EdenGate staat voor exclusieve vastgoedinvesteringen van hoge kwaliteit op Indonesische eilanden zoals Bali. Wij zorgen voor de beste deals op toplocaties en bieden beleggers ongeëvenaarde toegang tot eersteklas vastgoed. Als een door Duitsland... geleid bedrijf met een sterk internationaal netwerk en lokale expertise, zorgen wij voor een naadloze investeringservaring. Sluit u aan bij onze elite investeerdersgemeenschap en krijg toegang tot Bali's meest lucratieve mogelijkheden.
Uitgezochte luxe eigendommen op de beste locaties van Bali. Als een door Duitsland geleid bedrijf met een internationaal netwerk van topklasse zorgen wij voor de beste vastgoeddeals en bieden wij naadloze investeringservaringen.
Het ProvenExpert Quality Seal wordt toegekend aan serviceproviders die ten minste 10 klantbeoordelingen hebben ontvangen met een aanbevelingspercentage van 90% of hoger.
Er zijn veel villa's om uit te kiezen, er zijn echt verschillende opties, wat natuurlijk afhangt van uw budget en voorkeuren. De informatie was ook erg leuk, al mijn vragen werden beantwoord :)
Hartelijk dank, Hallo, Anita
Ik wilde een flat in Duitsland kopen en zag een advertentie op facebook dat je een villa op Bali kunt kopen voor minder dan de prijs van een flat in Duitsland. Ik werd nieuwsgierig en maakte een afspraak. Nu moet ik de juiste beslissing nemen: Duitsland of Bali?
De ontmoeting met de heer Kaatz was erg behulpzaam en inspirerend: ik had geen idee of ik echt iets moest kopen, en had alleen uit nieuwsgierigheid een afspraak gemaakt. Maar nu wil ik zeker een villa op Bali!
Csongor was echt behulpzaam. Helaas moest ik voorlopig terugkeren om familieredenen, maar ik hoop echt dat we in de nabije toekomst verder kunnen gaan waar we gebleven waren.
Ik kan de heer Rütten alleen maar aanraden. Hij gaf niet alleen echt professioneel advies, maar hielp me ook beslissen voor welk project ik moest kiezen.
Ik had complexere vragen, omdat ik al een villa in Indonesië heb, maar niet op Bali. Tot nu toe leek alles goed, ik kreeg zelfs antwoord op mijn ingewikkelde vragen. Tot nu toe leek alles goed.
Ik zou graag ooit in Bali willen wonen, maar voor nu hebben we afgesproken om het gewoon te verhuren. Hopelijk dekt de ROI ook mijn levensonderhoud op Bali...
Ik heb al verschillende villa's in Europa, maar Azië is een nieuw gebied voor mij, dus ik had natuurlijk verschillende vragen. Andreas beantwoordde alles, van huren tot belastingen. Ik ben dolblij!
Ik was een beetje angstig voor het consult, omdat ik bang was dat de prijzen erg hoog waren. Gelukkig zijn er een aantal in mijn prijsklasse, en meer opties, wat geruststellend is. Het is echt verbazingwekkend dat je onroerend goed kunt vinden voor de prijs van een flat met lambrisering.
Ik had gisteren een afspraak met Vincent. Toen ik zei dat ik binnenkort naar Bali ging, zei hij dat hij me daar kon ontmoeten als ik dat wilde. Dat lijkt me geweldig!
Ik wilde eigenlijk in Dubai investeren en had alleen uit nieuwsgierigheid een afspraak gemaakt. Glenn vergeleek Bali en Dubai en zei dat dit een betere optie was. Hij woont zelf ook in Dubai en vertelde me wat informatie die ik niet kende. Vandaag zeg ik: ik wil 100% in Bali investeren.
Andreas heeft echt een positieve energie. Het uur ging snel voorbij, het voelde niet als een vergadering maar als een gesprek. Ik kan hem alleen maar aanraden!
Alle beoordelingen en ervaringen over Eden Gate LLC zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen. | De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina |
Profiel actief sinds 06.03.2025 | Laatst bijgewerkt: 12.11.2025
| Verslag profiel
Laat je bedrijf nu groeien door je bedrijfsprofiel op te eisen, krijg volledige controle over je bedrijfsinformatie en ontgrendel krachtige tools om met klanten in contact te komen.
Voordelen van het opeisen van je profiel:
Werk je bedrijfsinformatie en openingstijden bij
Toegang tot analyses en klantinzichten
Een rapport indienen bij ProvenExpert
Kwaliteitsborging is de topprioriteit van ProvenExperts gebruiksvoorwaarden en evaluatierichtlijnen.
Mocht u echter van mening zijn dat een beoordeling in strijd is met onze richtlijnen, dan kunt u een verzoek indienen om de beoordeling te laten beoordelen door het ProvenExpert kwaliteitsborgingsteam via het volgende contactformulier.
Stuur e-mail naar beoordelaar
* Verplichte velden
Je hebt deze beoordeling al eerder geplaatst op . Nogmaals posten kan leiden tot duplicatie.
Doorgaan?