Bij CleanFloorYou staat de vloer altijd centraal. Wij begrijpen dat een vloer meer is dan slechts een oppervlak; het speelt een cruciale rol in de sfeer en het comfort van iedere ruimte. Onze inzet ligt in het onderhouden van vloeren zodat deze... niet alleen schoon zijn, maar ook bijdragen aan hygiëne en visuele uitstraling. Of het nu gaat om scholen waar kinderen spelen, zorginstellingen waar hygiëne vooropstaat, kantoren die professionaliteit uitstralen of woningen waar comfort en esthetiek belangrijk zijn – wij zorgen dat vloeren in perfecte conditie blijven.
Onze organisatie combineert expertise met betrouwbaarheid en persoonlijke service. We nemen de tijd om iedere situatie goed te begrijpen, luisteren naar de wensen van onze klanten en stemmen onze aanpak daarop af. Met moderne technieken en materialen garanderen wij duurzame resultaten. Dankzij jarenlange ervaring pakken wij elke uitdaging op het gebied van vloerreiniging en -onderhoud aan.
Wij bieden een compleet pakket aan vloerverzorgingsdiensten, met oog voor het feit dat elk vloertype een unieke behandeling vereist. Onze specialisten weten exact welke aanpak het beste resultaat oplevert. Voor linoleum en marmoleum voeren we grondige reinigingen uit om oude vuil- en waslagen te verwijderen, waarna we een nieuwe beschermlaag aanbrengen in verschillende glansniveaus. Dit verlengt de levensduur van de vloer aanzienlijk en zorgt voor een frisse uitstraling.
PVC-vloeren, geliefd om hun strakke en moderne look, onderhouden we door intensieve reiniging en het aanbrengen van een beschermlaag die bestand is tegen intensief gebruik. Zo blijven ze zowel mooi als duurzaam. Tapijt vraagt weer om een andere aanpak: wij reinigen diep in de vezels om vuil en bacteriën te verwijderen. Dit bevordert een gezonder binnenklimaat – essentieel in ruimtes waar kinderen spelen of mensen met allergieën aanwezig zijn.
Naast eenmalige schoonmaak bieden wij ook onderhoudsplannen op maat. Sommige vloeren hebben namelijk regelmatig onderhoud nodig om in topconditie te blijven. Wij plannen dit zorgvuldig in, zodat vloeren altijd schoon en veilig zijn en onverwachte kosten of problemen worden voorkomen.
Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Waar mogelijk maken wij gebruik van milieuvriendelijke producten die effectief reinigen en tegelijkertijd veilig zijn voor mens en milieu – belangrijk voor klanten die dagelijks vertrouwen op een schone en veilige leef- of werkomgeving.
Onze klantenkring is zeer divers en omvat zowel zakelijke (B2B) als particuliere (B2C) klanten. Wij werken voor scholen, kinderopvanglocaties, zorginstellingen, ziekenhuizen, kantoren, sportclubs en horecagelegenheden. Elke sector heeft zijn eigen eisen: hygiëne en veiligheid in de zorg, duurzaamheid en praktisch gemak in het onderwijs, representativiteit in horeca en zakelijke omgevingen. Wij stemmen onze aanpak af op deze verschillende behoeften.
Voor particuliere klanten verlengen wij de levensduur van populaire vloeren zoals PVC en linoleum met regelmatig professioneel onderhoud. Ook voor tapijtreiniging kunnen zij bij ons terecht, zodat woningen schoon, fris en uitnodigend blijven.
Wij vinden dat kwalitatieve vloerverzorging toegankelijk moet zijn voor zowel grote organisaties als particulieren. Daarom bieden wij flexibele oplossingen die passen binnen ieder budget en iedere situatie.
Onze kracht ligt in onze persoonlijke en flexibele aanpak. Omdat geen enkele vloer of ruimte hetzelfde is, beoordelen wij zorgvuldig de staat van de vloer, luisteren we naar de wensen van de klant en ontwikkelen we een plan op maat. We gebruiken de juiste methoden en technieken om het beste resultaat te behalen zonder de vloer te beschadigen.
Onze flexibiliteit in planning maakt ons extra onderscheidend. We begrijpen dat veel klanten overlast willen vermijden. Daarom kunnen we schoonmaak in de avonduren, weekenden of tijdens schoolvakanties uitvoeren, zodat de dagelijkse activiteiten ongestoord doorgaan.
Uitstekende service en communicatie vormen de kern van onze werkwijze. Wij hechten veel waarde aan transparantie: klanten weten precies welke diensten worden uitgevoerd en wat ze kunnen verwachten. Heldere afspraken en betrouwbare communicatie zorgen voor een soepele samenwerking. Wij denken mee, lossen problemen samen op en geven eerlijk advies met oog op langdurige relaties.
Wij combineren professionele kwaliteit met scherpe prijzen. Onderhoud hoeft niet duur te zijn. Dankzij efficiënte werkwijzen en duurzame materialen kunnen wij aantrekkelijke tarieven hanteren zonder in te leveren op kwaliteit. Onze klanten waarderen dat ze niet alleen een schone vloer krijgen, maar ook echte meerwaarde voor hun investering. Met duidelijke offertes en zonder verborgen kosten – of het nu gaat om een kleine eenmalige schoonmaak of een volledig onderhoudscontract voor een onderwijsinstelling – wij leveren oplossingen die passen binnen het budget.
Bij CleanFloorYou mogen klanten rekenen op schone, veilige en mooie vloeren tegen eerlijke en marktconforme prijzen. Onze combinatie van vakmanschap, betrouwbaarheid en concurrerende tarieven maakt ons de ideale partner voor zowel bedrijven als particulieren.
Wij helpen scholenzorginstellingenkinderdagverblijven en bedrijven met professioneel vloeronderhoud. Van linoleum en PVC tot tapijt: altijd schoonduurzaam en representatief.
Erg blij mee! Goed resultaat geleverd en snelle afhandeling. Ik had op het laatste moment een wijziging in de planning. Hierdoor werd het een uurtje later. Maakte de mannen niks uit en is zeer netjes afgehandeld. Een hele goede aanrader!
Ik ben heel erg blij met hoe het er nu uit ziet, het is echt een vakman die weet wat hij doet. Hij nam de tijd voor mij om een plan samen op te stellen, en het is ook nog een hele aardig man!
Clean floor you heeft een geweldig product geleverd! Van vloeren vol vlekken van olie en vet dat jaren lang erop heeft gezeten is nu geen spoor meer van te vinden! Een echte aanrader.
Alle beoordelingen en ervaringen over cleanflooryou.nl zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen. | De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina |
Profiel actief sinds 10.09.2025 | Laatst bijgewerkt: 11.09.2025
| Verslag profiel
Laat je bedrijf nu groeien door je bedrijfsprofiel op te eisen, krijg volledige controle over je bedrijfsinformatie en ontgrendel krachtige tools om met klanten in contact te komen.
Voordelen van het opeisen van je profiel:
Werk je bedrijfsinformatie en openingstijden bij
Toegang tot analyses en klantinzichten
Een rapport indienen bij ProvenExpert
Kwaliteitsborging is de topprioriteit van ProvenExperts gebruiksvoorwaarden en evaluatierichtlijnen.
Mocht u echter van mening zijn dat een beoordeling in strijd is met onze richtlijnen, dan kunt u een verzoek indienen om de beoordeling te laten beoordelen door het ProvenExpert kwaliteitsborgingsteam via het volgende contactformulier.
Stuur e-mail naar beoordelaar
* Verplichte velden
Je hebt deze beoordeling al eerder geplaatst op . Nogmaals posten kan leiden tot duplicatie.
Doorgaan?