Dessous, Bademode, Sport BH, BH-Beratung, erotische Wäsche, Lingerie, Berlin

van 1.021 beoordelingen
Contactgegevens
Körpernah-Store Berlin Charlottenburg-Wilmersdorf
Das Dessous-Fachgeschäft für exklusive Marken

Entdecken Sie ein einzigartiges Einkaufserlebnis im Herzen der City nahe dem Kurfürstendamm – Ihrem exklusiven Dessous-Fachgeschäft in...

Contactgegevens

4,97 van 5
73 Beoordelingen

419 Beoordelingen op ProvenExpert.com

Aanbeveling
Het is elke keer weer een droom om daar te winkelen. Top ondergoed en badmode, plus eersteklas advies en service.
24.10.2025Anoniem
Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw prachtige recensie! We zijn zo blij om te horen dat u elke keer weer een geweldige winkelervaring bij ons heeft. Uw lovende woorden over ons ondergoed en badmode en onze service betekenen veel voor ons. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zich helemaal op uw gemak voelt bij ons.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

Aanbeveling
Het was mijn eerste keer ter plaatse. Ik kan de kwaliteit van de goederen dus niet beoordelen ...... De vriendelijkheid en eerlijkheid waren indrukwekkend en ik ben dan ook zeer tevreden. Ik wil in het bijzonder de dame in de Maasenstrasse bedanken voor de vriendelijke informatie die ze me aan de telefoon gaf en voor het doorverwijzen naar de Uhlandstrasse met mijn vraag. Daar kreeg ik uitstekend advies van Arsu. Ik dank u allen.
Met vriendelijke groeten. Georgine Seidl
01.10.2025Georgine Seidl
Körpernah Dessous & Bademode Commentaar van Körpernah Dessous & Bademode :
Hartelijk dank, Georgine Seidl, voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat u tevreden was over de vriendelijkheid en eerlijkheid van ons team. Uw opmerkingen over de telefonische informatie en het advies van Arsu in de Uhlandstraße zijn zeer waardevol voor ons. We hopen dat u bij uw volgende bezoek ook de kwaliteit van onze goederen kunt beoordelen. Nogmaals bedankt en we kijken uit naar uw volgende bezoek!

Aanbeveling
Het advies is erg vriendelijk, deskundig en attent. Ik heb eindelijk perfect passend ondergoed en bikini's. Hartelijk dank! Ik kom graag nog eens terug.
10.09.2025Nannette
Körpernah Dessous & Bademode Commentaar van Körpernah Dessous & Bademode :
Hartelijk dank, Nannette, voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over het advies en de selectie van lingerie en bikini's. Uw lof motiveert ons team om een uitstekende service te blijven bieden. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

Caroline & Team-KÖRPERNAH
Aanbeveling
Deskundig, flexibel en zeer toegankelijk advies!
07.08.2025Anoniem
Körpernah Dessous & Bademode Commentaar van Körpernah Dessous & Bademode :
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met ons advies en de flexibiliteit en betrokkenheid van onze medewerkers waardeert. Wij stellen uw aanbeveling zeer op prijs.
We kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen. Caroline & Team-KÖRPERNAH
Aanbeveling
We hebben prachtig ondergoed gevonden - gewoon perfect!
06.08.2025Anoniem
Körpernah Dessous & Bademode Commentaar van Körpernah Dessous & Bademode :
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat u de juiste lingerie heeft gevonden. Uw feedback is waardevol voor ons en motiveert ons team om producten van hoge kwaliteit te blijven aanbieden. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen! Uw KÖRPERNAH team
Aanbeveling
Ik voelde me vanaf het eerste moment welkom. Deskundig en onopvallend advies. Overtuigende kwaliteit.
Uiteindelijk ging ik naar huis met een goed gevoel en producten van hoge kwaliteit.
02.08.2025Heike Schmidt
Beste Heike Schmidt,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij dat u zich meteen welkom voelde en dat u tevreden bent over het advies en de kwaliteit van onze producten. Uw suggesties en vertrouwen zijn belangrijk voor ons. We kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

Caroline Kratzsch & Team
4,67 van 5
Aanbeveling
Ik koop mijn zwemkleding al vele jaren bij Körpernah. Enerzijds vanwege de kwaliteit van de producten, maar vooral vanwege het deskundige advies.
25.07.2025Anoniem
Körpernah Dessous & Bademode Commentaar van Körpernah Dessous & Bademode :
Hartelijk dank voor uw positieve feedback en uw jarenlange loyaliteit aan Körpernah. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze badmode en ons deskundig advies. Wij stellen uw aanbeveling zeer op prijs. We kijken uit naar uw volgende bezoek!

Caroline Kratzsch & Team
Aanbeveling
Met zeer vriendelijk en competent advies.
Hartelijk dank
18.07.2025Anoniem
Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn erg blij om te horen dat u tevreden was met ons vriendelijke en deskundige advies. Uw steun en aanbeveling betekenen veel voor ons!

We kijken ernaar uit om u binnenkort weer te zien!

4,60 van 5
Aanbeveling
Zeer aardige, toegewijde verkoopster.
17.07.2025Anoniem
Körpernah Dessous & Bademode Commentaar van Körpernah Dessous & Bademode :
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden was over de inzet van onze verkoper. Uw beoordeling van 4,6 is zeer waardevol voor ons. We kijken ernaar uit om u in de toekomst uitstekende service te blijven bieden. Als u nog meer suggesties heeft, horen wij dat graag.

Hartelijk dank
Aanbeveling
Geweldig advies, goede selectie!
07.07.2025Anoniem
Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met ons advies en onze selectie. Uw aanbeveling betekent veel voor ons! We kijken ernaar uit om u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

Aanbeveling
Geweldige dames in de verkoop, top advies!
18.06.2025Anoniem
Körpernah Dessous & Bademode Commentaar van Körpernah Dessous & Bademode :
Hartelijk dank voor uw prachtige recensie! We zijn erg blij om te horen dat u zo tevreden bent over ons verkoopteam en het advies dat u heeft gekregen. Uw lovende woorden motiveren ons om ons best te blijven doen. We kijken al uit naar uw volgende bezoek! ❤️
Aanbeveling
Alles is geweldig zoals altijd :)
17.06.2025Kerstin
Körpernah Dessous & Bademode Commentaar van Körpernah Dessous & Bademode :
Hartelijk dank voor uw positieve feedback, Kerstin! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze diensten. Wij stellen uw aanbeveling zeer op prijs. Als u nog meer suggesties of verzoeken heeft, laat het ons dan weten. We kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen!
4,90 van 5
Aanbeveling
De vriendelijkheid, attentheid, professionele expertise en individuele benadering van persoonlijke zorgen waren uitmuntend. Er werd op een vriendelijke manier rekening gehouden met wensen en voorkeuren en ik was onder de indruk van het inlevingsvermogen en de deskundigheid die ik zelden heb ervaren. De beha die ik heb gekocht is mijn absolute favoriet. Ik zal keer op keer terugkomen. Bedankt, Renate
14.06.2025Renate
Körpernah Dessous & Bademode Commentaar van Körpernah Dessous & Bademode :
Hartelijk dank, Renate, voor uw positieve feedback. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over onze vriendelijkheid, aandacht en expertise. Uw lof voor onze individuele aanpak van persoonlijke problemen is erg belangrijk voor ons. We zijn ook blij dat u zo blij bent met uw nieuwe beha. We kijken uit naar uw volgende bezoek. Uw KÖRPERNAH team
Aanbeveling
Wow! So eine tolle Beratung! Sind super schnell auf besondere Bedürfnisse eingegangen ohne aufdringlich zu sein. Beratung in absoluter Wohlfühlatmosphäre. Der Laden ist uns empfohlen worden und ich würde ihn auch sofort weiter empfehlen! Die Auswahl an Produkten ist trotz kleinen Laden super. Elegant, erotisch oder schlicht. Ich wollte nur einen BH kaufen und habe nun 4 Teile mitgenommen.
31.05.2025Christiane Teichmann
Liebe Christiane Teichmann,

vielen Dank für Ihre wunderbare Rückmeldung! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit unserer Beratung und dem Ambiente so zufrieden waren. Wir legen großen Wert darauf, auf die besonderen Bedürfnisse unserer Kunden einzugehen und dabei eine angenehme Atmosphäre zu schaffen. Es ist toll, dass Sie nicht nur den perfekten BH, sondern gleich vier Teile gefunden haben! 😊

Ihre Empfehlung bedeutet uns viel, und wir freuen uns schon darauf, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen!

Aanbeveling
Mijn persoonlijke ervaring met Kurvenrausch is altijd de beste geweest!!! Ik heb meerdere keren gekocht vanwege het aanbod en het zeer goede advies!
16.05.2025S. Semmann
Liebe S. Semmann,

vielen Dank für Ihre fantastische Bewertung! 🎉 Es freut uns unglaublich zu hören, dass Sie bei uns immer die beste Erfahrung gemacht haben! Ihr Lob bezüglich unseres Angebots und der Beratung bedeutet uns sehr viel. Wir schätzen Ihr Vertrauen und freuen uns, dass Sie wieder bei uns einkaufen!

Wir können es kaum erwarten, Sie bald wiederzusehen um Ihnen weiterhin eine großartige Erfahrung zu bieten. Herzlichen Dank, dass Sie uns weiterempfehlen!

Das KÖRPERNAH-Team
Aanbeveling
Zeer vriendelijk en deskundig advies, zelfs kort voor sluitingstijd.
Er wordt aan alle wensen voldaan en indien mogelijk worden artikelen uit voorraad gehaald.
Ik kon heel snel een bikini uitkiezen en kom graag terug om een bh te kopen.
12.05.2025Anoniem
Körpernah Dessous & Bademode Commentaar van Körpernah Dessous & Bademode :
Vielen Dank für Ihr positives Feedback! Es freut uns zu hören, dass Sie mit der Beratung und dem Service zufrieden waren, insbesondere kurz vor Ladenschluss. Ihre Zufriedenheit liegt uns am Herzen, und wir sind stets bemüht, die Wünsche unserer Kunden zu erfüllen. Wir freuen uns darauf, Sie beim Kauf Ihres BHs wieder bei uns begrüßen zu dürfen!
Aanbeveling
Ik was vooral blij met het vriendelijke advies en het grote geduld van de adviseuse ondanks mijn speciale vereisten. Ik ben al jaren klant en kom altijd met plezier terug, vooral om badmode en bh's te kopen. Hartelijk dank :)
12.05.2025Anoniem
Körpernah Dessous & Bademode Commentaar van Körpernah Dessous & Bademode :
Vielen Dank für Ihre positive Bewertung. Es freut uns zu hören, dass Sie mit der freundlichen Beratung und der Geduld unserer Beraterin zufrieden sind. Ihre langjährige Treue wissen wir sehr zu schätzen, und wir freuen uns, dass Sie immer wieder gerne zu uns kommen. Vielen Dank Ihr KÖRPERNAH-Team
Aanbeveling
Ik heb nog nooit zo snel bh's gekocht, het was zo gemakkelijk. Een geweldige winkel met geweldig advies!
Körpernah Dessous Schöneberg
29.04.2025Anoniem
Körpernah Dessous & Bademode Commentaar van Körpernah Dessous & Bademode :
Vielen Dank für Ihre fantastische Bewertung! Wir freuen uns, dass Sie beim BH-Kauf schneller waren als ein Gepard auf der Jagd – und das ganz ohne Stress! Es ist toll zu hören, dass Sie unsere Beratung so schätzen. Wir sind hier, um sicherzustellen, dass jeder Einkauf so einfach und angenehm wie möglich ist. Kommen Sie bald wieder vorbei – wir haben immer einen neuen BH-Tipp parat! 🌟
Aanbeveling
Ik was op zoek naar een zwempak met halternek en vond het hier. Ik kreeg geweldig advies en service.
De verkoopsters zijn niet opdringerig maar staan voor je klaar. Ik voelde me erg op mijn gemak.
26.04.2025Caro
Hallo Caro! 🌟

Vielen Dank für deine wunderbare Bewertung! Wir freuen uns riesig, dass du bei uns den perfekten Neckholder-Badeanzug gefunden hast. Unsere Verkäuferinnen sind tatsächlich darauf trainiert, professionell zu beraten und immer bereit, dir zur Seite zu stehen!

Bis bald und viel Spaß am Strand! 🏖️

Dein KÖRPERNAH-Team
Aanbeveling
Ik was zeer tevreden over het deskundige, vriendelijke advies. Er werd rekening gehouden met mijn wensen en smaak.
25.04.2025Frau Behrendt
Liebe Frau Behrendt,

vielen Dank für Ihre wunderbare Bewertung! 🌟 Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit unserer kompetenten und freundlichen Beratung so zufrieden waren. Ihre Wünsche und Ihr Geschmack stehen für uns an erster Stelle, und es ist großartig zu wissen, dass wir Ihre Erwartungen erfüllen konnten.

Ihre Empfehlung bedeutet uns sehr viel und motiviert unser Team, weiterhin exzellenten Service zu bieten. Wir freuen uns schon darauf, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen!

600 Recensies van

Goed
427 beoordelingen op Facebook

09.12.2024
Een beoordeling indienen
* Alle beoordelingen en ervaringen over Körpernah Dessous & Bademode zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen.  |  De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina  |   Profiel actief sinds 08.12.2016  |  Laatst bijgewerkt: 04.12.2025   |  Verslag profiel

Meer transparantie en veiligheid bij het zoeken naar competente professionals

Authentieke meningen van klanten
Profiteer van de ervaringen van andere klanten: De geverifieerde klantbeoordelingen van ProvenExperts kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste product of de juiste dienst.
Effectieve feedback van klanten
ProvenExpert maakt het mogelijk om het volledige dienstenspectrum van een bedrijf (bv. klantenservice, consulting) te beoordelen. Zo krijg je een gedetailleerd overzicht van je servicekwaliteit op alle vlakken.
Onafhankelijke beoordelingen
ProvenExpert is gratis, onafhankelijk en neutraal. Klanten geven uit eigen beweging beoordelingen - hun meningen zijn niet te koop. En de inhoud van beoordelingen kan niet worden beïnvloed door geld of op welke andere manier dan ook.

Een goede reputatie is 's werelds
beste vorm van reclame!

85% van alle consumenten vertrouwt online beoordelingen net zoveel als persoonlijke aanbevelingen.

Laat ProvenExpert uw bedrijf een boost geven met de beste reclame ter wereld: de mening van tevreden klanten.
Richtlijnen herzien  |  Kwaliteit  |  Privacybeleid  |  Wettelijke kennisgeving  © 2011 - 2025 Expert Systems GmbH