Sachverständiger für Kfz-Schäden und -Bewertung, Kfz-Gutachter, Unfallgutachter

2026
615 recenzje
Dane kontaktowe
Jako Państwa zatwierdzony przez VDI i certyfikowany przez ZAK partner w Berlinie, biuro inżynieryjne i rzeczoznawstwa samochodowego Sécrit oferuje kompleksowe portfolio usług. Przygotowujemy nie tylko szczegółowe wyceny wypadków na potrzeby...

Dane kontaktowe

3 Gwiazdki 0
2 Gwiazdki 0
1 Gwiazdka 0
Bardzo dobra (4,99)

Opinie zamieszczone na ProvenExpert pokazują, że recenzenci doceniają wyjątkowe doświadczenie związane z obsługą klienta, które otrzymali. Szczególnie podkreślają połączenie wiedzy z wysokiej jakości obsługą jako istotną mocną stronę. Recenzenci również zgłaszają dużą satysfakcję z profesjonalizmu okazującym się w trakcie ich interakcji.

Kluczowe kompetencje

14 recenzje

158 opinii na ProvenExpert.com

4,98 z 5
Rekomendacja
Z przyjemnością wrócę tu w każdej chwili. Obsługa, doradztwo i kompetencje były przekonujące.
Serdecznie dziękuję
01.09.2026Christiane W.
Rekomendacja
Biuro rzeczoznawców samochodowych, które zdecydowanie warto polecić! Pan inż. Benjamin Sécrit dokonał oględzin uszkodzeń mojego BMW po wypadku w sposób niezwykle profesjonalny, szybki i precyzyjny. Ekspertyza jest niezwykle szczegółowa, kompletna i doskonale uwzględnia każdy aspekt niezbędnych napraw, a także utratę wartości pojazdu. Na szczególną uwagę zasługuje obsługa na najwyższym poziomie: cała procedura przebiegła całkowicie bezproblemowo, a ekspertyza została przekazana bezpośrednio do mojego adwokata, dzięki czemu nie musiałem się o nic martwić. Każdy, kto szuka w Berlinie kompetentnego, rzetelnego i certyfikowanego rzeczoznawcy, jest tutaj, w firmie Sécrit GmbH, w najlepszych rękach. Bardzo dziękuję za wspaniałe wsparcie!
27.08.2026D.
Rekomendacja
Z pełnym przekonaniem mogę polecić pana Sécrita jako biegłego i rzeczoznawcę samochodowego. Przekonał mnie swoją wysoką kompetencją fachową, rzetelnością oraz podejściem do pracy wyraźnie zorientowanym na klienta. Mój Opel Corsa został przez drugą stronę wypadku tak zdeformowany i zarysowany w okolicy drzwi kierowcy, że nie da się ich już otworzyć. Pan Sécrit dokonał oceny szkody bardzo dokładnie, precyzyjnie i z wielką starannością. Wyraźnie widać było, że doskonale zna się na swojej pracy i posiada bogate doświadczenie. Cała obsługa przebiegła profesjonalnie, przejrzyście i rzetelnie. Byłem w pełni zadowolony z wykonanej usługi i w każdej chwili ponownie zwróciłbym się do niego.
19.08.2026Lih-Chin G.
Rekomendacja
Świetnie, świetnie, świetnie! Tak właśnie wyobrażam sobie prawdziwego profesjonalistę. 💯 #Profesjonalista #Jakość
11.07.2026Beganovic, M.
Rekomendacja
Wszystko przebiegło sprawnie i bez zarzutu!
Zdecydowanie polecam tę usługę!
05.07.2026Oleksandr H.
Rekomendacja
Zleciłem już firmie Secrit sporządzenie kilku ekspertyz i za każdym razem byłem bardzo zadowolony. Obsługa była zawsze profesjonalna, rzetelna i sprawna. Szczególnie cenię sobie kompetentne doradztwo, staranne przeprowadzenie ekspertyzy oraz przejrzystą komunikację. Jako klient czuje się Pan/Pani zawsze w dobrych rękach. Zdecydowanie polecam wszystkim, którzy poszukują rzetelnego i doświadczonego rzeczoznawcy.
24.06.2026Axel L.
Rekomendacja
Zdecydowanie polecam – szybka, pełna empatii i niezwykle profesjonalna pomoc!

Po wypadku byłam całkowicie roztrzęsiona i nie wiedziałam, gdzie mi głowa. Tym bardziej jestem wdzięczna, że podczas poszukiwań rzeczoznawcy samochodowego trafiłam na tę usługę. Jeszcze tego samego dnia udało mi się umówić na spotkanie – co już samo w sobie było dla mnie bardzo pozytywnym zaskoczeniem.

Na miejscu powitano mnie niezwykle serdecznie i uspokajająco. Od razu poczułem, że jestem w dobrych rękach. Pracownicy z wyczuciem odnieśli się do mojego zdenerwowania, „wzięli mnie pod skrzydła” i najpierw pomogli mi się uspokoić – dokładnie to, czego potrzebuje się w tak stresującej sytuacji. Dziękuję za to. 🌷

Po przybyciu na miejsce przywitał mnie pan inż. Sécrit, który następnie cierpliwie i w bardzo przystępny sposób wyjaśnił mi, co się teraz wydarzy, jak przebiega procedura oraz jakie mam możliwości. Żadnego żargonu technicznego, żadnego pośpiechu – po prostu idealnie.

Kilka dni później otrzymałam ekspertyzę: uporządkowaną, przejrzystą i podsumowaną w sposób całkowicie zrozumiały. Nawet jako laik mogłam wszystko zrozumieć. A co najważniejsze: ekspertyza nie pozostawiła żadnych wątpliwości co do ustalenia winy. Dzięki temu jasnemu i kompletnemu przedstawieniu sprawy otrzymaliśmy pełne odszkodowanie – bez żadnych dyskusji ani dodatkowych pytań ze strony ubezpieczyciela.

Podsumowując, jesteśmy niezwykle zadowoleni – od ustalenia terminu spotkania, przez miłą obsługę, aż po wynik finansowy. Gorąco polecam tego rzeczoznawcę.

Bardzo dziękujemy za szybką i kompetentną pomoc! 🌷
01.06.2026Anonimowo
Rekomendacja
Wszystko przebiegło sprawnie, opinia rzeczoznawcy jest dobrze uzasadniona i uzyskał dla mnie najlepszy możliwy wynik. Rzeczoznawca bardzo dobrze doradził mi możliwości naprawy.
25.03.2026Anonimowo
Rekomendacja
Bardzo kompetentny ... absolutnie godny polecenia
17.03.2026Frank F.
Rekomendacja
To był mój pierwszy wypadek od 15 lat z prawem jazdy. Czułem się bardzo dobrze poinformowany. Byłem również pod wrażeniem szybkiej pomocy i szybkiej pracy. Będę Państwa nadal polecać. Bardzo dziękuję za Państwa pomoc i pracę.
16.03.2026K.
Rekomendacja
Moje roszczenie zostało rozpatrzone bardzo szybko. Rzeczoznawca był bardzo przyjazny, dokładny i poprawny. Raport biegłego również dotarł bardzo szybko. Zdecydowanie poleciłbym to biuro innym.
12.03.2026Alexandra D.
Rekomendacja
Terminowe spotkanie, profesjonalna i uprzejma postawa, szybkie przygotowanie ekspertyzy
11.03.2026Anonimowo
Szybkie spotkanie.
Proces był bardzo przyjazny i kompetentny.
Czują Państwo, że są w dobrych rękach.
Jeszcze raz dziękuję całemu zespołowi za wszystko.
Osobiście polecam ich innym.
Proszę kontynuować dobrą pracę.
08.03.2026Anonimowo
Rekomendacja
Byłem szczególnie zadowolony z wyceny oraz szybkiego i kompetentnego załatwienia roszczenia.
zadowolony. Z przyjemnością polecę Państwa innym.
Bardzo Państwu dziękuję!
Udo Litzbarski
07.03.2026Udo L.
Poleciłbym Ingenieur- und Kfz-Sachverständigenbüro Sécrit GmbH , dzięki
09.02.2026Anonimowo
Rekomendacja
Wszystko było jak należy. Od A do Z. Bardzo szybkie podejście, bardzo zorientowane na klienta, bardzo przyjazne, bardzo szybkie przetwarzanie i bardzo kompetentne.
Otrzymują Państwo bardzo szybką odpowiedź za pośrednictwem czatu WhatsApp. Polecam tego eksperta każdemu.
27.01.2026D.
4,80 z 5
Rekomendacja
Biuro inżynieryjne Benjamin Sécrit wykonało bardzo profesjonalną pracę. Udało mi się umówić na wizytę w krótkim czasie. Ekspert był bardzo kompetentny i odpowiedział na wszystkie moje pytania. Ekspertyza została przygotowana bardzo szybko. Bardzo dziękuję za wsparcie
19.01.2026Uwe G.
Rekomendacja
Po wypadku z udziałem mojego nowego Mercedesa Benz E-Class z winy osób trzecich, ChatGPT polecił Pana Sécrit jako rzeczoznawcę numer jeden w Berlinie. To była bardzo dobra rekomendacja od AI. Pan Sécrit odpowiada szybko, profesjonalnie i w przyjazny sposób. Jego wycena jest dokładna, dobrze uzasadniona i kompleksowa. Zależało mi na tym, aby w sądzie wszystko robiło poważne wrażenie. Wydaje mi się, że tak właśnie jest w tym przypadku. W 100% polecam.
08.01.2026Berndt S.
Rekomendacja
Udałem się do Sécrit GmbH w celu wyceny samochodu zabytkowego.
Pan Benjamin Sécrit jest absolutnym profesjonalistą, jeśli chodzi o wycenę klasycznych samochodów.
Czułem, że jestem w bardzo dobrych rękach, ponieważ wycena została przeprowadzona niezwykle profesjonalnie.
Komunikacja z wyprzedzeniem za pośrednictwem WhatsApp i telefonu była również bardzo przyjemna i profesjonalna.
Raport eksperta został niezwłocznie przesłany pocztą elektroniczną.
Bardzo Państwu dziękuję - ode mnie 5 gwiazdek!
08.12.2025Dirk H.
Rekomendacja
Są bardzo mili, przyjaźni, pomocni, a wszystko odbywa się szybko i rzetelnie. Bardzo dobrze dbają o klienta. Czują się Państwo bardzo komfortowo. Zawsze chętnie wracam, gorąco polecam.
19.11.2025René S.

3 Oceny na MeinungsMeister

16.03.2022
Oceń teraz

Wiadomość do Ingenieur- und Kfz-Sachverständigenbüro Sécrit GmbH

Proszę wypełnić oznaczone na czerwono pole.
Proszę wypełnić oznaczone na czerwono pole.
Nieprawidłowy adres e-mail
* Pola wymagane
Nieprawidłowe znaki. Możliwe są tylko cyfry i spacje.

Akceptuję politykę prywatności .

Wszystkie recenzje są subiektywnymi ocenami autorów  |  Właściciel profilu jest odpowiedzialny za zawartość tej strony  |   Profil aktywny od 26.11.2019  |  Ostatnia aktualizacja: 02.09.2026   |  Zgłoś profil

Większa przejrzystość i bezpieczeństwo w poszukiwaniu ekspertów

Autentyczne opinie klientów
Skorzystaj z doświadczeń innych klientów: uwierzytelnione opinie klientów na stronie ProvenExpert. com pomogą Ci wybrać usługodawcę lub firmę.
Przekonujące opinie klientów
Na stronie ProvenExpert oceniana jest całość działania usługodawcy lub firmy (np. obsługa klienta, doradztwo). Daje to szczegółowy przegląd jakości usług we wszystkich obszarach.
Niezależne opinie
ProvenExpert jest darmowy, niezależny i neutralny. Klienci wystawiają recenzje z własnej woli - ich opinie nie są na sprzedaż. Na treść recenzji nie można wpływać za pomocą pieniędzy ani w żaden inny sposób.

Dobra reputacja jest najlepszą reklamą na świecie!

85% wszystkich konsumentów ufa opiniom online w takim samym stopniu, jak osobistym rekomendacjom.

Korzystając z usług ProvenExpert postaw na najlepszą reklamę świata: głosy zadowolonych klientów.
Wytyczne dot.­oceniania  |  Gwarancja jakości  |  Polityka prywatności  |  Informacja prawna  © 2011 - 2026 Expert Systems GmbH