Uw Hyundai-, MG Motor-, Mitsubishi- & FUSO-dealer

Contactgegevens
Welkom bij CSB Schimmel Automobile. Uw Hyundai-dealer en Mitsubishi-, FUSO- en MG Motor Partner met 4 vestigingen in Berlijn en omgeving.

Contactgegevens

8 Beoordelingen

60 Beoordelingen op ProvenExpert.com

3,78 van 5
Aanbeveling
Eén telefoontje en ik werd meteen geholpen met mijn kapotte batterij. Hartelijk dank daarvoor, topservice
09.01.2026Anoniem
Slecht
Ik heb mijn Hyndai IX 20, bouwjaar 2019, kilometerstand 43.850 km en eerste eigenaar, bij CSB in Schöneweide laten repareren. De motor stotterde bij koude motor. Er werd een compressiemeting uitgevoerd. Er was drukverlies bij twee cilinderkoppen. Ze legden de motor met de bijbehorende hulpstukken in de kofferbak en vertelden me dat ze de reparatie niet zouden uitvoeren. Ik zou ofwel een nieuwe auto bij hen moeten kopen en de mijne voor ongeveer €1.000 moeten inruilen, of een nieuwe motor moeten laten installeren. Er was geen andere optie. Mijn pogingen om een andere garage te vinden om de gedemonteerde motor te repareren verliepen uiterst moeizaam en niemand wilde garantie geven.
Ik was eerder een tevreden Hyundai-klant geweest. Dit soort klantenservice had ik niet verwacht van een erkende garage. Ik moest de auto laten wegslepen en na lang zoeken vond ik een meesterwerkplaats die de reparatie op zich nam. Last but not least moest ik meer dan €1.000 betalen voor materialen die de garage in de kofferbak had gelegd voor een mogelijke reparatie.
Beste CSB Schimmelautohaus, hartelijk dank voor niets.
27.12.2025Anoniem
Aanbeveling
Topbriefing door stagiair Hagedorn! Beter dan dit wordt het niet!
17.12.2025Anoniem
Aanbeveling
We werden zeer vriendelijk ontvangen door de verkoopadviseur, de heer Ohlmeier, die ons advies gaf en een zeer goede introductie gaf over het nieuwe voertuig. Zijn manier van doen was onopvallend, ontspannen maar professioneel.
08.12.2025Thomas
Aanbeveling
Het personeel aan de telefoon en ter plaatse is erg vriendelijk. In mijn geval was er heel snel een afspraak gemaakt en alles was binnen een dag geregeld.
08.10.2025F.P.
Aanbeveling
Ik was zeer tevreden over de hele aankooptransactie door Mr Rust, vooral omdat het eerste contact op een vrijdag plaatsvond, wanneer iedereen al in weekendmodus is.
Ga zo door.....was geweldig.
06.10.2025Gröber
Aanbeveling
Wat een fantastische service. Ik gebruik CSB Bernau al 25 jaar en ben er nog steeds dol op.
Nu is helaas de garantie voorbij en prompt een probleem met de motorregeling. Dus ging ik zonder afspraak naar de werkplaats in Bernau. De voorman van de werkplaats, de heer Hahn, heeft zich over het probleem ontfermd, mij en het voertuig ertussen gezet en na drie dagen was de reparatie klaar. Het hele personeel, van de receptie tot de werkplaats, is zeer competent en vriendelijk. Ik zou graag weer een Mitsubishi van CSB Bernau hebben (maar hopelijk moet je dan iets langer wachten).
12.09.2025Anoniem
4,71 van 5
Aanbeveling
Als ik weer een voertuig wil kopen, zal ik me met een gerust hart tot Sven Schlösser wenden.
De verkoper is een echte aanrader. Hij regelde alle zaken. Afspraken en afspraken werden nagekomen. Uitzonderlijke service bij het ophalen, dat maak je niet vaak mee.
5 sterren, meer is niet mogelijk.
11.08.2025K.M.
Slecht
Het desconstructieve en arrogante gedrag tegenover klanten die meer dan alleen een auto hebben gekocht.
19.06.2025Altun
3,00 van 5
Gemiddeld
Aanbeveling
Tijdens mijn laatste inspectie werd ontdekt dat mijn Space Star een nieuwe accu nodig had. Deze werd besteld en na een goede twee weken was ik er gisteren voor de installatie. Het was snel gedaan. Toen ik wilde betalen, vroeg ik of ik mijn 10% verjaardagsbon mocht gebruiken (die ik vorige week als brief had ontvangen). Ik had het van tevoren moeten vertellen, maar ze konden de factuur weer veranderen. Ik vroeg of ik de brief bij me had, wat ik ontkende, omdat ik er niet aan gedacht had toen ik 's ochtends op weg ging. Vervolgens kan de 10 % niet ingewisseld worden. Daar is de brief voor nodig. Ik vroeg of het niet in mijn klantenrekening was opgeslagen en toch in aanmerking kon worden genomen, maar dat was niet mogelijk. Na wat heen en weer gepraat met de receptioniste stelde ze voor dat ik naar huis kon rijden om het op te halen en dat de rekening dan aangepast zou worden. Ik woon echter 20 kilometer van de dealer vandaan, en dat komt helemaal niet goed uit. Ik zal waarschijnlijk langer onderweg zijn en meer brandstof verbruiken dan ik bespaar.
Ik heb mijn auto zes jaar geleden bij de vestiging in Hohenschönhausen gekocht. Ik ga elk jaar voor een inspectie, met elke twee jaar een APK en de eerste drie jaar heb ik mijn banden daar elk half jaar laten vervangen en opslaan. Dat betekent dat ik er in die tijd veel geld heb laten liggen en nu is het niet mogelijk om een voucher zonder brief in te wisselen, wat me ongeveer 27 euro zou hebben bespaard. Dit is echt triest en ik ben deze keer erg teleurgesteld. Ik heb begrepen dat de klantenservice iets anders is. Wat jammer!
18.06.2025Anoniem
CSB Schimmel Automobile GmbH Commentaar van CSB Schimmel Automobile GmbH :
Hallo S. H.,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring zo gedetailleerd te beschrijven. Het spijt ons erg om te horen dat u teleurgesteld was tijdens uw laatste bezoek, juist omdat u al jaren een trouwe klant bent en uw vertrouwen in ons dealerschap hebt gesteld.

We begrijpen uw boosheid absoluut: na zoveel jaren van samenwerking zou een verjaardagsbon niet mogen mislukken vanwege een ontbrekende letter, zeker niet als de bon aantoonbaar van ons afkomstig was en u hem voor de eerste keer wilde inwisselen. Het feit dat u werd voorgesteld om terug naar huis te gaan terwijl u daar al was, was zeker geen bevredigende oplossing.

We nemen uw feedback zeer serieus en zullen intern bespreken hoe we in de toekomst klantvriendelijker en flexibeler met dergelijke situaties kunnen omgaan. Want zoals u zegt: Onder goede klantenservice verstaan wij iets anders en dat willen wij waarmaken.

Wij hopen dat u ons ondanks deze ervaring uw vertrouwen zult blijven schenken. Als u wilt, kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. Misschien kunnen we samen tot een oplossing komen.

Met vriendelijke groeten
Uw team van CSB Schimmel Automobile
Aanbeveling
Ik heb vandaag een Hyundai Kona gekocht. Ik wil graag van deze gelegenheid gebruik maken om de heer Ohlmeier te bedanken voor zijn competente afhandeling van de aankoop. Of het nu vanaf het eerste gesprek bij de Schimmel-dealer was, tussendoor per telefoon of bij de overhandiging van de auto, alles is zeer correct verlopen. Hartelijk dank!!! A. Büchel
04.06.2025Anoniem
Aanbeveling
Met dank aan CSB Schimmel Automobile in Berlijn Schöneweide.

Geweldig werkplaatspersoneel en team. Een echte aanrader!

Een tevreden Hyundai-klant.
14.05.2025Anoniem
Wij hebben een Hyundai Tucson gekocht bij Mr Bast
van Mr Bast. Mr Bast gaf ons vriendelijk en deskundig advies. Ook de overdracht van het voertuig verliep volgens onze verwachtingen. We willen de heer Bast bedanken voor zijn uitstekende service. Siegfried en Ellen Taulien.
13.05.2025Ellen Taulien
Aanbeveling
Ik heb de nieuwe MG HS gekocht bij verkoper Dumke in het filiaal in Bernau. Er heerste een zeer prettige verkoopsfeer, het aanbod klopte en ik kreeg een eerlijke aankoopprijs voor mijn Kuga. Ook al laat de levering nog even op zich wachten, ik geef de dealer en in het bijzonder de MG VERKOPER, de heer Dumke, 5 sterren, een zeer duidelijke aanbeveling.
05.03.2025Thorsten Schulze
Aanbeveling
Ich hatte eine Unfallreparatur, welche aus meiner Sicht professionell, termin- und sachgerecht ausgeführt wurde. Mein Fahrzeug wurde mir im gereingten Zustand, dass heißt nach einer Wagenwäsche aussen und einer Innenreinigung übergeben. ☺👍
15.01.2025Anoniem
2,00 van 5
Eerlijk
BeimVerkauf wird nicht die Wahrheit gesagt, der Reparaturservice nach dem Autokauf ist nicht akzeptabel, das Auto wird nach der Reparatur ohne Übergabe einfch hingestellt, angesagte Mängel werden nicht behoben. Nach einem Unfall muss man ständig hinterher telefonieren, es wird einem aber sofort ein Anwalt empfohlen, wozu??? Ich würde dort nie wieder ein Auto kaufen.
23.12.2024Anoniem
Aanbeveling
Trotz Probleme mit der Leasingbank lies mein Verkäufer nicht locker und letztendlich hat alles geklappt. :) Danke nochmal.
21.12.2024Anoniem
Slecht
Ich kann diesen Händler nicht empfehlen und rate von einem Kauf ab. In meinem Fall ging es um den Ausgleich der weggefallenen BAFA-Förderung. Während der Anteil von Hyundai überwiesen wurde, weigert sich das Autohaus, seinen Beitrag von 1.000 € zu leisten – obwohl dies von Hyundai empfohlen und auch auf offiziellen Kanälen kommuniziert wird.

Die Zusage, dass das Autohaus diesen Anteil übernimmt, wurde mir zunächst vom Verkäufer bestätigt. Im weiteren Verlauf konnte man sich daran jedoch plötzlich „nicht mehr erinnern“.

Ein solches Verhalten ist weder kundenorientiert noch transparent und erweckt den Eindruck, dass hier ausschließlich der eigene Vorteil im Vordergrund steht. Langfristige Kundenbindung und Verlässlichkeit sehen anders aus.
14.12.2024Niels
Aanbeveling
Ik belde CSB Schimmel Automobile GmbH in Hohenschönhausen vanmorgen vroeg (9.12.24) om een afspraak te maken voor het op korte termijn vervangen van de accu van mijn 12 jaar oude Hyundai i30. Het antwoord verraste me zeer positief, ik kon vanmorgen al langskomen. Het duurde echt niet eens 1 uur en ik had mijn nieuwe accu. Ik schrok eerst van de prijs, maar die valt waarschijnlijk binnen de normale marge. Dus heel veel dank aan het hele serviceteam. Gina uit Prenzlauer Berg
09.12.2024Gina
1,67 van 5
Eerlijk
Für ein Inspektion knapp 1000Euro zu zahlen wo nur Öl und die Bremsflüssigkeit gewechselt wurde finde ich komplett überzogen und dann wurden Fehler am Auto übersehen und die Serviceberater keine Ahnung wie sein Name war musste man sich suchen!! Autos kann jeder verkaufen Service nicht!!
24.11.2024Anoniem

5.00 van 5
Daskaloff & Kempf GmbH
Een beoordeling indienen

Uw bericht aan CSB Schimmel Automobile GmbH

Vul het rood gemarkeerde veld in.
Vul het rood gemarkeerde veld in.
Ongeldig e-mailadres
* verplichte velden
Ongeldige tekens. Alleen cijfers en spaties zijn mogelijk.

Ik accepteer het privacybeleid van .

Alle beoordelingen en ervaringen over CSB Schimmel Automobile GmbH zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen.  |  De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina  |   Profiel actief sinds 26.01.2016  |  Laatst bijgewerkt: 14.01.2026   |  Verslag profiel

Meer transparantie en veiligheid bij het zoeken naar competente professionals

Authentieke meningen van klanten
Profiteer van de ervaringen van andere klanten: De geverifieerde klantbeoordelingen van ProvenExperts kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste product of de juiste dienst.
Effectieve feedback van klanten
ProvenExpert maakt het mogelijk om het volledige dienstenspectrum van een bedrijf (bv. klantenservice, consulting) te beoordelen. Zo krijg je een gedetailleerd overzicht van je servicekwaliteit op alle vlakken.
Onafhankelijke beoordelingen
ProvenExpert is gratis, onafhankelijk en neutraal. Klanten geven uit eigen beweging beoordelingen - hun meningen zijn niet te koop. En de inhoud van beoordelingen kan niet worden beïnvloed door geld of op welke andere manier dan ook.

Een goede reputatie is 's werelds
beste vorm van reclame!

85% van alle consumenten vertrouwt online beoordelingen net zoveel als persoonlijke aanbevelingen.

Laat ProvenExpert uw bedrijf een boost geven met de beste reclame ter wereld: de mening van tevreden klanten.
Richtlijnen herzien  |  Kwaliteit  |  Privacybeleid  |  Wettelijke kennisgeving  © 2011 - 2026 Expert Systems GmbH