Hallo beste Roland, beste Oliver, ik wil graag samenvatten wat ik onlangs heb ervaren met LuminoSana. Tot nu toe was ik alleen bekend met de Tesla oscillator en zijn frequentie van 150 Hz. Na de lezing op 9 mei heb ik een kaart gekocht en deze laten interliniëren met 10.000 QEPPs.
Een paar dagen later kreeg ik een LuminoSana flesje als verjaardagscadeau van mijn Melanie. Roland, je hebt me voorzien van korte 90.10 video's, godzijdank, die me veel inspiratie gaven. Op woensdag 14 mei kreeg ik 's avonds koorts nadat ik 2-3 dagen eerder buikkrampen had gehad. Een paar jaar geleden was ik al behandeld door een energetisch genezer, die een blokkade in mijn bekken vaststelde. Ik werd me weer bewust van deze blokkade toen ik de LuminoSana kaart gebruikte en me realiseerde dat de energie wel naar het bekken stroomde, maar niet verder. Roland was zo vriendelijk om me gratis toegang te geven tot de 90.10 MedBed 8-uurstest. Afgelopen zondag, kort na 21.00 uur, begonnen Melanie en ik aan de MedBed-sessie, ieder voor zich. Maandagochtend voelde ik me erg uitgerust en fris, en ik voel deze blokkade, deze bobbel, niet meer. Ik gebruik de kaart nu meerdere keren per dag en mocht van Oliver ook een capsule met veel QEPP's gedurende ongeveer 30 uur bij me dragen. Sindsdien is deze blokkade er niet meer en voel ik de energie via de kaart in mijn arm, door mijn lichaam en naar mijn voeten stromen. Al meer dan een jaar heb ik 's ochtends altijd gezwollen handen, die soms in slaap vallen, zoals Oliver in een van zijn video's vertelde. Deze gezwollen handen zijn er ook 's ochtends niet meer en dit alles 2 dagen na de sessie. Ik ga nu een Cube kopen. 😃 Ik ben je heel dankbaar dat je in mijn leven bent gekomen.😍
LG Groeten Harry 🙋🏼♂️🍀
Gemmrigheim 20 mei 2025