Brokerzy ubezpieczeniowi w Nadrenii i Hybrydach

NAJLEPSZA REKOMENDACJA 2026
4,99 z 5
52 recenzje
Dane kontaktowe
Jako broker ubezpieczeniowy i ekspert w dziedzinie ubezpieczeń zdrowotnych, majątkowych i emerytalnych, udzielam niezależnych porad we wszystkich kwestiach związanych z ubezpieczeniami. Moim zadaniem jest zapewnienie Państwu optymalnej ochrony,...

Dane kontaktowe

8 recenzje

52 opinii na ProvenExpert.com

4,99 z 5
Rekomendacja
Świetne doradztwo, kompetentny, przejrzysty, uczciwy. Żadnego chłostania, tylko jasne i spersonalizowane porady. Tak powinno być, świetnie, że to jeszcze istnieje. Mogę polecić z czystym sumieniem!
16.03.2026Anja S.
Rekomendacja
Bardzo kompetentne i przyjazne doradztwo. Wszystko zostało jasno wyjaśnione i dostosowane do mojej indywidualnej sytuacji. Czułem, że jestem w bardzo dobrych rękach i zdecydowanie mogę polecić tę konsultację innym.
15.03.2026Micha
Rekomendacja
Mogę gorąco polecić Pana Kaźmierczaka, sam trafiłem do niego wiele lat temu, gdy miałem problemy ze szkodą w budynku mieszkalnym. Był w stanie spontanicznie mi pomóc i od tego czasu co roku optymalizujemy nasze sprawy ubezpieczeniowe, dzięki czemu udało nam się przeciwdziałać znacznym podwyżkom składek i jednocześnie zwiększyć świadczenia w niektórych obszarach. Oczywiście nie zawsze jest to takie proste, ale jeśli będą Państwo mieli oko na swoje taryfy, doświadczą Państwo mniej niespodzianek niż w drugą stronę. Dziękujemy za Państwa wsparcie!
Timo Kazmierczak | impuls Finanzmanagement AG
13.03.2026Prof. Dr. Bernd W.
Rekomendacja
Timo Kazmierczak opiekuje się mną od kilku lat w zakresie prywatnego dodatkowego ubezpieczenia zdrowotnego i ubezpieczenia od niezdolności do pracy i jestem absolutnie zachwycony.

To, co szczególnie doceniam, to połączenie dogłębnej wiedzy specjalistycznej z bardzo przyjemnym, dyskretnym sposobem bycia. Zawsze poświęca czas, aby wyjaśnić skomplikowane kwestie w zrozumiały sposób, dzięki czemu zawsze czuję się bezpiecznie i jestem w dobrych rękach z moimi polisami ubezpieczeniowymi.

Jeśli szukają Państwo rzetelnego, kompetentnego i sympatycznego doradcy ds. zarządzania finansami, to dobrze Państwo trafili. Bardzo dziękuję za wspaniałe wsparcie na przestrzeni lat!
13.03.2026Thorsten Wirthmüller
Rekomendacja
Pan Kaźmierczak doradza nam i naszej rodzinie od 2008 roku i zawsze wyjaśniał nam wszystkie kwestie. Pomagał nam również przy roszczeniach w 2021 roku i pomimo pytań ze strony firmy ubezpieczeniowej, zawsze czuliśmy, że jesteśmy w dobrych rękach. Możemy gorąco polecić Pana Kaźmierczaka w każdej chwili.
13.03.2026Familie V.
Rekomendacja
Optymalizacja mojego prywatnego ubezpieczenia zdrowotnego była błogosławieństwem
13.03.2026Alexander L.
Rekomendacja
Przyjazny, niezawodny i uczynny.
12.03.2026Jörg Amthor
Rekomendacja
Jestem całkowicie zadowolony z porady, którą otrzymałem od Timo Kazmierczaka. Poświęcił mi dużo czasu i wyjaśnił mi różne taryfy w zrozumiały sposób. Czuję, że jestem z nim w dobrych rękach we wszystkich sprawach ubezpieczeniowych. Absolutnie polecam, 5 gwiazdek!
11.03.2026gr
Rekomendacja
Przyjemna porada! Profesjonalny, kompetentny i nieskomplikowany.
Zawsze do usług.
11.03.2026Ralf K.
Rekomendacja
Pan Kazmierczak udzielił mi doskonałej porady ... przez cały czas reagował na moje życzenia ....
w wieku 61 lat czułem, że jestem w doskonałych rękach przez cały czas ...
09.03.2026Albert Döres
Rekomendacja
Bardzo kompetentne i przyjazne doradztwo, a dalsza współpraca zostanie wkrótce wdrożona.
09.03.2026Anonimowo
Rekomendacja
Bardzo dziękuję za profesjonalne doradztwo i nieskomplikowaną pomoc w przypadku reklamacji.
09.03.2026EK
Rekomendacja
Naprawdę mogę polecić Timo Kazmierczaka bez zastrzeżeń. Szczególnie doceniam jego autentyczność i otwartość: szczerze mówi to, co myśli, poświęca czas na pełne zaufania rozmowy i bardzo precyzyjnie analizuje indywidualne potrzeby - nie ma tu mowy o standardowym doradztwie.
To, co go dla mnie szczególnie wyróżnia, to zaangażowanie i rzetelność. Sam zajmuje się zmianami, wywiązuje się z obiecanych działań następczych, a także przypomina mi w przyjazny sposób, jeśli spóźnię się z dokumentami.
Doradztwo, które jest naprawdę spersonalizowane, uczciwe i zaangażowane - dokładnie takie, jakiego Państwo oczekują.
07.03.2026Nico Z
Rekomendacja
Od samego początku Pan Kaźmierczak bardzo dobrze mi doradzał. Naprawdę nie spieszy się, uważnie słucha i odnosi się do mojej osobistej sytuacji. Szczególnie pozytywne było dla mnie to, że wszystko zostało jasno wyjaśnione i nie wywierano na mnie presji, abym podjęła decyzję. Konsultacja była bardzo przejrzysta, kompetentna i przyjemna. Widać, że dobre długoterminowe rozwiązanie dla jego klientów jest dla niego ważne. Dlatego z czystym sumieniem mogę polecić Pana Kaźmierczaka.
07.03.2026Melina
Rekomendacja
Bardzo dobra rada i wsparcie

Bardzo dobra dostępność, jasna komunikacja
Współpraca oparta na zaufaniu.

Mogę polecić Pana Kaźmierczaka bez zastrzeżeń!
06.03.2026Oliver Jonas
Rekomendacja
Bardzo miła i kompetentna porada. Timo poświęca swój czas, wyjaśnia wszystko jasno i bierze pod uwagę Państwa osobistą sytuację. Widać, że zależy mu na znalezieniu najlepszego rozwiązania. Czułem, że jestem w dobrych rękach i zdecydowanie mogę polecić go innym
06.03.2026Bastian O.
Rekomendacja
Zawsze niezawodny i czysty w obsłudze! Proszę kontynuować dobrą pracę i dziękuję
06.03.2026Janni
Rekomendacja
Absolutna rekomendacja! Timo jest bardzo kompetentnym, sympatycznym i przede wszystkim rzetelnym brokerem ubezpieczeniowym. Nie spieszy się, jasno wyjaśnia skomplikowane kwestie i udziela uczciwych i przejrzystych porad. Szybko zdają sobie Państwo sprawę, że ma duże doświadczenie i naprawdę działa w interesie swoich klientów. Z nim czują Państwo, że są w dobrych rękach.
05.03.2026Anonimowo
Rekomendacja
Ogólnie jestem bardzo zadowolony. Wszystko bardzo mi odpowiada, a na wszystkie moje pytania otrzymałem bardzo dobre odpowiedzi!
05.03.2026Heike
Rekomendacja
Timo udzielił mi naprawdę doskonałej porady na temat ubezpieczenia. Poświęcił dużo czasu na zrozumienie mojej sytuacji i wyjaśnił mi różne opcje w przejrzysty i zrozumiały sposób.

Za jego pośrednictwem wykupiłem ubezpieczenie zdrowotne i od odpowiedzialności cywilnej, po tym jak bardzo dokładnie porównał dla mnie oferty. W rezultacie otrzymałem naprawdę solidną usługę w uczciwej cenie.

Zdecydowanie skorzystałem z jego porad i dlatego mogę gorąco polecić Timo. Najlepsza rada!
05.03.2026Jürgen

1 Centralnie na ProvenExpert.com

11.638 opinii
4.86 z 5
impuls Finanzmanagement AG

73 Konsultanci na ProvenExpert.com

Oceń teraz

Wiadomość do Timo Kazmierczak | impuls Finanzmanagement AG

Proszę wypełnić oznaczone na czerwono pole.
Proszę wypełnić oznaczone na czerwono pole.
Nieprawidłowy adres e-mail
* Pola wymagane
Nieprawidłowe znaki. Możliwe są tylko cyfry i spacje.

Akceptuję politykę prywatności .

Wszystkie recenzje są subiektywnymi ocenami autorów  |  Właściciel profilu jest odpowiedzialny za zawartość tej strony  |   Profil aktywny od 09.10.2025  |  Ostatnia aktualizacja: 13.03.2026   |  Zgłoś profil

Większa przejrzystość i bezpieczeństwo w poszukiwaniu ekspertów

Autentyczne opinie klientów
Skorzystaj z doświadczeń innych klientów: uwierzytelnione opinie klientów na stronie ProvenExpert. com pomogą Ci wybrać usługodawcę lub firmę.
Przekonujące opinie klientów
Na stronie ProvenExpert oceniana jest całość działania usługodawcy lub firmy (np. obsługa klienta, doradztwo). Daje to szczegółowy przegląd jakości usług we wszystkich obszarach.
Niezależne opinie
ProvenExpert jest darmowy, niezależny i neutralny. Klienci wystawiają recenzje z własnej woli - ich opinie nie są na sprzedaż. Na treść recenzji nie można wpływać za pomocą pieniędzy ani w żaden inny sposób.

Dobra reputacja jest najlepszą reklamą na świecie!

85% wszystkich konsumentów ufa opiniom online w takim samym stopniu, jak osobistym rekomendacjom.

Korzystając z usług ProvenExpert postaw na najlepszą reklamę świata: głosy zadowolonych klientów.
Wytyczne dot.­oceniania  |  Gwarancja jakości  |  Polityka prywatności  |  Informacja prawna  © 2011 - 2026 Expert Systems GmbH