Verzekeringsmakelaars in Rijnland & Hybride

TOPAANBEVELING 2026
4,99 van 5
52 Beoordelingen
Contactgegevens
Als verzekeringsmakelaar en expert op het gebied van ziektekosten-, schade- en pensioenverzekeringen adviseer ik u onafhankelijk over alle verzekeringskwesties. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat u optimaal verzekerd bent, zodat u zich...

Contactgegevens

8 Beoordelingen

52 Beoordelingen op ProvenExpert.com

4,99 van 5
Aanbeveling
Geweldig advies, competent, transparant, eerlijk. Geen gesjacher, gewoon duidelijk en persoonlijk advies. Zo hoort het, het is geweldig dat dit nog bestaat. Ik kan het met een gerust geweten aanbevelen!
16.03.2026Anja S.
Aanbeveling
Zeer competent en vriendelijk advies. Alles werd duidelijk uitgelegd en afgestemd op mijn individuele situatie. Ik had het gevoel dat ik in zeer goede handen was en kan het consult zeker aan anderen aanbevelen.
15.03.2026Micha
Aanbeveling
Ik kan de heer Kazmierczak van harte aanbevelen, zelf werd ik jaren geleden bij de heer Kazmierczak aanbevolen toen ik problemen had met schade aan een woonhuis. Hij kon me spontaan helpen en sindsdien hebben we elk jaar onze verzekeringszaken geoptimaliseerd en zo aanzienlijke premieverhogingen kunnen tegengaan en tegelijkertijd de voordelen op sommige gebieden kunnen verhogen. Natuurlijk is dit niet altijd zo gemakkelijk, maar als u uw tarieven in de gaten houdt, komt u minder voor verrassingen te staan dan andersom. Bedankt voor uw steun!
Timo Kazmierczak | impuls Finanzmanagement AG
13.03.2026Prof. Dr. Bernd W.
Aanbeveling
Timo Kazmierczak zorgt nu al een aantal jaar voor mij op het gebied van particuliere aanvullende ziektekostenverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en ik ben absoluut zeer tevreden.

Wat ik vooral waardeer is de combinatie van diepgaande expertise en een zeer aangename, onopvallende manier. Hij neemt altijd de tijd om complexe zaken op een begrijpelijke manier uit te leggen, zodat ik me altijd veilig en in goede handen voel bij mijn verzekeringen.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare, bekwame en persoonlijke adviseur op het gebied van financieel beheer, dan bent u bij hem aan het juiste adres. Hartelijk dank voor de geweldige steun door de jaren heen!
13.03.2026Thorsten Wirthmüller
Aanbeveling
De heer Kazmierczak adviseert ons en ons gezin al sinds 2008 en heeft ons altijd van informatie voorzien over alle onderwerpen. We werden ook geholpen met schadeclaims in 2021 en hadden altijd het gevoel dat we in goede handen waren, ondanks vragen van de verzekeringsmaatschappij. Wij kunnen de heer Kazmierczak te allen tijde van harte aanbevelen.
13.03.2026Familie V.
Aanbeveling
De optimalisatie van mijn particuliere ziektekostenverzekering was een zegen
13.03.2026Alexander L.
Aanbeveling
Vriendelijk, betrouwbaar en gedienstig.
12.03.2026Jörg Amthor
Aanbeveling
Ik ben absoluut tevreden met het advies dat ik van Timo Kazmierczak heb gekregen. Hij nam veel tijd om mijn zorgen te behandelen en legde mij de verschillende tarieven op een begrijpelijke manier uit. Ik heb het gevoel dat ik bij hem in goede handen ben voor alle verzekeringszaken. Absoluut een aanrader, 5 sterren!
11.03.2026gr
Aanbeveling
Aangenaam advies! Professioneel, competent en ongecompliceerd.
Graag tot een volgende keer.
11.03.2026Ralf K.
Aanbeveling
De heer Kazmierczak gaf me uitstekend advies ... reageerde te allen tijde op mijn wensen ...
op 61-jarige leeftijd had ik het gevoel dat ik altijd in uitstekende handen was ...
09.03.2026Albert Döres
Aanbeveling
Zeer competent en vriendelijk advies en verdere samenwerking zal binnenkort worden geïmplementeerd.
09.03.2026Anoniem
Aanbeveling
Hartelijk dank voor het professionele advies en de ongecompliceerde hulp bij een schadeclaim.
09.03.2026EK
Aanbeveling
Ik kan Timo Kazmierczak echt zonder voorbehoud aanbevelen. Ik waardeer in het bijzonder zijn authentieke en open manier van doen: hij zegt eerlijk wat hij denkt, neemt de tijd voor vertrouwensvolle gesprekken en analyseert individuele behoeften zeer nauwkeurig - geen alledaags standaardadvies.
Wat hem voor mij vooral kenmerkt is zijn betrokkenheid en betrouwbaarheid. Hij zorgt zelf voor veranderingen, komt beloofde follow-ups na en herinnert me er ook vriendelijk aan als ik te laat ben met documenten.
Advies dat echt persoonlijk, eerlijk en toegewijd is - precies zoals u het wilt.
07.03.2026Nico Z
Aanbeveling
Ik voelde me vanaf het begin zeer goed geadviseerd door de heer Kazmierczak. Hij neemt echt de tijd, luistert aandachtig en gaat in op mijn persoonlijke situatie. Ik vond het vooral positief dat alles duidelijk werd uitgelegd en dat ik niet onder druk werd gezet om een beslissing te nemen. Het consult was erg transparant, deskundig en aangenaam. Je kunt zien dat een goede langetermijnoplossing voor zijn klanten belangrijk voor hem is. Ik kan de heer Kazmierczak dan ook met een gerust hart aanbevelen.
07.03.2026Melina
Aanbeveling
Zeer goed advies en ondersteuning

Zeer goede beschikbaarheid, duidelijke communicatie
Vertrouwenwekkende samenwerking.

Ik kan de heer Kazmierczak zonder voorbehoud aanbevelen!
06.03.2026Oliver Jonas
Aanbeveling
Zeer prettig en competent advies. Timo neemt de tijd, legt alles duidelijk uit en houdt rekening met je persoonlijke situatie. Je kunt merken dat hij het belangrijk vindt om de beste oplossing te vinden. Ik had het gevoel dat ik in goede handen was en kan hem zeker aan anderen aanbevelen.
06.03.2026Bastian O.
Aanbeveling
Altijd betrouwbaar en netjes in gebruik! Ga zo door en bedankt
06.03.2026Janni
Aanbeveling
Absolute aanrader! Timo is een zeer bekwame, sympathieke en vooral betrouwbare verzekeringsmakelaar. Hij neemt de tijd, legt complexe zaken duidelijk uit en geeft eerlijk en transparant advies. Je merkt al snel dat hij veel ervaring heeft en echt in het belang van zijn klanten werkt. Je voelt dat je bij hem in goede handen bent.
05.03.2026Anoniem
Aanbeveling
Ik ben over het algemeen erg tevreden. Alles is zeer geschikt voor mij en al mijn vragen zijn zeer goed beantwoord!
05.03.2026Heike
Aanbeveling
Timo gaf me echt uitstekend advies over verzekeringen. Hij nam veel tijd om mijn situatie te begrijpen en legde me verschillende opties uit op een transparante en begrijpelijke manier.

Ik heb via hem een ziektekosten- en aansprakelijkheidsverzekering afgesloten nadat hij zeer zorgvuldig de aanbiedingen voor mij had vergeleken. Als resultaat kreeg ik een echt sterke service tegen een eerlijke prijs.

Ik heb zeker baat gehad bij zijn advies en kan Timo dan ook van harte aanbevelen. Top advies!
05.03.2026Jürgen

4.96 van 5
Mathias Preuße | impuls Finanzmanagement AG
Een beoordeling indienen

Uw bericht aan Timo Kazmierczak | impuls Finanzmanagement AG

Vul het rood gemarkeerde veld in.
Vul het rood gemarkeerde veld in.
Ongeldig e-mailadres
* verplichte velden
Ongeldige tekens. Alleen cijfers en spaties zijn mogelijk.

Ik accepteer het privacybeleid van .

Alle beoordelingen en ervaringen over Timo Kazmierczak | impuls Finanzmanagement AG zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen.  |  De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina  |   Profiel actief sinds 09.10.2025  |  Laatst bijgewerkt: 13.03.2026   |  Verslag profiel

Meer transparantie en veiligheid bij het zoeken naar competente professionals

Authentieke meningen van klanten
Profiteer van de ervaringen van andere klanten: De geverifieerde klantbeoordelingen van ProvenExperts kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste product of de juiste dienst.
Effectieve feedback van klanten
ProvenExpert maakt het mogelijk om het volledige dienstenspectrum van een bedrijf (bv. klantenservice, consulting) te beoordelen. Zo krijg je een gedetailleerd overzicht van je servicekwaliteit op alle vlakken.
Onafhankelijke beoordelingen
ProvenExpert is gratis, onafhankelijk en neutraal. Klanten geven uit eigen beweging beoordelingen - hun meningen zijn niet te koop. En de inhoud van beoordelingen kan niet worden beïnvloed door geld of op welke andere manier dan ook.

Een goede reputatie is 's werelds
beste vorm van reclame!

85% van alle consumenten vertrouwt online beoordelingen net zoveel als persoonlijke aanbevelingen.

Laat ProvenExpert uw bedrijf een boost geven met de beste reclame ter wereld: de mening van tevreden klanten.
Richtlijnen herzien  |  Kwaliteit  |  Privacybeleid  |  Wettelijke kennisgeving  © 2011 - 2026 Expert Systems GmbH