Uiterst punctueel en accuraat, zeer goede ondersteuning en advies, hoge professionele en persoonlijke competentie. Bedankt voor de positieve ervaring! bg TF
10.04.2024F.
Aanbeveling
Zeer snelle melding van bevindingen, op zondag!!!
23.03.2024Anoniem
Aanbeveling
Erg aardig en emphatisch team rond Dr Ho.
Snelle toewijzing van afspraken en perfect onderzoek.
Ik kan Dr Ho van harte aanbevelen.
22.03.2024Anoniem
1,75 van 5
Eerlijk
Slecht advies gekregen. Hoewel ik de arts voor het onderzoek had laten weten dat een loslating of ontsteking van de linkerknie moest worden onderzocht, werd er een MRI gemaakt. Het resultaat was niet bevredigend.
19.03.2024A.
Aanbeveling
Vriendelijke sfeer, professionele ondersteuning en advies en debriefing.

Snelle toewijzing van afspraken en slechts een paar minuten wachttijd.

Comfortabele MRI-bank. Tijdens het onderzoek worden de respectievelijke scanunits binnen enkele minuten aangekondigd. Aangenaam licht dankzij het omgevingslichtsysteem.

Ik voelde me erg goed verzorgd.
17.03.2024Anoniem

ARISTRA Aachen - MSC Vaals
ARISTRA Freiburg
ARISTRA München
Een beoordeling indienen
Alle beoordelingen en ervaringen over ARISTRA Münster | Radiologische Privatpraxis Dr. med. Michael Ho zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen.  |  De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina  |   Profiel actief sinds 27.11.2023  |  Laatst bijgewerkt: 03.12.2025   |  Verslag profiel

Meer transparantie en veiligheid bij het zoeken naar competente professionals

Authentieke meningen van klanten
Profiteer van de ervaringen van andere klanten: De geverifieerde klantbeoordelingen van ProvenExperts kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste product of de juiste dienst.
Effectieve feedback van klanten
ProvenExpert maakt het mogelijk om het volledige dienstenspectrum van een bedrijf (bv. klantenservice, consulting) te beoordelen. Zo krijg je een gedetailleerd overzicht van je servicekwaliteit op alle vlakken.
Onafhankelijke beoordelingen
ProvenExpert is gratis, onafhankelijk en neutraal. Klanten geven uit eigen beweging beoordelingen - hun meningen zijn niet te koop. En de inhoud van beoordelingen kan niet worden beïnvloed door geld of op welke andere manier dan ook.

Een goede reputatie is 's werelds
beste vorm van reclame!

85% van alle consumenten vertrouwt online beoordelingen net zoveel als persoonlijke aanbevelingen.

Laat ProvenExpert uw bedrijf een boost geven met de beste reclame ter wereld: de mening van tevreden klanten.
Richtlijnen herzien  |  Kwaliteit  |  Privacybeleid  |  Wettelijke kennisgeving  © 2011 - 2025 Expert Systems GmbH