M&M Verhuizingen is een verhuisbedrijf met alleen maar ervaren verhuizers. Wij zijn Erkende Verhuizers. We doen dit werk al jaren, maar vinden het nog steeds leuk om te doen. We zorgen niet alleen dat je verhuizing soepel verloopt, maar proberen... er ook een relaxte en fijne dag van te maken voor jou.
Verhuizen in Haarlem? Kies voor de lokale specialist
Bij ons verhuisbedrijf draait alles om Haarlem. Onze vestiging zit in de Waarderpolder en veel van onze medewerkers zijn geboren en getogen in deze stad. Sinds 1998 verzorgen wij verhuizingen in Haarlem, waardoor we elke wijk door en door kennen. In smalle straten zoals de Leidsebuurt, de Vijfhoek of rond de Grote Markt gebruiken wij geen onhandig grote vrachtwagens. Wij weten precies welk type voertuig geschikt is voor welke buurt.
Zoekt u een betrouwbaar verhuisbedrijf in Haarlem of directe omgeving? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
Gedreven verhuizers die weten van aanpakken
Onze verhuizers zijn vakmensen met passie voor hun werk. Elke dag staan ze met energie en enthousiasme klaar voor onze klanten. Wij zijn trots op hun inzet, hun precisie en hun klantgerichtheid. Verhuizen doen ze niet zomaar — ze zorgen dat alles netjes en vlot verloopt. Wilt u ervaren hoe soepel een verhuizing kan verlopen? Vraag direct een offerte aan en wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk taxatiegesprek.
Uw complete verhuizing, professioneel geregeld:
– Ervaren verhuisteam met kennis van Haarlem
– Gratis en vrijblijvende offerte
– Bezoek aan huis voor een deskundige inschatting
– Verhuisdozen gratis in bruikleen
– Optionele inpakhulp beschikbaar
– Volledig verzekerd verhuizen in Haarlem
Zorgeloos verhuizen met verzekering inbegrepen
Hoewel wij uiterst zorgvuldig werken, kan er bij een verhuizing altijd iets onverwachts gebeuren. Daarom is uw inboedel standaard verzekerd tot €100.000 per rit. Is uw inboedel meer waard? Dan regelen we eenvoudig een hogere dekking. Zo blijft alles goed beschermd, van begin tot eind.
Laat je bedrijf nu groeien door je bedrijfsprofiel op te eisen, krijg volledige controle over je bedrijfsinformatie en ontgrendel krachtige tools om met klanten in contact te komen.
Voordelen van het opeisen van je profiel:
Werk je bedrijfsinformatie en openingstijden bij
Toegang tot analyses en klantinzichten
Een rapport indienen bij ProvenExpert
Kwaliteitsborging is de topprioriteit van ProvenExperts gebruiksvoorwaarden en evaluatierichtlijnen.
Mocht u echter van mening zijn dat een beoordeling in strijd is met onze richtlijnen, dan kunt u een verzoek indienen om de beoordeling te laten beoordelen door het ProvenExpert kwaliteitsborgingsteam via het volgende contactformulier.
Stuur e-mail naar beoordelaar
* Verplichte velden
Je hebt deze beoordeling al eerder geplaatst op . Nogmaals posten kan leiden tot duplicatie.
Doorgaan?