Dakdekker

Contactgegevens
Ons Werkgebied – Dakdekker Jan Groep in Nederland, Altijd Dichtbij

Onze ervaren dakdekkers staan voor u klaar in veel steden in Nederland. Vanuit ons hoofdkantoor in Amersfoort organiseren wij de planning en administratie voor al onze projecten....

Contactgegevens

Kosten-prestatieverhouding
Uitstekend (5,00)

10 Beoordelingen op ProvenExpert.com

Aanbeveling
Onze oude dakpannen zijn vervangen zonder gedoe en precies volgens planning. Heldere communicatie en alles netjes achtergelaten. Jan en zijn collega’s werken hard en professioneel. We zitten weer droog!
24.02.2026Anouk V.
Aanbeveling
Na een heftige bui kregen we last van water in de zolderkamer. Via een buurman hoorden we goede verhalen over Dakdekker Jan, dus belden we voor hulp. Binnen 24 uur stond Jan bij ons op het dak voor een gratis inspectie — iets wat we echt waardeerden.

De lekkage bleek te komen door enkele loszittende dakpannen en verouderd loodwerk rond de schoorsteen. In het plan werd ook meegenomen dat onze zonnepanelen tijdelijk gelift en later teruggeplaatst moesten worden. Jan en collega Atilla werkten secuur en efficiënt: eerst de lekkage opgelost en daarna de panelen weer netjes vastgezet.
De communicatie was helder, de planning klopte precies en alles werd keurig schoongemaakt. Echt topservice!
22.02.2026Sanne de B.
Aanbeveling
Toen we afgelopen najaar onze woning in Amstelveen verkochten, ontdekten we dat het dak van ons huis flink toe was aan een renovatie — vooral de nokvorsten en dakpannen vertoonden slijtage en er lekte licht bij zware regen. Na contact met het team van Dakdekker Jan kwam Jan zelf dezelfde week langs voor een gratis uitgebreide inspectie en maakte hij samen met Harrie een gedetailleerde offerte.

Het project zelf nam drie dagen in beslag: het oude pannendak eraf, nieuwe vorsten geplaatst, bitumen gecontroleerd en een nieuwe waterdichte laag aangebracht. Wat ons vooral opviel was hoe duidelijk alles werd uitgelegd — van ventilatie tot afwatering — en hoe netjes ze werkten, geen rommel op de oprit achterlatend. Het resultaat ziet er fantastisch uit en het dak voelt echt beschermd tegen elke storm.
We zijn enorm blij met het eindresultaat en bevelen Dakdekker Jan van harte aan.
21.02.2026Mark van d.
Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over de service van Dakdekker Jan. Vanaf het eerste contact verliep alles soepel en professioneel. Jan reageerde snel op mijn aanvraag en kon op korte termijn langskomen om de situatie te beoordelen. Hij nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen en gaf eerlijk advies over wat er wel en niet nodig was.

De offerte was helder en zonder verborgen kosten. Tijdens de werkzaamheden werkte hij netjes en zorgvuldig. Je merkt dat hij veel ervaring heeft en precies weet wat hij doet. Eventuele problemen werden direct besproken en opgelost, wat veel vertrouwen geeft.

Daarnaast werd alles schoon en opgeruimd achtergelaten, wat ik erg waardeer. De prijs was eerlijk in verhouding tot de kwaliteit van het werk. Kortom, een betrouwbare vakman die zijn afspraken nakomt. Ik zou Dakdekker Jan zeker aanbevelen aan iedereen die een goede en eerlijke dakdekker zoekt.
15.02.2026Linda V.
Aanbeveling
Platdak laten vervangen inclusief isolatie. Gurkan regelde de planning strak en alles verliep
volgens afspraak. De werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd en het dak ziet er weer als
nieuw uit. Jan was heel beleefd en hield me op de hoogte van de voortgang. Zeker een aanrader als je wat moet vervangen aan je dak!
13.02.2026Hans B.
Aanbeveling
Eerst een dakinspectie laten uitvoeren omdat we twijfels hadden over de staat van het dak.
Jan gaf rustig en duidelijk uitleg en drong niets op. Uiteindelijk besloten tot reparatie en dat
is keurig uitgevoerd. Prettige communicatie en professioneel werk.
09.02.2026Nabil el A.
Aanbeveling
Ons dak was toe aan renovatie en we zochten een betrouwbare partij. Vanaf het eerste
gesprek voelde het goed. Alles werd helder uitgelegd en de werkzaamheden verliepen
volgens planning. De dakdekkers werkten netjes en veilig. Het eindresultaat ziet er strak en
verzorgd uit.
08.02.2026Sanne De V.
Aanbeveling
Na een vervelende daklekkage contact opgenomen en we werden direct serieus genomen.
Gurkan zorgde voor een snelle en duidelijke planning en hield ons goed op de hoogte. De
reparatie is netjes uitgevoerd en sindsdien geen problemen meer gehad. Fijn om te merken
dat afspraken hier echt worden nagekomen.
04.02.2026Dimitri H.
Aanbeveling
Wij hebben ons pannendak laten renoveren en zijn zeer tevreden over het hele proces. Jan
kwam langs voor een inspectie en nam uitgebreid de tijd om alles duidelijk uit te leggen. We
kregen eerlijk advies over wat nodig was en wat niet. De offerte was transparant en netjes
gespecificeerd. Denzel en Henny hebben het werk vakkundig uitgevoerd en alles werd
schoon achtergelaten. Absoluut een aanrader.
04.02.2026Peter van D.
Aanbeveling
Dakdekker Jan heeft bij ons het complete dak van ons pand vernieuwd. Alle afspraken zijn netjes nagekomen. De opleverpunten zijn goed en vakkundig opgelost. Jan en zijn team hebben uitstekend werk geleverd, van de eerste inspectie tot de laatste dakpan.
31.10.2024A.
50 Recensies van
1 andere bron
4,94 van 5
4,94 van 5
50 beoordelingen op Google

24.11.2025
Een beoordeling indienen
Alle beoordelingen en ervaringen over Dakdekker Jan zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen.  |  De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina  |   Profiel actief sinds 30.10.2024  |  Laatst bijgewerkt: 04.02.2026   |  Verslag profiel

Meer transparantie en veiligheid bij het zoeken naar competente professionals

Authentieke meningen van klanten
Profiteer van de ervaringen van andere klanten: De geverifieerde klantbeoordelingen van ProvenExperts kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste product of de juiste dienst.
Effectieve feedback van klanten
ProvenExpert maakt het mogelijk om het volledige dienstenspectrum van een bedrijf (bv. klantenservice, consulting) te beoordelen. Zo krijg je een gedetailleerd overzicht van je servicekwaliteit op alle vlakken.
Onafhankelijke beoordelingen
ProvenExpert is gratis, onafhankelijk en neutraal. Klanten geven uit eigen beweging beoordelingen - hun meningen zijn niet te koop. En de inhoud van beoordelingen kan niet worden beïnvloed door geld of op welke andere manier dan ook.

Een goede reputatie is 's werelds
beste vorm van reclame!

85% van alle consumenten vertrouwt online beoordelingen net zoveel als persoonlijke aanbevelingen.

Laat ProvenExpert uw bedrijf een boost geven met de beste reclame ter wereld: de mening van tevreden klanten.
Richtlijnen herzien  |  Kwaliteit  |  Privacybeleid  |  Wettelijke kennisgeving  © 2011 - 2026 Expert Systems GmbH