Reputatie vertrouwd door meer dan 1,4 miljoen bedrijven.
Dat wil ik ook

Emigratiebegeleider voor Nederlanders, die in Duitsland willen wonen

Contactgegevens
Mijn Team en ik helpen al 22 jaar Nederlanders bij het emigreren naar Duitsland.
Wij helpen met alles, van het uitzoeken van de mogelijkheden, het vinden van de juiste woning, het regelen van de juiste financiering tot hulp bij het registreren van een auto en vele andere natuurlijke vragen die zich voordoen.

Contactgegevens

Klantenloyaliteit

Betrouwbaarheid

33 Beoordelingen op ProvenExpert.com

Aanbeveling
Ondanks dat dit bedrijf het verschrikkelijk druk heeft, blijft de persoonlijke noot altijd aanwezig. Mijn complimenten!

De begeleiding van A tot Z is fantastisch
IFD GmbH & Co. KG - Rémi Bakker
05.11.2025Ramon van der S.
IFD GmbH & Co. KG - Rémi Bakker Commentaar van IFD GmbH & Co. KG - Rémi Bakker :
Hartelijk dank, beste Ramon!
Aanbeveling
Ik ben onder de indruk van het warme gevoel, de professionaliteit en expertise van het gehele team. Ze hebben ervoor gezorgd dat mijn droomhuis werkelijkheid is geworden.
Ik raad IFD GmbH & Co. KG - Rémi Bakker ten zeerste aan omdat zij met hun expertise jou een concreet beeld kunnen schetsen gerelateerd naar jou wensen voor je toekomstige droomhuis.
20.10.2025Henrique Gilliano V.
Beste Rick, hartelijk dank voor je mooie woorden! We zijn erg blij dat jullie zo tevreden zijn!
Aanbeveling
Mijn vriend en ik zijn in contact gekomen met Rémi en zijn bedrijf en wij kunnen niets anders zeggen dan dat wij ontzettend tevreden zijn. Wij zijn van A tot Z begeleid bij het vinden van een woning in Duitsland en na een vlotte tijd is dat ons gelukt. Het is niet alleen de professionaliteit binnen het bedrijf, maar ook de laagdrempelig- en betrokkenheid wat het proces zo fijn maakt. Rémi en zijn team zijn warm, betrokken en doen echt hun best om je met alles te ondersteunen. Je kunt ze voor alles bereiken en proberen zo snel mogelijk bij je terug te komen. Zonder de fantastische begeleiding hadden wij het nooit zelf aangedurfd om de stap te zetten. Er zijn zoveel dingen omtrent de emigratie die je moet regelen en zonder hen hadden we dat nooit kunnen allemaal kunnen uitzoeken. Wij zijn hun ontzettend dankbaar en kunnen hen dan ook ten zeerste aanbevelen!
23.09.2025Anoniem
Hartelijk dank voor de geweldige beoordeling! We zijn blij te horen dat jullie zo'n goede ervaring bij ons hebben gehad! Het hele team van Rémi Bakker wenst jullie het allerbeste!
Aanbeveling
Ik ben ontzettend blij met de hulp van Remi (en collega's van hem)! Mijn verhuizing naar Duitsland was anders niet gelukt. Duitsland is toch een tikkie bureaucratischer dan Nederland en dat is niet altijd even gemakkelijk. Zowel voor, als tijden als na de verhuizing heb ik hulp van hem gehad, waar ik heel blij mee ben. Ik woon nu ongeveer 3 maanden in Duitsland en nog steeds kan ik met vragen bij hem terecht. Echt TOP!
16.09.2025Stefanie van W.
Beste Stefanie, hartelijk dank voor je geweldige beoordeling! We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen en wensen je nog veel succes in Duitsland!
Aanbeveling
Veel kennis, ervaring, tips en goede contacten voor alles wat te maken heeft met emigreren naar Duitsland. Communicatie kan in het Nederlands, dat maakt het zo veel makkelijker.
Bovenal zeer vriendelijke medewerkers.
02.06.2025Anoniem
Hartelijk bedankt!
Aanbeveling
Denk je of jullie er over om te gaan emigreren naar Duitsland en wil je weten wat financieel haalbaar is qua hypotheek en verzekeringen? Dan is dit jouw adviseur. Rémi en zijn collega's hebben ons echt super geholpen en zonder hun hadden we de stap niet gezet maar ook niet gehaald. Ze staan altijd voor je klaar en denken ook echt met je mee. Ik zou iedereen aanraden om gebruik te maken van hun service!
27.05.2025M.
Heel erg bedankt voor jullie lieve woorden! We zijn erg blij dat te horen!
Aanbeveling
Erg vriendelijke en goede begeleiding. Heeft oog voor de mens. Snelle feedback en deskundigheid.
01.05.2025Isabella K.
Hartelijk dank voor de geweldige recensie! :-)
Aanbeveling
Echt een aanrader , goede begeleiding!
Leuk team om mee te mogen werken.
Het hele team is spontaan vriendelijk en denken voor en met je mee!

Met vriendelijke groet,
Gerald van der Heijde
IFD GmbH & Co. KG - Rémi Bakker
28.04.2025Gerald van der H.
Hartelijk dank lieve Gerald voor de geweldige recensie. We zijn blij dat te horen!
Aanbeveling
Wij zouden ze bij iedereen aanbevelen. Vriendelijk, hulpvaardig, goede communicatie en ze denken super met je mee!
28.04.2025S.
Aanbeveling
We hebben ons huis in 2024 gefinancierd met IFD GmbH. Tijdens dit proces hebben we ervaren hoe een zeer goede klantenservice eruit kan zien. We kregen vanaf het begin deskundig advies. We konden een geschikte woning kopen met een realistisch financieel kader dat van tevoren berekend was. Naast de financiering kregen we ook veel hulp bij de notaris en de huisdocumenten.
Mijn familie en ik kunnen IFD en de familie Bakker alleen maar aanbevelen en komen zeker terug voor onze volgende projecten. Hartelijk dank van de familie Stein en de familie Berghaus

Heiko Stein
24.09.2024Heiko S.
Aanbeveling
Een ontzettend fijn bedrijf! Er is altijd fijn en persoonlijk contact. Remi en zijn team staan altijd voor je klaar om te helpen! Of het nu gewoon advies is, hulp bij verzekeringen, financiële zaken en dergelijke of het oplossen van een probleem het wordt altijd super geregeld. Ik ben vanaf het begin van mijn emigratie in 2019 naar Duitsland door hun geholpen en tot op heden regelen ze nog steeds veel van mijn zaken.

Dus voor goed advies en/of hulp moet je zeker bij IFD GmbH & Co. KG. zijn!
23.09.2024Jeffrey B.
Aanbeveling
Ongeveer twee jaar geleden heb ik een woning in Duitsland gekocht. Dit was mij gelukt zonder de hulp van Remi Bakker en zijn team. Tijdens het gehele proces van bezichtiging tot en met het aankopen ben ik goed geholpen door Remi. Absolute aanrader !
23.09.2024A.
Aanbeveling
Fantastische begeleiding met het aanvragen van de hypotheek. Duidelijke uitleggen en staan altijd klaar voor je wanneer je dat nodig hebt. Ik kan niet anders dan zeggen, ga naar Remi Bakker en zijn team!
16.09.2024Anoniem
Aanbeveling
Een hele fijne ervaring Remi heeft alles perfect geregeld voor ons samen met zijn super team.
Wij zijn heel blij met onze samenwerking en raden iedereen dit aan.
IFD GmbH & Co. KG - Rémi Bakker
11.09.2024Tessa blonk de v.
Aanbeveling
Zeer bekwame en professionele, vriendelijke mensen waar je je welkom voelt. Ze proberen op alle mogelijke manieren oplossingen te bieden, wanneer of wat voor tijdstip dan ook. Wij zijn ontzettend blij dat we jullie hebben leren kennen. Zonder jullie waren we niet zover gekomen. Dankjewel wat jullie voor ons doen. Met vriendelijke groeten Heidi en Hans.
10.09.2024Anoniem
Aanbeveling
De begeleiding, de professionele aanpak, Remi zijn geduld en zijn persoonlijkheid maken het dat wij blij zijn met iedereen van het kantoor en Remi in het bijzonder!
09.09.2024Ron van H.
Geweldig Team
09.09.2024Anoniem
Aanbeveling
Wij zijn heel erg blij met deze adviseurs ze regelen echt alles van A tot Z en zijn altijd vriendelijk en antwoorden heel erg snel op vragen
Van het kopen van een huis tot alle verzekeringen alles is top 👍🏻
06.09.2024Anoniem
Hartelijk dank voor de fantastische recensie :-)
Aanbeveling
Remi en zijn team staan altijd voor je klaar en helpen je met alles en dan ook echt alles tot huis uitzoeken tot bezichtingen plannen tot het verzekeren van je net nieuwe aanwinst ik zou remi bakker en zijn team aanraden voor als je naar Duitsland wilt emigreeren top bedrijven 🫶🫶
24.06.2024N.
Hartelijk dank voor de geweldige beoordeling :-)
4,72 van 5
Aanbeveling
Wij zijn ontzettend goed geholpen en ondersteund met onze stap om in Duitsland te gaan wonen. De onderteuning gaf ons zekerheid en daardoor rust. Wij zijn ontzettend dankbaar voor de hulp. Waardoor we nu wonen waar we graag wilden gaan wonen.
31.05.2024M.
Hartelijk dank voor de geweldige beoordeling
6 Recensies van
1 andere bron
4,80 van 5
4,80 van 5
6 beoordelingen op Google

15.10.2023
Een beoordeling indienen

Uw bericht aan IFD GmbH & Co. KG - Rémi Bakker

Vul het rood gemarkeerde veld in.
Vul het rood gemarkeerde veld in.
Ongeldig e-mailadres
* verplichte velden
Ongeldige tekens. Alleen cijfers en spaties zijn mogelijk.

Ik accepteer het privacybeleid van .

* Alle beoordelingen en ervaringen over IFD GmbH & Co. KG - Rémi Bakker zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen.  |  De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina  |   Profiel actief sinds 08.12.2019  |  Laatst bijgewerkt: 29.11.2025   |  Verslag profiel

Meer transparantie en veiligheid bij het zoeken naar competente professionals

Authentieke meningen van klanten
Profiteer van de ervaringen van andere klanten: De geverifieerde klantbeoordelingen van ProvenExperts kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste product of de juiste dienst.
Effectieve feedback van klanten
ProvenExpert maakt het mogelijk om het volledige dienstenspectrum van een bedrijf (bv. klantenservice, consulting) te beoordelen. Zo krijg je een gedetailleerd overzicht van je servicekwaliteit op alle vlakken.
Onafhankelijke beoordelingen
ProvenExpert is gratis, onafhankelijk en neutraal. Klanten geven uit eigen beweging beoordelingen - hun meningen zijn niet te koop. En de inhoud van beoordelingen kan niet worden beïnvloed door geld of op welke andere manier dan ook.

Een goede reputatie is 's werelds
beste vorm van reclame!

85% van alle consumenten vertrouwt online beoordelingen net zoveel als persoonlijke aanbevelingen.

Laat ProvenExpert uw bedrijf een boost geven met de beste reclame ter wereld: de mening van tevreden klanten.
Richtlijnen herzien  |  Kwaliteit  |  Privacybeleid  |  Wettelijke kennisgeving  © 2011 - 2025 Expert Systems GmbH