ebets GmbH

Wij produceren en verhandelen promotieartikelen, awards, drukwerk en 3D-stickers.

TOP DIENSTVERLENER 2025
TOPAANBEVELING 2025
4,87 van 5
1.125 Beoordelingen
Contactgegevens
De veelzijdige wereld van "promotieartikelen".

Hier vind je ongewone, beproefde en personaliseerbare promotieartikelen, bedrijfs- en relatiegeschenken. Om je te helpen het ideale promotieartikel voor je bedrijf of club te vinden, geven we de voorkeur aan grondig advies, brainstorming en creatief ontwerp.

Contactgegevens

101 Beoordelingen

1.024 Beoordelingen op ProvenExpert.com

4,85 van 5
Aanbeveling
De communicatie was uitstekend en we waren ook zeer tevreden over de kwaliteit van het product en de levering. Hartelijk dank en we zullen graag weer bestellen.
20.11.2025Gerhard M.
ebets GmbH Commentaar van ebets GmbH :
Bedankt voor uw feedback, we zijn erg blij. Veel plezier met de artikelen en tot snel...
Aanbeveling
Zoals altijd paste alles, stickers zijn precies zoals besteld. Kwaliteit is super!
20.11.2025Claudia M.
ebets GmbH Commentaar van ebets GmbH :
Geweldig, we zijn blij - BEDANKT voor de feedback :-)
Aanbeveling
Ze waren allemaal erg vriendelijk en erg snel. Ik was aangenaam verrast over hoe snel we onze werkkleding kregen. Ik kom altijd graag terug.
13.11.2025Viktoria M.
ebets GmbH Commentaar van ebets GmbH :
Dank u - dat maakt ons blij :-)
Aanbeveling
De ondersteuning van ebets was perfect. Hartelijk dank.
13.11.2025Anoniem
ebets GmbH Commentaar van ebets GmbH :
BEDANKT - zo hoort het en tot ziens...
Aanbeveling
Al het personeel waarmee ik contact had was ongelooflijk vriendelijk, competent en behulpzaam!
Offertes worden snel verwerkt en de levering werkt zoals afgesproken.
Voor mij is er nog steeds de "s" - dus 5 sterren superieur!
13.11.2025Dorothea H.
ebets GmbH Commentaar van ebets GmbH :
Wij zijn blij als onze passie zo positief wordt ervaren - dank u voor uw feedback - dat motiveert ons... Wij wensen u een fijne tijd...
06.11.2025Lukas G.
ebets GmbH Commentaar van ebets GmbH :
Hartelijk dank, daar zijn we blij mee.
Aanbeveling
We hebben gepersonaliseerde NFC visitekaartjes besteld voor ons bedrijf. Vanaf de aanvraag tot aan de levering verliep alles bijzonder goed. Vooral de goede communicatie, instructies over de productie en levering waren uitzonderlijk goed. Onvoorwaardelijke aanbeveling!
03.10.2025Anoniem
ebets GmbH Commentaar van ebets GmbH :
Hartelijk dank voor uw geweldige feedback. We zijn erg blij om te horen dat u helemaal tevreden was met onze gepersonaliseerde NFC visitekaartjes en onze service.
Wij stellen uw aanbeveling zeer op prijs en kijken ernaar uit om u in de toekomst van dienst te kunnen zijn.
Aanbeveling
Zoals altijd geweldig advies en snelle service. Hartelijk dank.
18.09.2025Nicole M.
ebets GmbH Commentaar van ebets GmbH :
Hartelijk dank - dat maakt ons blij :-)
3,40 van 5
Gemiddeld
Het was mijn eerste bestelling bij ebets. Qua prijs had ik het product ook bij andere online verkopers kunnen krijgen - maar ik wilde voor één keer bewust een bedrijf uit Oostenrijk steunen.

Minder blij was ik echter met het feit dat ik in 2025 nog steeds een goedkeuring voor de afdruk schriftelijk moest terugsturen - ook al had ik het bestand 1:1 digitaal verstuurd. Voor een prijs van ongeveer 80 euro had ik meer gemak verwacht.

De klantenservice was ook niet ideaal: toen ik mijn afdrukgoedkeuring naar de adviseur stuurde, kreeg ik te horen dat hij momenteel op vakantie was. Ik kreeg deze informatie echter pas één of twee uur nadat ik mijn e-mail had verstuurd. Daarna was het onduidelijk of mijn bestelling verwerkt zou worden of niet. Een vraag naar het algemene adres office@ bleef onbeantwoord en de status in de online shop was dagenlang alleen "in behandeling".

Positief is in ieder geval dat het pakket vandaag bij mij is aangekomen. Over het geheel genomen vind ik het klanttraject echter niet echt ideaal.
10.09.2025Erich V.
ebets GmbH Commentaar van ebets GmbH :
Dank u voor uw eerlijke, constructieve feedback en uw bewuste keuze voor een Oostenrijks bedrijf. Wij betreuren het dat het proces niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

De handmatige goedkeuring van de afdruk en de vertragingen in de communicatie hadden niet op deze manier mogen gebeuren. In de toekomst zal een "ok" per e-mail volstaan als goedkeuring.

We zijn blij dat uw pakket op tijd is aangekomen - tegelijkertijd nemen we uw kritiek serieus en zullen we onze processen verbeteren. Wij hopen dat u ons bij uw volgende bestelling de kans geeft om u te laten zien dat het soepeler kan.

Uw ebets team
Aanbeveling
Het is altijd fijn om met jullie te werken, alles is totaal ongecompliceerd en gaat heel snel, zelfs last-minute verzoeken worden altijd snel verwerkt, bedankt :)
27.08.2025Daniela H.
ebets GmbH Commentaar van ebets GmbH :
Beste Daniela, hartelijk dank voor uw geweldige feedback - daar zijn we erg blij mee. We kijken al uit naar ons volgende contact met u.
Aanbeveling
Omdat onze baas ons op korte termijn verliet, had ik binnen een week een award/cup nodig. Dankzij mevrouw Kamleitner werkte alles heel goed, van het topadvies met de mogelijkheid van een snelle productlevering tot de creatie en levering. Ik wil u hiervoor nogmaals bedanken, het cadeau was een groot succes :-) lg Kerzendorfer
12.08.2025Elisabeth K.
ebets GmbH Commentaar van ebets GmbH :
Daar zijn we erg blij mee - zo hoort het ook. We zullen de feedback meteen aan Tina doorgeven - nog een fijne week.
Aanbeveling
Van het overleg tot de bestelling tot de levering, alles werkte heel goed.
07.08.2025Karl W.
ebets GmbH Commentaar van ebets GmbH :
Dank u - zo hoort het - we zijn verheugd;-)
Aanbeveling
Erg aardig, competent advies en verwerking van mijn bestelling.
Ik kom graag bij u terug.
23.07.2025Anoniem
ebets GmbH Commentaar van ebets GmbH :
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden was met ons advies en de afhandeling van uw bestelling. Uw tevredenheid is erg belangrijk voor ons en we hopen u snel weer te mogen verwelkomen. Mocht u nog suggesties of verzoeken hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Aanbeveling
Geweldige klantenservice - je krijgt heel snel antwoord en er wordt rekening gehouden met alle verzoeken.
Het eindproduct ziet er geweldig uit en is van zeer goede kwaliteit :)
24.06.2025Raphaela W.
Aanbeveling
Geweldige service, snelle levering, zeer goede kwaliteit
23.06.2025Anoniem
4,80 van 5
Aanbeveling
Zeer snelle reactietijd, vriendelijk en met goed advies. Levertijd ook geweldig!
18.06.2025Anoniem
ebets GmbH Commentaar van ebets GmbH :
geweldig, zo hoort het - we zijn verheugd.
Aanbeveling
Hartelijk dank voor de speciale klantgerichte behandeling door de heer Paccagnel, zodat we de leverdatum toch nog kunnen halen.
18.06.2025Jürgen R.
ebets GmbH Commentaar van ebets GmbH :
Bedankt, we zullen het Stephan meteen vertellen :-)
Aanbeveling
Hartelijk dank voor de snelle afhandeling en de moeite om het zo snel mogelijk klaar te maken voor ons kamp. We zijn zeker tevreden en willen volgend jaar weer bij u informeren (maar dan met meer tijd :) Vriendelijke groeten - Junge Gemeinde
13.06.2025Oliver F.
ebets GmbH Commentaar van ebets GmbH :
Hartelijk dank, we zijn heel blij :-)
Zeer klantvriendelijk en snel
05.06.2025Anoniem
ebets GmbH Commentaar van ebets GmbH :
Hartelijk dank voor uw feedback - we zijn erg blij ;-)
Top, super Beratung, schnelle Lieferung 👍

1 recensie over HEROLD.at

15.02.2025
Een beoordeling indienen

Uw bericht aan ebets GmbH

Vul het rood gemarkeerde veld in.
Vul het rood gemarkeerde veld in.
Ongeldig e-mailadres
* verplichte velden
Ongeldige tekens. Alleen cijfers en spaties zijn mogelijk.

Ik accepteer het privacybeleid van .

Alle beoordelingen en ervaringen over ebets GmbH zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen.  |  De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina  |   Profiel actief sinds 21.11.2017  |  Laatst bijgewerkt: 05.12.2025   |  Verslag profiel

Meer transparantie en veiligheid bij het zoeken naar competente professionals

Authentieke meningen van klanten
Profiteer van de ervaringen van andere klanten: De geverifieerde klantbeoordelingen van ProvenExperts kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste product of de juiste dienst.
Effectieve feedback van klanten
ProvenExpert maakt het mogelijk om het volledige dienstenspectrum van een bedrijf (bv. klantenservice, consulting) te beoordelen. Zo krijg je een gedetailleerd overzicht van je servicekwaliteit op alle vlakken.
Onafhankelijke beoordelingen
ProvenExpert is gratis, onafhankelijk en neutraal. Klanten geven uit eigen beweging beoordelingen - hun meningen zijn niet te koop. En de inhoud van beoordelingen kan niet worden beïnvloed door geld of op welke andere manier dan ook.

Een goede reputatie is 's werelds
beste vorm van reclame!

85% van alle consumenten vertrouwt online beoordelingen net zoveel als persoonlijke aanbevelingen.

Laat ProvenExpert uw bedrijf een boost geven met de beste reclame ter wereld: de mening van tevreden klanten.
Richtlijnen herzien  |  Kwaliteit  |  Privacybeleid  |  Wettelijke kennisgeving  © 2011 - 2025 Expert Systems GmbH