Reputacja, której zaufało ponad 1,4 miliona firm.
Stwórz własny profil

Sachverständiger für Kfz-Schäden und -Bewertung, Kfz-Gutachter, Unfallgutachter

NAJLEPSZY DOSTAWCA USŁUG 2025
528 recenzje
Dane kontaktowe
Jako Państwa zatwierdzony przez VDI i certyfikowany przez ZAK partner w Berlinie, biuro inżynieryjne i rzeczoznawstwa samochodowego Sécrit oferuje kompleksowe portfolio usług. Przygotowujemy nie tylko szczegółowe wyceny wypadków na potrzeby...

Dane kontaktowe

14 recenzje

139 opinii na ProvenExpert.com

4,98 z 5
Rekomendacja
Są bardzo mili, przyjaźni, pomocni, a wszystko odbywa się szybko i rzetelnie. Bardzo dobrze dbają o klienta. Czują się Państwo bardzo komfortowo. Zawsze chętnie wracam, gorąco polecam.
19.11.2025René S.
Rekomendacja
Poprosiłem Benjamina Sécrit z biura rzeczoznawstwa samochodowego i inżynieryjnego Sécrit GmbH o drugą opinię na temat istniejącej wyceny i jestem naprawdę pod wrażeniem! Ekspert poświęcił swój czas w bardzo krótkim czasie, wyjaśnił wszystko kompetentnie i jasno oraz udzielił mi cennych wskazówek - całkowicie bezpłatnie. Od razu widać, że fachowość, uczciwość i pomoc są tutaj priorytetami. Bez zastrzeżeń polecam! Jeszcze raz bardzo dziękuję za wspaniałe wsparcie!
15.10.2025Monika D.
Rekomendacja
Używany 2 razy. Szybka wizyta. Bardzo dobra komunikacja i doradztwo. Zawsze są Państwo informowani na bieżąco. Bardzo rzetelny, kompetentny i przyjazny.
Dziękuję Państwu
13.10.2025K.
Rekomendacja
Szybka, kompetentna i wyrozumiała obsługa wszystkich problemów. Tak zawsze chcą być Państwo traktowani jako klienci. Wizytówkę udostępnię każdemu, kto będzie jej potrzebował. Jeśli ekspert, to Pan Secrit. Bardzo dziękuję Detlef Siepelt
11.10.2025Detlef K.
4,50 z 5
31.07.2025Thomas S.
Rekomendacja
Znakomita obsługa - absolutnie godna polecenia!

Od pierwszego kontaktu do ostatecznej obsługi sprzedaży mojego uszkodzonego motocykla, Dipl.-Ing. (FH) Benjamin Sécrit zrobił na mnie całkowicie profesjonalne i jednocześnie niezwykle przyjemne wrażenie.

Komunikacja była jasna, szybka i niezawodna przez cały czas - zarówno przez telefon, e-mail, jak i osobiście. Na wszelkie pytania odpowiadano natychmiast, a terminy spotkań można było ustalać elastycznie i z krótkim wyprzedzeniem. Na szczególne podkreślenie zasługuje nieskomplikowane i zorientowane na klienta podejście: żadnej biurokracji, żadnych objazdów, ale ukierunkowane rozwiązania - i to w niezwykle przyjazny i pomocny sposób.

Cały proces - od wyceny do sprzedaży - był doskonale zorganizowany i przebiegał sprawnie. Przez cały czas czułem, że jestem w bardzo dobrych rękach i byłem pod wrażeniem szybkości i przejrzystości procesu.

W trudnej sytuacji, w jakiej się znalazłem, to doświadczenie było dla mnie prawdziwym promykiem nadziei. Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Sécrit każdemu, kto szuka kompetentnego, zaangażowanego i uczciwego eksperta. Bardzo dziękuję za Pana doskonałe wsparcie!
30.06.2025D. P.
Rekomendacja
... Bardzo uprzejma, cierpliwa i kompetentna obsługa mojej sprawy.
26.06.2025Peter-Michael R.
Rekomendacja
Bardzo szybki i miły kontakt. Szczegółowe informacje podczas wyceny.
22.05.2025Ralf T.
Rekomendacja
Benjamin Sécrit poświęcił swój czas na dokładne sprawdzenie mojego samochodu i napisał bardzo szczegółowy raport, który zawierał wszystkie koszty związane z wypadkiem. Bardzo doceniam jego elastyczność, był dostępny nawet po godzinach pracy, co znacznie ułatwiło mi sprawę. Widać, że traktuje swoją pracę poważnie i wie, co robi. Super profesjonalny i niezawodny!
22.05.2025Anonimowo
Dobry wieczór, ☀️
Wszystko działało świetnie i jestem bardzo zadowolony.
LG Lars 🥰
06.05.2025Lars Dana M.
Rekomendacja
Pan Sécrit jest po prostu niezawodny, kompetentny i szybki. Służy dobrą radą i słucha klienta. Wyceny są profesjonalne, szczegółowe i nie pozostawiają nic do życzenia!
Umawianie spotkań jest nieskomplikowane, elastyczne i często możliwe w krótkim czasie!

Bardzo dziękuję za doskonałą pracę, Panie Sécrit!

Seiffert
30.03.2025S.
Rekomendacja
Gorąco polecam! Świetna robota wciąż jest tu wykonywana! Bardzo Państwu dziękuję i to już po raz drugi.
Bardzo rzetelny i wyposażony w najnowsze technologie. Bardzo dobre oko do szczegółów. Nigdy się nie denerwuje i pracuje z wielką koncentracją! Na najwyższym poziomie!
Wycena jest bardzo szczegółowa i dokładna.
Jeszcze raz gorąco polecam! Najlepsza wydajność i obsługa!
17.03.2025Anonimowo
Rekomendacja
Sehr freundlich, total professionell, zuverlässig. Superschnelle Terminvereinbarung, Kommunikation einwandfrei - bin beeindruckt- vielen Dank!
28.01.2025Melanie B.
Ingenieur- und Kfz-Sachverständigenbüro Sécrit GmbH Komentarz od Ingenieur- und Kfz-Sachverständigenbüro Sécrit GmbH:
Herzlichen Dank für das tolle Feedback!
VG, Benjamin Sécrit
Rekomendacja
Hat alles sehr gut funktioniert.
31.12.2024Anonimowo
Rekomendacja
Vom Anruf bis zum Gutachten super Service schnell korrekt und freundlich.
Fragen werden fachlich und sofort beantwortet.
Ich würde Herrn Sécrit weiterempfehlen
Lieben Dank tolle Arbeit
10.12.2024M.
Rekomendacja
Ich bin äußerst zufrieden. Mir war eine schnelle Reaktionszeit wichtig. Der Gutachter selber kam schnell und war extrem kompetent. Obwohl mein Schaden relativ klein war, wurde ich ernst genommen und das Gutachten lag mir schnell vor.
26.11.2024Anonimowo
Rekomendacja
Besonders zufrieden war ich mit dem Kundenservice. Mein Anliegen wurde sofort aufgenommen und zeitnah ein Termin zur Begutachtung vereinbart. Der Fachmann vor Ort war freundlich, hat meine Fragen beantwortet und mich darüber hinaus beraten. Ich fühle mich fachlich kompetent unterstützt und würde den Kfz-Sachverständigen Secrit gerne weiterempfehlen.
08.11.2024Anonimowo
Herzlichen Dank für Ihre Bewertung. Das freut uns sehr ✨
VG
Rekomendacja
Die schnelle Bearbeitung und Beratung lässt keine Fragen offen. Danke dafür.
13.10.2024Michael S.
Rekomendacja
Pünktlichkeit, freundlich, fachgerechter Arbeit, einfach weiter zu empfehlen.
17.07.2024P.
Super!!
Wir sind glücklich, Herrn Sėcrit gefunden zu haben. Durch seine Schnelligkeit und gute Beratung konnte der Schaden unerwartet flink behoben werden. Herzlichen Dank!
09.07.2024Petra R.

3 Oceny na MeinungsMeister

16.03.2022
Oceń teraz

Wiadomość do Ingenieur- und Kfz-Sachverständigenbüro Sécrit GmbH

Proszę wypełnić oznaczone na czerwono pole.
Proszę wypełnić oznaczone na czerwono pole.
Nieprawidłowy adres e-mail
* Pola wymagane
Nieprawidłowe znaki. Możliwe są tylko cyfry i spacje.

Akceptuję politykę prywatności .

Wszystkie recenzje są subiektywnymi ocenami autorów  |  Właściciel profilu jest odpowiedzialny za zawartość tej strony  |   Profil aktywny od 26.11.2019  |  Ostatnia aktualizacja: 03.12.2025   |  Zgłoś profil

Większa przejrzystość i bezpieczeństwo w poszukiwaniu ekspertów

Autentyczne opinie klientów
Skorzystaj z doświadczeń innych klientów: uwierzytelnione opinie klientów na stronie ProvenExpert. com pomogą Ci wybrać usługodawcę lub firmę.
Przekonujące opinie klientów
Na stronie ProvenExpert oceniana jest całość działania usługodawcy lub firmy (np. obsługa klienta, doradztwo). Daje to szczegółowy przegląd jakości usług we wszystkich obszarach.
Niezależne opinie
ProvenExpert jest darmowy, niezależny i neutralny. Klienci wystawiają recenzje z własnej woli - ich opinie nie są na sprzedaż. Na treść recenzji nie można wpływać za pomocą pieniędzy ani w żaden inny sposób.

Dobra reputacja jest najlepszą reklamą na świecie!

85% wszystkich konsumentów ufa opiniom online w takim samym stopniu, jak osobistym rekomendacjom.

Korzystając z usług ProvenExpert postaw na najlepszą reklamę świata: głosy zadowolonych klientów.
Wytyczne dot.­oceniania  |  Gwarancja jakości  |  Polityka prywatności  |  Informacja prawna  © 2011 - 2025 Expert Systems GmbH