Znakomita obsługa - absolutnie godna polecenia!
Od pierwszego kontaktu do ostatecznej obsługi sprzedaży mojego uszkodzonego motocykla, Dipl.-Ing. (FH) Benjamin Sécrit zrobił na mnie całkowicie profesjonalne i jednocześnie niezwykle przyjemne wrażenie.
Komunikacja była jasna, szybka i niezawodna przez cały czas - zarówno przez telefon, e-mail, jak i osobiście. Na wszelkie pytania odpowiadano natychmiast, a terminy spotkań można było ustalać elastycznie i z krótkim wyprzedzeniem. Na szczególne podkreślenie zasługuje nieskomplikowane i zorientowane na klienta podejście: żadnej biurokracji, żadnych objazdów, ale ukierunkowane rozwiązania - i to w niezwykle przyjazny i pomocny sposób.
Cały proces - od wyceny do sprzedaży - był doskonale zorganizowany i przebiegał sprawnie. Przez cały czas czułem, że jestem w bardzo dobrych rękach i byłem pod wrażeniem szybkości i przejrzystości procesu.
W trudnej sytuacji, w jakiej się znalazłem, to doświadczenie było dla mnie prawdziwym promykiem nadziei. Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Sécrit każdemu, kto szuka kompetentnego, zaangażowanego i uczciwego eksperta. Bardzo dziękuję za Pana doskonałe wsparcie!
Tłumaczenie
VG, Benjamin Sécrit