Reisbureau in München. Laat je adviseren over rondreizen, studiereizen, wandelvakanties, cruises, riviercruises, cruises, pakketreizen, wellnesshotels en natuurlijk vluchten, strandhotels en vakantiewoningen wereldwijd.
Het ProvenExpert Quality Seal wordt toegekend aan serviceproviders die ten minste 10 klantbeoordelingen hebben ontvangen met een aanbevelingspercentage van 90% of hoger.
All-round zorg van boeking tot thuiskomst. Gewoon top!
Communicatie via e-mail of WhatsApp is heel gemakkelijk en gebruiksvriendelijk.
Ik zal het reisbureau Amplico graag aanbevelen aan anderen. We waren absoluut tevreden!
Wij boeken al vele jaren bij het reisbureau Amplico. We zijn altijd tevreden en kunnen het reisbureau alleen maar aanbevelen. Er worden gratis diensten geleverd, die bij andere reisbureaus extra in rekening worden gebracht.
Ik ben al 25 jaar klant bij Amplico en ben altijd zeer tevreden geweest, dus ik zou er altijd weer advies inwinnen en boeken.
Het persoonlijke advies en de uiterst betrouwbare uitvoering van bestellingen door de heer Peters zijn bijzonder waardevol. - Hartelijk dank!
Een zeer aan te bevelen reisbureau!
Bij het reisbureau Amplico bent u echt goed verzorgd en in goede handen. Je kunt overal op vertrouwen en de beschikbaarheid is ook uitzonderlijk goed. Ik zou nooit vrijwillig ergens anders boeken.🤝📌🥂
Zeer snelle reactie op vragen via WA.
Noodzakelijke omboekingen werden vakkundig en zeer snel verwerkt.
Bij vragen worden altijd meerdere opties aangeboden.
Ik heb Amplico al meerdere keren aanbevolen en heb alleen maar positieve feedback van hen ontvangen.
Ik reis al jaren met Sebastian Peters en zijn team - eerst als individuele klant, maar nu reizen ook familie en vrienden met hem.
Of het nu gaat om een korte stedentrip of een langere langeafstandsreis: De service is altijd persoonlijk, betrouwbaar en gewoon goed georganiseerd. Je kunt zien dat ervaring en oprechte betrokkenheid hier samenkomen.
Vragen worden snel beantwoord, verzoeken worden serieus genomen - en uiteindelijk klopt alles gewoon.
We hebben altijd het gevoel dat we in goede handen zijn. Een zeer duidelijke aanbeveling!
De heer Peters heeft ons jarenlang zeer goed geadviseerd.
We boeken altijd graag bij hem, zijn service is uitstekend, beleefd en laat niets te wensen over. Hij is erg beleefd en vriendelijk tegen zijn klanten. We kijken al uit naar onze volgende boeking en zullen tevreden klanten blijven.
Alle beoordelingen en ervaringen over Reisebüro Amplico zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen. | De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina |
Profiel actief sinds 14.07.2020 | Laatst bijgewerkt: 09.03.2026
| Verslag profiel
Laat je bedrijf nu groeien door je bedrijfsprofiel op te eisen, krijg volledige controle over je bedrijfsinformatie en ontgrendel krachtige tools om met klanten in contact te komen.
Voordelen van het opeisen van je profiel:
Werk je bedrijfsinformatie en openingstijden bij
Toegang tot analyses en klantinzichten
Een rapport indienen bij ProvenExpert
Kwaliteitsborging is de topprioriteit van ProvenExperts gebruiksvoorwaarden en evaluatierichtlijnen.
Mocht u echter van mening zijn dat een beoordeling in strijd is met onze richtlijnen, dan kunt u een verzoek indienen om de beoordeling te laten beoordelen door het ProvenExpert kwaliteitsborgingsteam via het volgende contactformulier.
Stuur e-mail naar beoordelaar
* Verplichte velden
Je hebt deze beoordeling al eerder geplaatst op . Nogmaals posten kan leiden tot duplicatie.
Doorgaan?