Reputacja, której zaufało ponad 1,4 miliona firm.
Stwórz własny profil

Booksana.com

BOOKSANA - Twój ekspert w dziedzinie SPA & wellness i wakacji w spa!

NAJLEPSZY DOSTAWCA USŁUG 2025
4,64 z 5
527 recenzje
Dane kontaktowe
Booksana jest marką SPABooking 24 GmbH. Jesteśmy firmą internetową, która organizuje podróże uzdrowiskowe i zdrowotne. Wpisując pożądany zabieg medyczny, możesz łatwo znaleźć najlepsze spa dla siebie, porównać ceny i dokonać własnej rezerwacji....

Dane kontaktowe

487 opinii na ProvenExpert.com

4,64 z 5
3,67 z 5
Rekomendacja
Jedzenie było bardzo dobre i było go pod dostatkiem.
Opinia dotycząca:
Booksana.com- unsere Leistungen, d.h. Beratung, Vorbereitung und Durchführung Ihrer Reise jetzt bewerten!
28.11.2025Anonimowo
Rekomendacja
Rezerwacja przebiegła naprawdę dobrze. Wszystko w hotelu było bardzo dobre, od obsługi, jedzenia, personelu i zabiegów, nie było na co narzekać. Z pewnością zarezerwujemy u Państwa ponownie i możemy gorąco polecić hotel.
28.11.2025Anonimowo
Rekomendacja
Niestety nie mogę wystawić Panu oceny bardzo dobrej. -Ponieważ było kilka rzeczy, które mi się nie podobały.
1, -Terapeuci byli bardzo dobrzy, niestety basen w piwnicy miał max. 23%.
2 - Ludzie w recepcji byli bardzo przyjaźni, ale nie mówili po niemiecku, jak reklamowano,
Dlatego zdarzyło się również, że raz nie zostałem poinformowany, że woda została wyłączona na co najmniej 6 godzin.
Woda została wyłączona na co najmniej 6 godzin.
3rd - Panie sprzątające były bardzo aktywne, ale po 3 nocach wiedziałem, że materace były zużyte.
były obwisłe. Niezbyt dobre dla wczasowiczów z problemami z biodrami i kręgosłupem.
4 - Jedzenie było w porządku.
27.11.2025Anonimowo
Rekomendacja
Tak, już to zrobiłem. Chętnie zarezerwowalibyśmy ponownie, ale warunki w łazience dla osób niepełnosprawnych są nieodpowiednie. Brak uchwytu do trzymania się podczas korzystania z toalety. Prysznic również nie jest do tego przystosowany. Niemniej jednak pobyt był wspaniały. Długa promenada oferuje wspaniałą wycieczkę, szczególnie dla osób na wózkach inwalidzkich. Niestety przywiozłem ze sobą Coronę. Pytanie: Czy ręczniki na leżakach w strefie twarzy są zmieniane dla każdego pacjenta spa? To mogłoby być centrum transmisyjne. Kiedy wrócimy, przywieziemy zdejmowane poręcze do łazienki. Ale to byłby pomysł na udogodnienia hotelowe dla osób z trudnościami w chodzeniu. Ale dziękuję za udane wakacje w spa. Jedzenie było bardzo urozmaicone i obfite, ponieważ wszystko było w ofercie. Zaopatrzenie w świeżą wodę na korytarzach było bardzo dobre. Szczególnie dobre było wprowadzenie i pomoc przy wcześniejszej rezerwacji. Czuliśmy się bardzo komfortowo.
16.11.2025Eva-Maria & K.
Ogólnie udane wakacje.
Na szczególne wyróżnienie zasługuje życzliwość personelu
10.11.2025Hannelore R.
Booksana.com Komentarz od Booksana.com:
Bardzo dziękujemy za Państwa miłą i troskliwą recenzję. Zespół hotelu spa Park Hotel w Pieszczanach z niecierpliwością czeka na Państwa kolejną wizytę!
Rekomendacja
Hotel, pokój i wyżywienie były dobre. Cały personel był bardzo przyjazny i uprzejmy. Pierwszego dnia brakowało mi butelki wody i otwieracza do butelek, więc to tylko drobiazg. Zabiegi fizjoterapeutyczne były spersonalizowane i dobre, ale nie należy oczekiwać od nich zbyt wiele.
07.11.2025Anonimowo
4,67 z 5
Rekomendacja
Zakwaterowanie, opieka i środki terapeutyczne w Ikar Plaza w Kolbergu były dobre. Niestety podróż do i z hotelu była nieco niewygodna, a przez to czasochłonna. Z przyjemnością mogę Państwu polecić ten hotel
07.11.2025Anonimowo
Szanowne kierownictwo hotelu,
Bardzo podobał mi się mój 14-dniowy pobyt w Państwa hotelu Ikar Plaza. Personel był uprzejmy, grzeczny i przyjazny. Pokój był dobrze wyposażony, opieka medyczna kompetentna i mogłem się dobrze zrelaksować. Bogate, smaczne i apetycznie przygotowane jedzenie dopełniło Państwa wakacje.
Bardzo dziękuję za wszystko.
Z czystym sumieniem mogę i będę polecać Państwa obiekt.
Z wyrazami szacunku
B. O.
03.11.2025Anonimowo
Rekomendacja
Świetna obsługa, kompetentna i przyjazna. Z przyjemnością zrobimy to ponownie!
01.11.2025S.
Rekomendacja
Byłem zadowolony z obsługi; nie mogę nic powiedzieć o strukturze procesu doradztwa i ustaleniach, więc moja ocena jest neutralna.
Rezerwacja przebiegła zgodnie z moimi oczekiwaniami.
Ogólnie: Hotel był zadowalający - odpowiedni, wyżywienie dobre, leczenie bardzo dobre
31.10.2025n.
Rekomendacja
Wspaniałe wakacje w spa w hotelu Krystal.
26.10.2025F.
Bardzo dobrze, dziękuję
24.10.2025Anonimowo
Rekomendacja
Odbiór super. Hotel i obsługa doskonałe aplikacje pierwsza klasa brak opóźnienia spotkania. Czystość 👍. Gorąco polecam.
18.10.2025Hirschelmann E.
3,00 z 5
Średnia
Parking, dodatkowe 200 € za 12 nocy.

Jedzenie było całkowicie bez smaku i nie było różnorodności.

Zabiegi były obiecane, ale nie zostały wykonane.
15.10.2025Schleifenecker, R.
Booksana.com Komentarz od Booksana.com:
Dziękujemy za Państwa opinię. Bardzo nam przykro, że Państwa pobyt nie spełnił Państwa oczekiwań.

Jeśli chodzi o koszty parkingu:
Niestety nie możemy zrozumieć kosztów w wysokości 200 € za 12 nocy, o których Pan wspomniał. Na miejscu dostępnych jest kilka parkingów - w zależności od lokalizacji i rodzaju od około 7 € do 15 € za dzień. Decyzja o tym, czy skorzystać z parkingu publicznego, czy na przykład z parkingu podziemnego (ten drugi jest zazwyczaj droższy), zawsze należy do gościa.

Co do jedzenia:
Opisywany przez Pana brak jakości i różnorodności wyżywienia nie odpowiada standardom Kurhotelu Admiral. Hotel posiada certyfikat hotelu uzdrowiskowego i podlega surowym przepisom - również w zakresie żywienia, zwłaszcza w kontekście wyżywienia uzdrowiskowego. Oczywiście poważnie potraktujemy Pana opinię i przekażemy ją hotelowi.

Jeśli chodzi o zabiegi, które nie zostały przeprowadzone: Prosimy o przesłanie nam bardziej szczegółowych informacji pocztą elektroniczną na adres kundenservice@booksana.com, w szczególności o tym, które zabiegi zostały Państwu obiecane, ale się nie odbyły. Natychmiast skontaktujemy się z usługodawcą, aby sprawdzić fakty i znaleźć rozwiązanie.

Jeszcze raz dziękujemy za Państwa opinię.
Z wyrazami szacunku
Państwa zespół Booksana
Rekomendacja
Podróż trwająca ponad 14 godzin z jednym kierowcą to za dużo, ponieważ kierowca nie może robić legalnych przerw. Kierowca był bardzo zmęczony.
Niestety w hotelu mało kto mówi po niemiecku.
13.10.2025Anonimowo
Booksana.com Komentarz od Booksana.com:
Dziękujemy za Państwa opinię.

Żałujemy, że Pana podróż autokarem była zbyt długa i miał Pan wrażenie, że kierowca był zmęczony. Oczywiście traktujemy Państwa uwagi bardzo poważnie - zwłaszcza w odniesieniu do przestrzegania ustawowych czasów jazdy i odpoczynku. (Informacja: "Czasy jazdy i odpoczynku nie muszą być przestrzegane w takim samym stopniu w przypadku małych samochodów dostawczych, jak w przypadku dużych autokarów").

Aby móc szczegółowo sprawdzić tę kwestię, prosimy skontaktować się z naszym działem obsługi klienta, podając swój numer klienta lub numer rezerwacji. Informacje prosimy przesyłać pocztą elektroniczną na adres: kundenservice@booksana.com

Mamy nadzieję, że Państwa pobyt był mimo wszystko relaksujący i jesteśmy zawsze dostępni, aby odpowiedzieć na wszelkie dalsze pytania.

Z poważaniem
Państwa zespół Booksana
Rekomendacja
Kompetentne doradztwo, obsługa rezerwacji bardzo się stara!
10.10.2025Viola H.
Rekomendacja
Byliśmy bardzo zadowoleni ze wszystkiego. To była nasza pierwsza podróż z odbiorem od drzwi do drzwi. Podróż tam była idealna i przebiegła na czas. Wyjazd był dużym minusem. Wyjazd był zaplanowany na godzinę 10 rano. Zapytałem w recepcji wieczorem. Obudził nas telefon o 4.10, "wszyscy byli w samochodzie, tylko nas jeszcze brakowało". nieumyci, bez umytych zębów, jeszcze ciepli z łóżka, pośpiesznie odjechali. to było straszne. I tak 11 godzin do Niemiec. Dlaczego nie otrzymaliśmy żadnej informacji?
02.10.2025Anonimowo
Rekomendacja
Polecam Booksana w każdej chwili!
Skorzystaliśmy również z usługi transferu!
Kierowcy byli zawsze bardzo punktualni,
niestety żaden z nich nie mówił po niemiecku 🤷‍♀️
Kierowca w drodze powrotnej wydawał się przemęczony!
Kierowca w drodze powrotnej niestety ciągle jadł, rozmawiał przez telefon lub bawił się telefonem komórkowym 🙈.
Być może kierowcy powinni zostać ponownie przeszkoleni,
aby zdali sobie sprawę, że są odpowiedzialni za pasażerów!
27.09.2025Anonimowo
Rekomendacja
- Bezpłatny wstęp na basen i do sauny
- Więcej indywidualnych wydarzeń, np. wieczory taneczne, imprezy towarzyskie
- Bardzo dobra obsługa w zakresie odbioru i transportu powrotnego
- Dobry stosunek ceny do jakości
27.09.2025Falk R.
Rekomendacja
Dobra porada telefoniczna, bardzo przyjazny zespół
27.09.2025Anonimowo
40 Oceny na Google

14.06.2023
Oceń teraz

Wiadomość do Booksana.com

Proszę wypełnić oznaczone na czerwono pole.
Proszę wypełnić oznaczone na czerwono pole.
Nieprawidłowy adres e-mail
* Pola wymagane
Nieprawidłowe znaki. Możliwe są tylko cyfry i spacje.

Akceptuję politykę prywatności .

Wszystkie recenzje są subiektywnymi ocenami autorów  |  Właściciel profilu jest odpowiedzialny za zawartość tej strony  |   Profil aktywny od 03.08.2018  |  Ostatnia aktualizacja: 30.11.2025   |  Zgłoś profil

Większa przejrzystość i bezpieczeństwo w poszukiwaniu ekspertów

Autentyczne opinie klientów
Skorzystaj z doświadczeń innych klientów: uwierzytelnione opinie klientów na stronie ProvenExpert. com pomogą Ci wybrać usługodawcę lub firmę.
Przekonujące opinie klientów
Na stronie ProvenExpert oceniana jest całość działania usługodawcy lub firmy (np. obsługa klienta, doradztwo). Daje to szczegółowy przegląd jakości usług we wszystkich obszarach.
Niezależne opinie
ProvenExpert jest darmowy, niezależny i neutralny. Klienci wystawiają recenzje z własnej woli - ich opinie nie są na sprzedaż. Na treść recenzji nie można wpływać za pomocą pieniędzy ani w żaden inny sposób.

Dobra reputacja jest najlepszą reklamą na świecie!

85% wszystkich konsumentów ufa opiniom online w takim samym stopniu, jak osobistym rekomendacjom.

Korzystając z usług ProvenExpert postaw na najlepszą reklamę świata: głosy zadowolonych klientów.
Wytyczne dot.­oceniania  |  Gwarancja jakości  |  Polityka prywatności  |  Informacja prawna  © 2011 - 2025 Expert Systems GmbH